Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Dazniausiai sapnu isvis neprisimenu,o kartais buna viduri dienos trumpam pri simenu ir vel pamirstu.Labai retai kuomet atsimenu visa sapna,tuomet bandau pasvarstyt ka jis galetu reiksti,na bet mano intuicija turbut,nepakankama islavinta-mano prognozes kazkaip nelabai pildosi.Pvz.siandien sapnavau kaip su senu pazystamu bandem pasimylet kazkur sesers namuose-o tai greiciausiai reiskia,jog man maisosi protelis ar kazkas pan. laugh.gif
Atsakyti
As irgi apie sapnus noriu savo trigrasi ikisti wink.gif
Sianakt sapnavau didelius didelius baltuosius banginius, kad jie prie vandenyno kranto plaukiojo ir as juos ranka glosciau... rolleyes.gif Nezinau kazkoks labai keistas sapnas, gal kas nors kokia nors reiksme isivaizduoja g.gif
Atsakyti
Kartais sapnai labai paveikia, ypac jei buna baisus. Tada visa diena vaikstau kaip apdujusi, prisigalvoju visokiu nesamoniu. Geri kazkaip niekada nesukelia jokios reakcijos, o blogi tai neigiamai veikia...
Atsakyti
vos pries keleta dienu sapnavau labai bloga sapna....

ne pirmas kartas, kai sapnuoju, akd esu nescia. pirma karta toki sapna sapnavau dar budama sesiolikos. su metais tie sapnai tapo vis tikroviskesni, realistiski. pastaruoju metu jie buvo net labai realus. tuomet emiau sapnuoti, kad mano vaikas gimsta per anksti, nesinesiotas, tokia mazyte mergyte... bet viskas uzsibaigdavo gerai.

tai stai... ziurejome su draugu eurovizija, buvau labai pavargus, tai uzmigau... ir susapnavau sapna. Kad vel esu nescia, bet kazkodel visi zmones nori mano vaikiuka nuzudyti dar negimusi!!!!!!!
o as begu, slapstausi, mane randa... vis pabusdavau, o uzmigus sapnuodavau toliau, tik mane persekiojantys zmones keisdavosi... na, sapnas buvo tikrai ne is maloniuju...

gal kas nors yra kazka panasaus sapnaves? arba bent galetu pasakyti ka toks sapnas galetu reiksti. ir kodel as taip daznai sapnuoju svo nestuma.

siuo metu nesu nescia, ir vestuves bu tik liepa. tikrai zinau, kad vaikucio dar nenoriu, nesijauciu tam pasiruosus. nors drauge sako, kad cia man is po samones ateina zenklai, kad as to vaikiuko noriu...
Atsakyti
Manau nekreipk tu i visa tai demesio, as tiek kartu sapuoju visokias nesamones, jei kiekviena karta kazka rimto apie tai galvot, tai tikrai stogas nuvaziuotu.
Atsakyti
Isila, sapnai is tiesu atspindi dali tikroves. Juk yra tikimybe, kad pastosi, ir dar pati nesi tikra, ar nori vaikiuko, todel ir sapnuoji, kad esi nescia ir nezinai, kas bus su vaikuciu. Geriau i tuos sapnus nekreipk demesio. As pati ne karta esu sapnavusi, kad esu nescia, gimdau, o gimsta koks nors varliukas laugh.gif Matyt negalejau isivaizduoti, kad kada nors busiu mama smile.gif
Svarbiausia, kad tas sapnas taves neuzvaldytu, neziurek i tai rimtai, juk turbut kiekviena is musu yra sapnavusi kosmarus.

