Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Svarbiausia neprisaukti tu blogu minciu! wink.gif smile.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu dazniausiai sapnuoju, kad nusilauziu briketus ir paskui mane dantiste baisiai kolioja tongue.gif
O siaip baisiau man yra, kad nei pilnai prabudusi, nei mieganti (akys beveik atmerktos, bet dar nelabai gaudaus) matau nakti ant sienu ropojancius vorus (dydzio per visa delna ohmy.gif ) arba kad lubos per vidury idumba ir ant manes krenta. Viena karta taip pasirode, kad voras didziulis i sekcija ilindo, pazadinau vyra, viska paaiskinau, o paskui paciai juokinga, kad tokios nesamones rodosi. Dabar kitam kambary miegam, tai kazkaip reciau buna. Is viso, nuo ko cia man tokios nesamones vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 06, 22:55)
Pastaruoju metu dazniausiai sapnuoju, kad nusilauziu briketus ir paskui mane dantiste baisiai kolioja tongue.gif
O siaip baisiau man yra, kad nei pilnai prabudusi, nei mieganti (akys beveik atmerktos, bet dar nelabai gaudaus) matau nakti ant sienu ropojancius vorus (dydzio per visa delna ohmy.gif ) arba kad lubos per vidury idumba ir ant manes krenta. Viena karta taip pasirode, kad voras didziulis i sekcija ilindo, pazadinau vyra, viska paaiskinau, o paskui paciai juokinga, kad tokios nesamones rodosi. Dabar kitam kambary miegam, tai kazkaip reciau buna. Is viso, nuo ko cia man tokios nesamones vaidenasi?

o gal daznai siaubekus ziuri laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Siaubiakus kai paziuriu, tai normalius kosmarus sapnuoju, o ne tokius pramerktom akim. Tai man jau geriau tie paprasti, po situ baisiai neissimiegu ir baisu paskui nakti miegot buna, kol neisitikinu, kad tikrai pasivaideno
Atsakyti
As daznai sapnoju pranasingus sapnus,tik gaila kad kazka pakeisti neimanoma,pries ligas vaiku ir artimuju,pries mirti ....
Sapnoju ta kas turetu atsitikti uz paros ar uz savaite,dar turiu stipria intuicija,nuolat ja pasikliauju.
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 03 08, 10:40)
man pats baisiausias sapnas -sapnuoti save be batu blink.gif

Be batų tai niekis,bet aš dažnai pliką užpakalį vos pridengiu trumpa maikute,o reikia eiti per miestą blink.gif Karts nuo karto sapnuoju mokyklą-kad į pamokas vėluoju,kad egzaminai,ar kad portfelį pamiršau,nors ir žinau,jog esu ištekėjus unsure.gif Nežinau ką tokie sapnai reiškia,nes jau greit 20m.kaip baigiau mokyklą g.gif
Atsakyti
As penktadieni nakti sapnavau bulves,paziuriu-suzinosi apie mirti,ir po poros valandu suzinojau g.gif Ne artimo zmogaus,bet pazystamo g.gif
Atsakyti
As pastaruoju metu ka susapnuoju, tas daugmaz ir ivyksta. Baisu kazkaip blink.gif
Siaip dazniausiai visokias nesamones sapnuoju. O karta bajeris buvo : sapnuoju, kad kazkas po kompo monitorium cypia ir as prieinu ir keliu ta monitoriu, noriu gi paziuret kas ten. Taip ir atsibudau su monitorium rankose biggrin.gif Pasirodo, zadintuvas cype, o as sapnuodama monitoriu tampiau biggrin.gif Ot idiote, gerai, kad neismeciau laugh.gif

O vakar nakti susapnavau faina vyriskos gimines atstova. Atsibudau, bet taip gera buvo, kad vel uzmigau ir tesiau sapna smile.gif Ui, kaip prisimenu wub.gif
Atsakyti
Man labai gaila, bet dieną aš sapnų jau nebeprisimenu. Nors kai sapnuoju, aš ir juokiuosi (vyras sako), ir verkiu, kartais būnu euforijoje, kartais kažko labai bijau. Tą jaučiu, kai trumpam nubundu naktį. Bet ryte sapnų nebaprisimenu...
Atsakyti
Sapnavau sianakt ,kad man ikando suo,tai reiskia izdavyste draugo ar drauges.
Tai suziniojau kad drauge man izdave(padare ta ko nesitikejau visai)man tikrai nemalonu buvo tai sapnot.
Atsakyti
Turejau progos savaite pagyvent vienam kambary su mergicka, kuri nezinau ka sapnuodavo, bet miegodama taip rekdavo, kad jomajo blink.gif Pradzioj galvojau, kad stogas vaziuoja: ji surekia, as pasoku is lovos - tylu. Ir taip visa nakti doh.gif Net miegot jau bijojau su ja. Ale paskui nebesiceremoninau: ji rekt-as uz kojos timpt keleta kartu ir vel miegu. Bet tie jos rekimai ir inkstimai, tarytum su kazkuo mustusi, man pasirode labai jau nustekentos psichikos pozymis, jei atvirai..Na nerekauja gi per sapnus gyvenimu patenkinti zmones..Ilsisi gi ramybej.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai, afyte, tau nuskilo, kad tik savaite... laugh.gif
Po dvieju ir pati turbut prisijungtum.. laugh.gif wink.gif
Atsakyti