Įkraunama...
Įkraunama...

Kada keičiasi akių spalva?

man atrodo kad visi vaikiukai gimsta su tamsiai melynom akytem ir tik po to isryskeja tikroji spalva g.gif . mano dukrytei 4 men 4u.gif ir dabar tik pradejo matytis kad akytes bus rudos. mano rudos vyro zydros. nors man labai patiko spalva akyciu su kuria gime, sunku ta spalva net aprasyti, tokia melynai pilka biggrin.gif
Atsakyti
mums jau beveik 8 men bet spalva dar ir dabar nepastovi biggrin.gif praeita men buvo ruda dabar zalia,dabra vel ruduoja ir t.t. Girdejau kad iki metu kinta blink.gif
Atsakyti
Mūsų sūnui 1,5 mėn., kol kas jo akys dar mėlynos, bet aš tikiuosi, kad paruduos. Mano akys rudos, o tėčio mėlynos. O vaikutis blondinas, tai, sakau, būtų labai gražu, jei akytės paruduotųsmile.gif
Atsakyti
musų sūnelis gimė tamsiai mėlynom akytėm, o kažkur nuo trečio mėn. pradėjo ruduot. jam dabar 7men. akytės rudos, tikriausiai jau ir nebesikeis smile.gif
Atsakyti
4u.gif kai gimė buvo tamsiai tamsiai mėlynos, na o aiškiai ruduot pradėjo nuo 4mėn. yahoo.gif
Atsakyti
...laukiu laukiu tų rudų akyčių, nes ir mano ir tėtuko rudos, tik vienintelis senelis mėlynakis- nejaugi į jį blink.gif lotuliukas.gif ...o šiaip girdėjau,kad tikroji spalva patampa apie 2metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Motek @ 2006 11 19, 15:42)
man atrodo kad visi vaikiukai gimsta su tamsiai melynom akytem ir tik po to isryskeja tikroji spalva  g.gif . mano dukrytei 4 men  4u.gif  ir dabar tik pradejo matytis kad akytes bus rudos. mano rudos vyro zydros. nors man labai patiko spalva akyciu su kuria gime, sunku ta spalva net aprasyti, tokia melynai pilka  biggrin.gif

niu ne visi gimsta melynomis akytemis,bet dauguma mirksiukas.gif
mano mazytei irgi 4 menesiukai,o akytes kaip tu minejai"sunku ta spalva net aprasyti, tokia melynai pilka biggrin.gif "
mano ir rudos akys,o vyro melynai pilkos,vat butent dabar dukryte turi tetuko akytes wub.gif kazkaip galvoju,kad i rudas jos nebepasikeis g.gif nu cia tik mano svajone....

victory.gif
butinai parasyk akyciu kaitas!!ok?ir as stebesiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
maniskiam 3.5 men tai jau pries trecia menesi pastebejau kad aplink centrini juodaji taskiuka ruduot pradejo(grinai kaip katino rainiaus isvaizda lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif )mano zydros o tetuko vaiskiai rudos.noretusi kad sunelis turetu tetuko ruduma thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano kleckiukui akytes pradejo keistis apie 3 menesiuka.Buvo melynos,o dabar kaip mano zalsvai rusvos ax.gif
Atsakyti
esu skaicius, kad iki dvieju metu gali pasikeist mirksiukas.gif pradzioj visi melynakiai buna, o iki dvieju metu pasikeicia, jei keiciasi. mes su vyru abu melynakiai, tai ir maziukas toks bus biggrin.gif
Atsakyti
mano akys žalios, tėčio - mėlynos, sūnelis labai į tėtį panašus, ir akyčių spalva beveik nesikeitė - buvo ir liko kaip tėtuko ax.gif
Atsakyti
Siaip literaturoj raso,kad trecia menesi isryskeja akiu spalva,kuriliks visam gyvenimui smile.gif pas mus kol kas nesikeicia,tikiuosi taip ir bus g.gif ,nes tokios zydros zydros smile.gif
Atsakyti