Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

mes pirmokai, tačiau stengiamės rašyti kuo gražiau {kiek tai įmanoma būnant pirmoku}, bet matyt sekasi neblogai, nes parėjęs sūnus į namus sakė, kad mokytoja jį pagyrė nes gražiausiai rašo iš berniukų bigsmile.gif , tik bijau, kad tos pagyros jo nesugadintų g.gif . O namų darbų užduoda nemažai, tad stengiamės lavinti rankytę, dar liepė namie karpyti visokias nuotraukėles iš žurnalų, nes taip lavinama ranka labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Na,o as nusprendziau,jog neverta verst per prievarta rasyt dailyrascio,geriau lai mokosi be klaidu rasyt,ne visi gali dailiai rasytiuser posted image
Atsakyti
tegul ismoksta rasyti bent jau padoriai,nes vyresnese klasese bus kitas kriterijus-rasyti kuo greiciau ir kuo daugiau. doh.gif
Atsakyti
Pritariu kitoms mamytems, tikrai geriau tegu raso be klaidu, nei labai graziai smile.gif
Kol mazi, mus moko dailiai rasyti, veliau mokytojai, destytojai patys ta rasysena ir sugadina.. Kai kam iauga dailusis rasymas ir lieka visam gyvenimui, o kai kas graziai raso, tik tada kai reikia parasyti sveikinima ant atviruko ir tai jei tas sveikinimas ne elektroninis smile.gif
Zinoma savo mazyli paraginu, kad stengtusi rasyti graziau, bet labai stipriai to nesureiksminu, juolab, kad matau jog kai nori, jis puikiai tai sugeba smile.gif
Atsakyti
mano tai nėkaip neišmoksta rasyt rasom kekvėna diena vistiek terlioja ir terlioja g.gif
Atsakyti
Mano pirmokelis raso labai tvarkingai ir labai graziai, bet cia turbut i teti bus, nes MB raso nerealiai graziai, ko negaleciau pasakyt apie save, as tai pati klaikiai rasau doh.gif
Atsakyti
Maniškis rašo baisiai.Kai pasistengia truputį gražiau.Ir aš galvoju, kad geriau tegu be klaidų rašo.
Atsakyti
QUOTE(itulka @ 2008 12 12, 11:48)
Maniškis rašo baisiai.Kai pasistengia truputį gražiau.Ir aš galvoju, kad geriau tegu be klaidų rašo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manoji labai stengiasi, aš nereikalauju, kad gražiai rašytų, bet ji pati to nori rolleyes.gif ir rašo tikrai gražiai, nors būna visko biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
dukra jau 5- toke, pirmoje klaseje rase labai graziai, mokytoja gyre ir mum buvo smgu.. net i dailyrarscio konkursa ejo.... bet.... paskui kazkas apsiverte ir dabar rastelis tai dieve padek unsure.gif
Atsakyti
musu mergaites raso labai grazei labai tvarkingai thumbup.gif blush2.gif
galbut todel kad per metus liepiu papildomai prirasyt tris sasiuviunius blink.gif blush2.gif
nezinau bet galima vaiko ranka istobulint kol mazas :
paprasyt grazei nurasyt nuo knygos 3-4 eilutes per diena g.gif g.gif
bet svarbiausia pasakyt kad grazei israsytu lotuliukas.gif galima ka nors pazadet nueisim i kina i baulinga i t. t. sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miglytea: 29 gruodžio 2008 - 15:17