Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

laugh.gif laugh.gif laugh.gif o paklausinet taip kalbanty nebandet g.gif
Man paciai karta taip buvo.Sapnavau kad su kazkuo labai jau gincijuosi ir lyg is kazkur kitur girdziu balsa"tikrai,tikrai taip buvo? O kaip sekesi ir tam tam ir panasei" Pradzioj lyg norejau tam balsiui atsakyti,bet kazkodel persigalvojus tepasakiau ai....ir verciausi ant kito sono. Ryte manes ir klause "tai ko nepasakoji nieko", o as isputus akis ir sakau "tai va kieno cia balsas mano sapnuose maisosi" wink.gif
Atsakyti
aciu, LIEPSNELE, nenusivaziavai i lankas, kai susapnuosiu koki siaubiaka, zinosiu kur galima issiaiskinti.
Atsakyti
Na jus cia plaukiojat, o as daznai skraidau blink.gif. Ir visada kai noriu nuo ko nors pabegti (buna ir visokiu baisunu unsure.gif ). Beveik visada pavyksta, as rankomis iriuosi lyg plaukdama aukstyn, kartais sunkiai pavyksta, kartais ne, bet visada turiu tiksla- perskristi tvora, nama, medzius ir pan. Esu ne karta skridusi virs savo vaikystes gatves, ezero, misko. Viena pazistama minejo, kad "skraidantys" zmones turi kazkokiu galiu savy g.gif Laukiam Liepsneles komentaro wink.gif smartass.gif
Atsakyti
Liepsnele, noriu konsultacijos smile.gif Vakar sapnavau, kad kazka nuzudziau... o paskui pasirodo, kad nuzudziau savo vyra. Ir taip tikroviska viskas. Atsibudau vos nezliumbdama.
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 06 12, 12:43)
Na jus cia plaukiojat, o as daznai skraidau blink.gif. Ir visada kai noriu nuo ko nors pabegti (buna ir visokiu baisunu unsure.gif ). Beveik visada pavyksta, as rankomis iriuosi lyg plaukdama aukstyn, kartais sunkiai pavyksta, kartais ne, bet visada turiu tiksla- perskristi tvora, nama, medzius ir pan. Esu ne karta skridusi virs savo vaikystes gatves, ezero, misko. Viena pazistama minejo, kad "skraidantys" zmones turi kazkokiu galiu savy g.gif Laukiam Liepsneles komentaro wink.gif smartass.gif

wink.gif na bandau raizgyt wink.gif . Tik nepykit, šiandie biški galva nekokia, gal labai nenusišnekėsiu smile.gif .

Agne, mane tokie skraidymo sapnai labai dažnai lankė mokantis mokykloj ir vėliau yra buvę, bet ne tiek daug. Grynai kaip tavo, skristi imdavau tarsi plaukdama ore, aukštyn kildavau ir dažniausiai todėl, kad kažkas vydavos ir nebebūdavo kur dėtis, slėptis.

Paprastai toks bėgimas rodo, kad yra gyvenime kažkokių nemalonių dalykų - gal vargina santykiai su kažkokoiu žmogumi arba slegia tai, kad nėra tokio žmogaus, gal šiuo metu sudėtinga situacija namie, moksluose ar darbe. Greičiausiai gyvenime yra toks dalykas, kuris šiuo metu yra tikrai nemalonus. Patarimas būtų spręsti jį, nebijoti "tiesiai į akis" šiam reikalui pažiūrėt, iš kokios srities jis bebūtų. Bet kokiu atveju, yra kažko baimė, nes kai kylam į orą nuo kažko bėgdami, tai kažko bijom ir bijom tai spręst, tarsi vaikai slepiamės nuo problemų tiesiog nespręsdami jų, "pakildami į orą". Tai, kad dažnai skrendi per vaikystės ežerą, mišką irgi rodo, kad tave tikrai kažkas dabar vargina - "suaugusiųjų" gyvenime, todėl sapne skrendi per vaikystės prisiminimus sukeliančias vietas, ten, kur rūžesčių buvo mažiau arba bent jau jie mažesni dabartiniu protu suvokiant.

Dėl tų galių, kurias tipo turi skraidantys žmonės - tai visai girdėjau tokį dalyką, bet deja turiu nuvilt, kad tai ne toks skraidymas, kai bėgi nuo kažko. Tai tada, kai valdai savo sapną, kai sapnuoji ir valdai savo skraidymą, pvz. eini ir nusprendi paskraidyt, nori pakyli, nori leidies ir nebūna skraidymo iš baimės...
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 06 13, 00:18)
Liepsnele, noriu konsultacijos smile.gif Vakar sapnavau, kad kazka nuzudziau... o paskui pasirodo, kad nuzudziau savo vyra. Ir taip tikroviska viskas. Atsibudau vos nezliumbdama.

Miau, o tai pirmas kartas, kai sapnavai tokį sapną? Ar jis kartojasi? Jei tai vienintelis, didelio dėmesio nekreipčiau. Galim panagrinėt, ar buvo kokių įvykių pastarosiom dienom, kurie tave paveikė. Nebuvo jokių pykčių, o gal džiaugsmas didelis kažkoks buvo, gal kažkieno poelgis ar papasakotas atsitikimas paveikė tave? Gal kažkokį filmą žiūrėjai ar knygą skaitei? Gal neseniai buvo atsiminimai apie kokį ryškų įvykį užplūdę? Gal netgi apie prezidento rinkimus labai galvojai smile.gif ? Ar buvo toks dalykas, apie kurį labai galvojai paskutiniu metu? (nebūtinai kelias dienas, visą dieną, tiesiog tai, kam skyrei daug dėmesio mintyse) Pagalvok, panarpliosim kartu wink.gif .
Atsakyti
Parašykit savo sapnus "Sapnų fabrikui" wink.gif , ieškoti :www.psichoterapija.ot.lt.
Aš šiandien aprašiau vieną sapną-ir jau sulaukiau komentaro:

