Svarbiausia neprisaukti tu blogu minciu!
Pastaruoju metu dazniausiai sapnuoju, kad nusilauziu briketus ir paskui mane dantiste baisiai kolioja
O siaip baisiau man yra, kad nei pilnai prabudusi, nei mieganti (akys beveik atmerktos, bet dar nelabai gaudaus) matau nakti ant sienu ropojancius vorus (dydzio per visa delna
) arba kad lubos per vidury idumba ir ant manes krenta. Viena karta taip pasirode, kad voras didziulis i sekcija ilindo, pazadinau vyra, viska paaiskinau, o paskui paciai juokinga, kad tokios nesamones rodosi. Dabar kitam kambary miegam, tai kazkaip reciau buna. Is viso, nuo ko cia man tokios nesamones vaidenasi?
O siaip baisiau man yra, kad nei pilnai prabudusi, nei mieganti (akys beveik atmerktos, bet dar nelabai gaudaus) matau nakti ant sienu ropojancius vorus (dydzio per visa delna
| QUOTE (fukuotukaf @ 2004 04 06, 22:55) |
| Pastaruoju metu dazniausiai sapnuoju, kad nusilauziu briketus ir paskui mane dantiste baisiai kolioja O siaip baisiau man yra, kad nei pilnai prabudusi, nei mieganti (akys beveik atmerktos, bet dar nelabai gaudaus) matau nakti ant sienu ropojancius vorus (dydzio per visa delna |
o gal daznai siaubekus ziuri
Siaubiakus kai paziuriu, tai normalius kosmarus sapnuoju, o ne tokius pramerktom akim. Tai man jau geriau tie paprasti, po situ baisiai neissimiegu ir baisu paskui nakti miegot buna, kol neisitikinu, kad tikrai pasivaideno
| QUOTE (Tuja @ 2004 03 08, 10:40) |
| man pats baisiausias sapnas -sapnuoti save be batu |
Be batų tai niekis,bet aš dažnai pliką užpakalį vos pridengiu trumpa maikute,o reikia eiti per miestą
As penktadieni nakti sapnavau bulves,paziuriu-suzinosi apie mirti,ir po poros valandu suzinojau
Ne artimo zmogaus,bet pazystamo
As pastaruoju metu ka susapnuoju, tas daugmaz ir ivyksta. Baisu kazkaip
Siaip dazniausiai visokias nesamones sapnuoju. O karta bajeris buvo : sapnuoju, kad kazkas po kompo monitorium cypia ir as prieinu ir keliu ta monitoriu, noriu gi paziuret kas ten. Taip ir atsibudau su monitorium rankose
Pasirodo, zadintuvas cype, o as sapnuodama monitoriu tampiau
Ot idiote, gerai, kad neismeciau
O vakar nakti susapnavau faina vyriskos gimines atstova. Atsibudau, bet taip gera buvo, kad vel uzmigau ir tesiau sapna
Ui, kaip prisimenu
Siaip dazniausiai visokias nesamones sapnuoju. O karta bajeris buvo : sapnuoju, kad kazkas po kompo monitorium cypia ir as prieinu ir keliu ta monitoriu, noriu gi paziuret kas ten. Taip ir atsibudau su monitorium rankose
O vakar nakti susapnavau faina vyriskos gimines atstova. Atsibudau, bet taip gera buvo, kad vel uzmigau ir tesiau sapna
Man labai gaila, bet dieną aš sapnų jau nebeprisimenu. Nors kai sapnuoju, aš ir juokiuosi (vyras sako), ir verkiu, kartais būnu euforijoje, kartais kažko labai bijau. Tą jaučiu, kai trumpam nubundu naktį. Bet ryte sapnų nebaprisimenu...
Turejau progos savaite pagyvent vienam kambary su mergicka, kuri nezinau ka sapnuodavo, bet miegodama taip rekdavo, kad jomajo
Pradzioj galvojau, kad stogas vaziuoja: ji surekia, as pasoku is lovos - tylu. Ir taip visa nakti
Net miegot jau bijojau su ja. Ale paskui nebesiceremoninau: ji rekt-as uz kojos timpt keleta kartu ir vel miegu. Bet tie jos rekimai ir inkstimai, tarytum su kazkuo mustusi, man pasirode labai jau nustekentos psichikos pozymis, jei atvirai..Na nerekauja gi per sapnus gyvenimu patenkinti zmones..Ilsisi gi ramybej..
Tai, afyte, tau nuskilo, kad tik savaite...
Po dvieju ir pati turbut prisijungtum..
Po dvieju ir pati turbut prisijungtum..