Vienas man artimas zmogus pergyveno sunku laikotarpi ir buvo neseniai apsigyvenes mieste prie upes su senu vandens bokstu. Ir eme kiekviena nakti sapnuoti, kad prie jo priristas balionas uztempia ji ant to boksto ir nustumia nuo jo . Kol viena vakara is tiesu jautesi taip blogai, kad lyg kokia jega verte ji ieskot to boksto ir nuo jo nusokti. Laimei, miesto jis gerai nepazinojo ir, nors ilgai klaidziojo, to boksto nerado, tik pasiklydo. O po to sapnavo, kaip vel ji traukia i ta boksta, bet jis sugeba nugalet ta jega ir nenusokt. Po to depresija dingo ir daugiau tokie siaubai nesisapnavo smile.gif
Atsakyti
Isila, gal tu labai nenorėtum vadinamų "iš reikalo" vestuvių? Gal ta mintelė kažkur sėdi pasąmonėj, nors kasdien apie tai negalvoji, o va per sapnus ir išlenda. Kol dar vestuvės neįvyko, tai ir nerimauji šiek tiek viduj.

Arba galbūt turi dar kitų rūpestėlių, kurie sėdi tavo širdelėj - darbas, mokslas, santykiai su kokiu artimu žmogum, ir visa tai susiveda sapne į tavo baimę tapti nėščia.
Atsakyti
As sianankt labai keista sapna sapnavau. Sapnavau, kad mes kokios 9 merginos (nepazistamos) patapom nescios per kazkoki vakareli. Mano busimo vaiko tevas visai ne mano vyras. Ir kad visos paskui pagimde, o as pasirodo, kad net ir nebuvau nescia - tik taip galvojau. O vat mano vyras su viena is tu nepazistamu merginu susilauke vaikiuko ir as jo maldavau ta leliu man atiduoti. Idomu butu suzinoti, kas mano pasamonej, kad sapnuoju tokius dalykus. Ech, kad kas galetu paaiskinti.
Isila, nezinau kaip tavo sapna paaiskinti - gal tai kazkokia uzslepta nestumo baime, kas ten zino, kas toj musu pasamonej darosi wink.gif
Atsakyti
Slyvute, aš tau mėgėjiškai galiu paspėliot apie tavo sapną wink.gif .

Man tai, kai tave žianu iš kitų žinučių, tavam sapne labai aiškiai pinasi noras pastot ir bendravimas su kitom norinčiom... Labai ryški forumo įtaka smile.gif , tu įsijauti į kitų istorijas, ir pasąmonėj slypi baimė, kad kitom gali pasisekt, tau ... Tai pasąmonė sprendžia visada baimes jas išryškindama per sapnus.

Tikiuosi, tie sapnai padeda tavo pasąmonei atsipalaiduot nuo ją slegiančių idėjų ir labai greit jus su vyru aplankys angeliukai wink.gif .
Atsakyti
Liepsnele, gal ir taip wink.gif Gal is tikruju kazkokia baime, kad man vienai vienintelei nepasiseks kazkur giliai viduje slypi, o gal net ji ir trukdo svajonems virsti realybe. Ai, kas dabar zino, kaip ten is tikruju. Butent del to man mintis apie Azanova (cia is kito skyrelio) yra priimtina - gal gi jis ir padetu issiaiskinti kas ten pas mane galveleje blokuoja tam tikru noru issipildyma. Nu ka tai as cia sumaliau, bet gal supratai, ka norejau pasakyti smile.gif.
Atsakyti
Supratau, Slyvute wink.gif . Žinai, gal ir vertėtų pas jį apsilankyt. Gali patikrint, jei jis tau kaip žmogus patiks, tai vos ne 100 proc., kad padės wink.gif .
Atsakyti
tai, kad man vestuves "is reikalo" net nekvepia tongue.gif ir tabeles geriu, ir siaip saugomes. del to vaikiuko noro, tai net nezinau, nebent labai giliai sirdyje, kokiam itin tolimam kamputy. vertinu ta galimybe buti tik dviese rolleyes.gif

kai susapnuoji tokius sapnus, kazkaip po to buna labai slogi ir prislegta nuotaika. vat ir galvoji apie tai. o kaip mano drauge sako, jei tie vaikai, kuriuos sapnavau, butu tikri, pas mane butu visas vaiku darzelis clap.gif
Atsakyti