Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE (miau @ 2004 06 04, 18:11)
Jei vanduo is dangaus, t.y. lietus - tai labai gerai, sapnuok toliau wink.gif

ne, as visada sapnuoju didelius vandens telkinius ir dar po juos braidau, jis niekada nebuna skaidrus, bet nebuna ir saltas
Atsakyti
QUOTE (wel @ 2004 06 04, 18:07)
labai daznai sapnuoju vandeni, gal zinote, ka reiskia?

Jei nori mano mėgėjiško panagrinėjimo, tai daugiau parašyk, kokį būtent vandenį sapnuoji, kaip jis atrodo, kokius jausmus jis tau sukelia, ką ten veiki ar būni ten viena, kaip baigias sapnas. Ir kokia nuotaika būna po tokių sapnų. Ir ką tau apskritai gyvenime reiškia vanduo - ar patinka, ar bijai jo ir tt.

Tada bandyčiau kažką apibūdint. wink.gif
Atsakyti
vanduo buna drumstas, paprastai prie vandens bunu viena, kartais su nepazistamais zmonemis. sapne prie vandens bunu isitempusi, o diena taip ir stovi akyse. Gyvenime vandens privengiu, nemegtu maudytis , kai yra bangavimas, nors ziureti i audringa jura labai patinka.
Atsakyti
šiąnakt sapnavau, kad su drauge vogėm bandeles iš kažkur unsure.gif , taip blogai tam sapne jaučiaus unsure.gif , sau pasižadėjau atsibudus niekur nesukčiaut g.gif
Atsakyti
Kartais sapnas jau toks nemalonus atrodo, o atsikeli ir nuotaika pakili ir ant dusios kazkaip lengva g.gif Skaiciau,kad per sapnus pasamone apsivalo tai gal del to kartais po blogo sapno geri jausmai buna g.gif
O seip per dideles reiksmes sapnams neteikiu. Tiksliau tokiems neisimenamiems.
Atsakyti
g.gif Bandau panarpliot. Tavo atveju panašu kaip Kristinos, tas vanduo reiškia įprastą kasdienybę, nemalonius jos dalykus, dažnai besikartojančius, gal nelabai sudėtingus, bet tave vis pastoviai varginančius. Gal netgi spėčiau, kad tau trūksta atsipalaidavimo, pabėgimo nuo tos rutinos. Dažnai pakliūni per dieną į situacijas, kurios tau kelia įtampą, gal nelabai mėgsti daug bendraut su nepažįstamais, bet tenka per dieną vis susidurt (gal pvz. darbe). Tavo smegenys nori atsipalaiduot, todėl tokias pat nelabai malonias situacijas kaip ir tau būna dieną, atkuria tau sapne, ir vis prie vandens, kuris būna tau gana slegiantis, varginantis. Taip bando smegeninė atsipalaiduot. Ką galėtum padaryt, kad prisikviest "spalvotų sapnų" - pabandyk daugiau pramogų susigalvot, prieš meigą maloniai nusiteikt, paplepėt su kuo apie linksmus dalykus, knygą paskaityt, komediją pažiūrėt. Tikrai padės wink.gif , o ir kitą dieną jausies labiau atsipalaidavus.

Na, ar bent šiek tiek į tavo situaciją pataikiau rolleyes.gif , tikiuosi, labai į pievas nenusivažiavau biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Laisvė @ 2004 05 10, 18:18)
Man labai gaila, bet dieną aš sapnų jau nebeprisimenu. Nors kai sapnuoju, aš ir juokiuosi (vyras sako), ir verkiu, kartais būnu euforijoje, kartais kažko labai bijau. Tą jaučiu, kai trumpam nubundu naktį. Bet ryte sapnų nebaprisimenu...

Maniskis sapnuodamas kalba. Kadangi jis dirba servise (ir dirba labai daug), tai daznai nakti girdziu klausimus : ar pakeitei bmw tepalus? Pakeiciau, sakau. Tai jis tada sako, gerai. Arba : ar tam mersui viska sutvarkei? Niu ir t. t. O viena nakti suskele bajeri, sako : pasitrauk, nera kur masinos pastatyti biggrin.gif Ryte uz tokius zodzius gavo i kaili biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 06 08, 20:18)
O viena nakti suskele bajeri, sako : pasitrauk, nera kur masinos pastatyti biggrin.gif Ryte uz tokius zodzius gavo i kaili biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif
O ryte savo kalbu turbut neprisimena g.gif
Atsakyti
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 09, 00:16)
hah.gif hah.gif hah.gif
O ryte savo kalbu turbut neprisimena g.gif

Aisku, kad ne. Tenka priminti, o tada zvengia is manes kaip kumelys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 06 09, 00:22)
hah.gif  hah.gif  hah.gif
O ryte savo kalbu turbut neprisimena  g.gif

Va ir pas mus taip buna , niekaip neirodysi...nebent tiksliai ka kalbejo ir dar jo tonu atpasakosi wink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 08, 23:25)

Va ir pas mus taip buna , niekaip neirodysi...nebent tiksliai ka kalbejo ir dar jo tonu atpasakosi wink.gif laugh.gif laugh.gif

laugh.gif Geras, pas mus tas pats. Gal maniškis ir naktį šneka, nežinau, nes pati miegu biggrin.gif , bet ryte, jei aš keliuos, o jis dar miega, tai dažnai su manim pasišneka, paskui aišku nieko nepamena. Nu ir netiki, kad jis šnekėjo, tvirtina, kad aš viską išsigalvoju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 06 09, 09:43)
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 08, 23:25)

laugh.gif Geras, pas mus tas pats. Gal maniškis ir naktį šneka, nežinau, nes pati miegu biggrin.gif , bet ryte, jei aš keliuos, o jis dar miega, tai dažnai su manim pasišneka, paskui aišku nieko nepamena. Nu ir netiki, kad jis šnekėjo, tvirtina, kad aš viską išsigalvoju smile.gif .

Mano diedas irgi sakydavo, kad ka cia issigalvoji, bet vis daznai uzmeta tipo pasitrauk, nera kur masinos pastatyti. Patiko labai turbut smile.gif Arba atsikelia ryte ir klausia, ar snekejo nakti ir ka sake. Nauju perlu tikisi isgirsti. Balvonas laugh.gif
Atsakyti