Ryškus sapnas ,susapnuotas prieš kokius 8 metus:Leidžiuosi kalnų serpantinais,apačioje jūra,kurioje stūksto piramidės,pilnos degančių žvakių..Nusileidus prie jūros- jauki pieva-pilna obelų,kurios "žydi" skambančiais obuoliais..
Nerealus vaizdas ir jausmas..
ats.:sveika
na pakolkas tai dar panashu ne i sapna, o i fakta, kad "sapnavau egipta". is to sunku ka pasakyti apie jo reiksme. Kitas dalykas tai kad sapnuotas labai seniai, bet dar neisdilo is atminties - na ir neisdilo ko gero ne tai ka parasei..., ko gero neisdilo tai ka jautei ir ka veikei itariu nebuvai pasaline stebetoja kuriai nekyla jausmu stebink kazkieno /savo/ gyvenima vaizdais..smile.gif)
taigi pasistenk tiksliau aprasyti savo sapna.

Dar pridėjau:
Aš tiesiog leidaus nuo kalno.Ir pirmiausia ką pamačiau-tamsoje ir tolumoje šviečiančius taškus.Ėjau žemyn ir dar žemyn, kol pradėjo ryškėti tų taškų
forma, kol jie virto piramidėm, pilnom liepsnelių..Kai priėjau pakankamai
arti,atsistojau prie pat kelio krašto, tik tada pažvegus žemyn-pamačiau ir
tą stebuklingą sodą..Po to sodas dingo, o aš nuėjau prie piramidės (jų buvo
gal 3 ar keturios).Ir tik tada pastebėjau,kad iki pat viršaus ji pilna
degančių žvakių.Ir pati piramidė nebuvo vientisa-vietomis lyg iš smėlio ir
daug įvairiausių tunelių ir landų.Viduj irgi žvakės-labai daug degančių
žvakių.Aš pradėjau klaidžiot ir atsibudau...
Man tas sapnas buvo labai gražus...

Atsakyti
Nu va, dar gavau tokį tęsinio paaiškinimą:
na va darosi siek tiek aiskiau. Sapnas ryskeja.
"ir tik tada pamaciau" - taip jau matyt yra kad kai ka sunku pastebeti neziurint kokio dydzio tai butu. Ko gero mes nezinome kas yra salia kol nepaziurime, o nepaziurime kol neturime tam noro ir paskatu.. kitais zodziais kol nenusileidziame nuo kalno. Visada tikimes atrasti soda su gyvybe brandinanciais obuoliais, bet kazkodel praeiname pro juos - juk nenusiskynei tik isgirdai kaip jie groja.. ko gero tebesiklausai iki dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elija: 14 birželio 2004 - 12:41
Elija, thumbup.gif nuostabus sapnas. Nu man dar neteko tokio nuostabumo sapnuot.

O tu šiaip domiesi kokiais dalykais, kurie yra "virš žemiško suvokimo ribos, logika nepaaiškinami"? wink.gif Jei taip - galėčiau daugiau tau parašyt. wink.gif
Atsakyti
ka reiskia sapne bendrauti su mirusiu zmogum? t. p. tu suvoki, kad jis jau mires, padovanoji jam geliu, palinki, kad visada toks isliktu, o jis tau atsako, kad toks ir isliko. paklausi ar as sanouoju ar istikro atejai pas mane, o jis atsako, kad sapnuoji ir pavadina mazybinio vardo forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 14 birželio 2004 - 12:47
QUOTE (Sfinxute @ 2004 06 14, 12:47)
ka reiskia sapne bendrauti su mirusiu zmogum? t. p. tu suvoki, kad jis jau mires, padovanoji jam geliu, palinki, kad visada toks isliktu, o jis tau atsako, kad toks ir isliko. paklausi ar as sanouoju ar istikro atejai pas mane, o jis atsako, kad sapnuoji ir pavadina mazybinio vardo forma.

Ne kartą bendravau su savo amžiną atilsį močiute sapne. Ji sakė, kad labai šauniai jaučias, stipri kaip jaunystėj, nieko nebeskauda. Tai ir vertinu kaip galimybę pabendraut su brangiais žmonėmis. Aišku, jei tiki tokiais dalykais. O aš tikiu.

Skeptikam galima pasakyt taip - daug galvoji apie tau svarbius žmones, kurių nebėra, todėl sapnuoji juos, pasąmonėj tas neramumas slypi ir ji stengias jį nuslopint, sapne palinki žmogui ramybės ir kartu tau pačiam ramu pasidaro. Juk dažnai norėtume kažką pasakyt žmogui, kurio nebėra, ir mūsų pasąmonė suteikia tam galimybę.
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 06 14, 11:06)
Ne kartą bendravau su savo amžiną atilsį močiute sapne. Ji sakė, kad labai šauniai jaučias, stipri kaip jaunystėj, nieko nebeskauda. Tai ir vertinu kaip galimybę pabendraut su brangiais žmonėmis. Aišku, jei tiki tokiais dalykais. O aš tikiu.

Skeptikam galima pasakyt taip - daug galvoji apie tau svarbius žmones, kurių nebėra, todėl sapnuoji juos, pasąmonėj tas neramumas slypi ir ji stengias jį nuslopint, sapne palinki žmogui ramybės ir kartu tau pačiam ramu pasidaro. Juk dažnai norėtume kažką pasakyt žmogui, kurio nebėra, ir mūsų pasąmonė suteikia tam galimybę.

aciu Liepsnele uz paaiskinima. manau, kad bendravimas sapne su mirusiais yra dovana.
Atsakyti