Tai nesvarbu, kad logiškai atrodo neįmanoma pastot. Nenoriu gąsdint, bet vienetai ir vartojančių KT pastoja. Turbūt ir pati esi paie tai girdėjusi. Gal tau ta mintis kažkur viduje ir neduoda ramybės...
Tiesa, o tai jūs dar papildomai saugotės geriant KT??? Jei teisingai supratau, kad taip, tai tikrai rodo didelį nenorą ir netgi baimę pastot šiuo metu.
Aišku, aš viską tik spėlioju, nei aš kokia profesionalė sapnų analizuotoja, nei tavęs pažįstu, bet yra man pavykę žmonėm padėt pasiaiškint su sapnais. Taigi nepyk, jei ką ne į temą parašysiu.
Isila, ar gali pagalvot ir įvardint, kokia didžiausia baimė yra šiuo metu tavyje? Nebūtinai tai toks dalykas, apie kurį turi kasdien galvot. Tai gali būti tiesiog tai, kas ir nelabai turi galimybių įvykt dabar, bet ko tu dabar tikrai dar nenorėtum, kas iš esmės pakeistų tavo gyvenimą. Kadangi tavo neramūs sapnai labai eina per vaikus, nėštumą, drįsčiau spėt, kad visgi tai susiję su baime pastot. Tu dar nesijauti esanti pasirengus motinystei ir nori ją nustumti toliau į ateitį, įsivaizduoji, jei dabar atsirastų vaikelis, tai atsirastų daug rūpesčių ir tt., tai kardinaliai pakeistų tavo gyvenimą ta linkme, kurios tu dar nenori (aišku, nemanau, kad tu to labai bijai tiesiogiai, juk susitaikytum ir su nėštumu, tiesiog jaustumeis daug praradusi, atsisakiusi dėl tokio pasikeitimo). Tai ta tokia baimelė ir sėdi pasąmonėj, o kai turi per dieną kokių mažesnių rūpesčių, bėdų, tai pasąmonėj viskas susisieja su ta pastojimo baime ir sapnuoji tokius sapnus, nes sapnuose mūsų smegeninė, jei yra kokių varginančių dalykų, visada per sapnus bando atsipalaiduot, sukeldama įtepto siužeto situacijas. O kadangi gali būti, kad daugiausia įtampos tu pajustum sužinojus apie neplanuotą nėštumą, tai ir kartojasi ta situacija sapnuose, kad taip tavo galva atsipalaiduotų nuo buvusių dienos rūpesčių. O tai, kad pastaruoju metu taip dažnai tie sapnai kartojas, tai rodo, kad susiduri su daug stresų pvz. Gal sukelia įtampos vestuvių planavimas, gal bariesi su kokiu žmogum, gal darbe, moksle kažkas labai vargina.
| QUOTE (Isila @ 2004 05 20, 18:53) |
| del to vaikiuko noro, tai net nezinau, nebent labai giliai sirdyje, kokiam itin tolimam kamputy. vertinu ta galimybe buti tik dviese |
Matai, tu pati pripažįsti, kad dar nesijauti norinti vaikiuko - kitaip tariant, dabr dar nenori pastot, nejauti kad tam laikas būtų. Ir pati rašai - vertini galimybę dviese būt - reiškia, tikrai dar nenorėtum trečio, kuris šiuo metu sutrukdytų dar tieisog jaunatviškai pasidžiaugt vienas kitu, todėl ir baisu, kad taip neatsitiktų...
Aš tai sutinku, kad reikia pasidžiaugt vienas kitu ir
Liepsnele, visai gerai tu tuos sapnus sugebi paaiskinti
ačiū
Man atrodo, kad dažniausiai sapnuojama tai, apie ka yra daug galvojama, kas stipriai sukrečia, bent jau man taip nutinka: po pirmo persileidimo sapnuodavau kad pagimdžiau berniuką ir net sapne jam vardą daviau, po močiutės laidotuvių dažnai sapnuodavau močiutę. Aišku būna, kad susapnuoju visiškas nesąmones, bet labai retai. Nors galbūt kiekvienam indivudualiai.
