Mano abu vaikai gimė mėlynakiai. Dukros akys pašviesėjo šiek tiek, lyg tai atsirado rudų atspalvių, bet šiap atrodo mėlynos. Sūnaus tai tamsiai mėlynos. Mano tai akys žalios, o vyro mėlynos.
mano vienos draugės akys žalios kaip katino, labai gražios, ir net kai fotografau ją su mažute, jos akys nebuna raudonos.
QUOTE(saltrune @ 2004 10 28, 22:03)
Kada paruduoja akytės? Aš rudakė, vyras mėlynakis, o mažoji kol kas labai mėlynom akim. Jai 2,5mėn. Tai ar galiu jau džiaugtis?
Visko gali būti kad paruduos,nes kiek girdėjau tai rudas pigmentas stipresnis už mėlyną.
mano akys mėlynos, o vyro rudos, mažius viskuo panašus į tetį, mano nieko nėra, tai labai apsidžiaugiau, kad akys bent jau mėlynos bus , tačiau mums dabar 5mėn ir žiūriu kad akytės pradeda ruduoti, tai va. Bet koks skirtumas, svarbiausia kad sveikas būtų.
na musu tai melynos akytes, o musu suvyru tai tokios kestos spalvotos, seneliu pilkos, tai manau turetu but panasios!O siaip tai pazinojau toki vyruka, kuris gime rudu akiu ir labai sviesus, paskui jis tapo juodaplaukiu, tokia tamsesne oda ir sviesiai zydrom-zaliom akim!Na tokiu dar nebuvau macius!
Mūsų sūnelis su mėlynom gimė.Sako, kad jau 3 mėnesį nusistovi akių spalva, o pas mus apie 7 mėn. tapo lyg į pilkumą panašios. Beje, kaip vyro.
mano mergytei akiu spalva zydreja:)
Maniškės buvo tamsiai mėlynos - dabar šviesėja.......
mūsų bernužėlis gimė su mėlynom, labai gražiom akytėm
bet... po 2 sav. mama pastebėjo, kad akytės pradėjo ruduoti nuo viduriuko link kraštų Dominykas į mamą su akių spalva.
dabar mum jau 1,5mėn. ir mėlynos spalvos liko visai nedaug, tik apvadėliai. pakolkas akytės rudos tokios šviesios spalvos, žiūrėsim kas bus toliau
bet... po 2 sav. mama pastebėjo, kad akytės pradėjo ruduoti nuo viduriuko link kraštų Dominykas į mamą su akių spalva.
dabar mum jau 1,5mėn. ir mėlynos spalvos liko visai nedaug, tik apvadėliai. pakolkas akytės rudos tokios šviesios spalvos, žiūrėsim kas bus toliau
mes su vyru rudaakiai,vaikutis gime pilkom,o po berods 3 menesiu parudavo.
kaip supratau kiekvienam vaikuciui akiu spalva keiciasi individualiai. Vieni sako kad iki 9 men. susiformuoja tikroji spalva kiti sako kad iki 3 metu , o as zinau viena atsitikima, kad 9 klaseje dvieju sesuciu akiu spalva is melynu tapo rudos
mano ir vyro akiu spalva ruda, vyro gimineje vien rudaakiai, mano gimineje tik tevelio melynos, o musu dukrytes akys ir melynos (nejau bus i seneli, butu labai smagu ) , labai keista, bet gal dar pasikeis, dabar jai 9 men.
mano ir vyro akiu spalva ruda, vyro gimineje vien rudaakiai, mano gimineje tik tevelio melynos, o musu dukrytes akys ir melynos (nejau bus i seneli, butu labai smagu ) , labai keista, bet gal dar pasikeis, dabar jai 9 men.
QUOTE(gabyte00 @ 2006 05 30, 10:27)
mes su vyru rudaakiai,vaikutis gime pilkom,o po berods 3 menesiu parudavo.
mes taip pat su vyru rudaakiai, bet sunelis pilkaakis - dabar 6 men., bet tikiuosi, kad dar paruduos, taip noretusi