Sutinku, kad sapnuojama dažnai tai, apie ką daug galvojama arba ką pagalvojam prieš miegą, bet jeigu kartojasi sapnai tema, apie kurią kasdien negalvojame, tai jau kitas variantas. Visiem pasitaiko visokių sapnų (jei tik pamenam juos
). Turbūt niekas ir nekeltų klausimo, kodėl sapnuoju panašius įvykius, kurie įvyko dieną, kodėl sapnuoju tai, apie ką galvoju
.
liepsnele, gal esi teisi, as galbut tikrai jauciuosi nepasiruosus ta vaikiuka turet. o del pastojimo... jei pastociau, na, ka padarysi, tikrai tuo dziaugciausi. nors ir visiskas netyciukas, bet butu labai laukiamas. pastoti as nebijau. tik va tie mano sapnai mane prigasdino, nes tas mano vaikiukas gimsta neisnesiotas arba serga kazkokia nepagydoma liga... as vis dar pamenu ta jausma sapne, kuomet pagimdziau mazyte dailute mergaite, tamsiais plaukuciais ir melynom akytem. sapne ji gime neisnesiota ir sapnavau, kad nuvaziavau su savo dukryte pas savo drauge, kuri pries metus pagimde berniuka, ir pampersu nepasiemiau, tai drauge atnese kur savo berniukui nupirko. ir as pamenu ta nuostaba ir sumisima, kuomet tas pampersas mergytei buvo gerokai per didelis.
tokius sapnus pradejo sapnuoti dar gerokai iki vestuviu, kuomet mes apie jas net negalvojome, sapnavau ir tuomet, kai tarp amnes ir mano brangiausiojo nieko nebuvo... net besimokydama mokykloje.
bet zinot, tas jausmas, kuomet sapna paimdavau savo vaikuti ant ranku, jis buvo nuostabus ir ryte pabudus, as ji visada prisimenu...
o pastaruoju metu as vis pamastau, kad po vestuviu reiktu nebegert tu tableciu... juk vaikiukai tokie nuostabus...
tokius sapnus pradejo sapnuoti dar gerokai iki vestuviu, kuomet mes apie jas net negalvojome, sapnavau ir tuomet, kai tarp amnes ir mano brangiausiojo nieko nebuvo... net besimokydama mokykloje.
bet zinot, tas jausmas, kuomet sapna paimdavau savo vaikuti ant ranku, jis buvo nuostabus ir ryte pabudus, as ji visada prisimenu...
o pastaruoju metu as vis pamastau, kad po vestuviu reiktu nebegert tu tableciu... juk vaikiukai tokie nuostabus...
Isila, kiek matau iš tavo rašymo - tu pati dar abejoji dėl to, ar esi pasiruošusi turėti vaikiuką - vienoj žinutėj rašai, kad dar nori džiaugtis buvimu dviese, kitoj, kad kaip norėtum nebenaudot kontracepcijos... Suprantu tave, tavo dvejones. Tai turbūt iš tikro ir atsispindi sapnuose - gimsta gražus vaikiukas, bet su kažkokiu trūkumu, neišnešiotas. Tai rodo tavo abejones dėl motinystės, dėl savo pasiruošimo jai... Kaip ir kažkiek norėtum būt mama, bet dar pati nesi tuo tikra.
Na žiūrėk, greičiau kelkit vestuves
ir junkis prie mūsų, planuojančių į nėštumo planavimo skyrelį
. Sėkmės 
Džiaugiuosi, jei kuriai iš jūsų mano mėgėjiški paspėliojimai padėjo labiau susigaudyt savo sapnuose
.
Na žiūrėk, greičiau kelkit vestuves
Džiaugiuosi, jei kuriai iš jūsų mano mėgėjiški paspėliojimai padėjo labiau susigaudyt savo sapnuose
Mano mama nustebino mane savo sapnu pries kelias dienas. Ji susapnavo, kad jos buves amzinatilsi (nusizudes) vyras (man jis nebuvo tevas) jai atnese berniuka ir pasake, kad jo vardas Lukas, o jo gimimo diena spalio 5 d. Mamai tas vaikas labai patiko, ji pradejo ji kalbinti, o tas linksmas aplink ja tik zujo, savo baltais dantukais sypsojosi ir smagiai ciauskejo. Tas sapnas butu kaip ir nieko ypatingo, jei mano gimdymas nebutu numatytas spalio pradzioj, gydytojai kalba apie spalio 3 d., ir Lukas nebutu vardas, apie kuri as ir mano vyras pries tai diskutavom (mama to fakto nezinojo).
Tai dabar galvoju, jei tikrai gims berniukas ir spalio 5 d., pavadinsiu Luku.
Tai dabar galvoju, jei tikrai gims berniukas ir spalio 5 d., pavadinsiu Luku.
liepsnele, musu svente liepos men, tai jau visai nedaug beliko. o paskui ziuresim, kaip bus su tuo nestumu
labai daznai sapnuoju vandeni, gal zinote, ka reiskia?
| QUOTE (wel @ 2004 06 04, 19:07) |
| labai daznai sapnuoju vandeni, gal zinote, ka reiskia? |
Jei vanduo is dangaus, t.y. lietus - tai labai gerai, sapnuok toliau