Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

as tai sianakt sapanavau nelaime...
na, ten sapno isvedziojimu nepasakosiu, bet esme tokia, kad keturiese vaziavom masinoj, as kazkaip gavaus kad islipau ir stebejau, o brolis vairavo ir nuo greicio iskrito, o jo zmona ir bernas kazkoks liko masinoj, trenkes i medini nama, namas sugriuvo ir pabudau...nu dar spejau pamatyt, kad brolis nesusizalojo...dar norejau nufotkint, bet prisiminiau kad fotikas masinoj, sazine susuko ,,kad ir butu fotikas - negrazu nelaime brolio fotkyt" ir pabudau...

aisku, pabudus jausmelis tai ziaurus...

daznai sapnuoju ir issipildancius sapnus g.gif nelabai noreciau kad sitas issipildytu...
Atsakyti
QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 15, 14:27)
as tai sianakt sapanavau nelaime...
na, ten sapno isvedziojimu nepasakosiu, bet esme tokia, kad keturiese vaziavom masinoj, as kazkaip gavaus kad islipau ir stebejau, o brolis vairavo ir nuo greicio iskrito, o jo zmona ir bernas kazkoks liko masinoj, trenkes i medini nama, namas sugriuvo ir pabudau...nu dar spejau pamatyt, kad brolis nesusizalojo...dar norejau nufotkint, bet prisiminiau kad fotikas masinoj, sazine susuko ,,kad ir butu fotikas - negrazu nelaime brolio fotkyt" ir pabudau...

aisku, pabudus jausmelis tai ziaurus...

daznai sapnuoju ir issipildancius sapnus g.gif nelabai noreciau kad sitas issipildytu...

Griuvanti nama matyt-artimo mirtis
Nepyk,bet tai is patirties sakau.Gal bus nelaime su laiminga pabaiga,nes matei kad gyvas brolis liko.
Atsakyti
pas mane buvo atvejai, kai sapnavau kad danti issitraukiu...
pirma karta ta pacia nakti diedukas mire, antra karta - draugas uzsimuse g.gif
tai va, manau, kad man dantys mirti reiskia...
o griuvantis namas - matyt simbolis mano griuvanciu santykiu su vaikinu rolleyes.gif
Atsakyti
O ka reiskia susapnuoti data?
As sapnavau ,kad savo dabar jau ex vaikina supazindinu su savo senele, pasakau, kada jo gimtadienis.Kita karta atejus pas ja pamatau, kad ant sienos kabantis paveikslas(paveiksle sapnavau, kad zinojau jog tai ex vaikino veidas, nors jo ten nebuvo), jis peristas juodu kaspinu, ir po juo uzrasyta data 08 09..As sakau ne ne, mociute, jus suklydot viena skaiciu, mano vaikino gimimo data 09 09..ir nusijuokiau..ir pabudau..
Dabar net bijau kai ateis ta rugpjucio 9d. gal tai reiskia kazka baisaus ohmy.gif
Liepsnele, jei gali, pakomentuok..
Atsakyti
Labai įdomi tema thumbup.gif Gal Liepsnelė galėtų mano sapną interpretuoti?
Dažnai sapnuoju vandenį (ar ežerą, ar vandenyną ar jūrą), šitam vandenyje plaukioja labai daug gražių, spalvingų žuvų, aš jas gaudau tiesiog rankomis, palaikau, o tada paleidžiu. Šis sapnas kartojasi nuolat, su tam tikrais tarpais, bet šis veiksmas vyksta vis kitoje vietoje ir žuvys vis kitos.
Atsakyti
O ka reiskia sapnuoti,kad plaukus kirpau,kazkaip jauciu,kad kazkokia bloga sio sapno reiksme.
Sapnavau,kad as ilgais plaukais(istikruju trumpi),taigi tuos plaukus taip kirpau,kol pasidare trumpi.Ka tai galetu reiksti? g.gif Jei labai bloga reiksme,tai geriau nerasykit,nes mane sapnai labai stipriai veikia,jei susapnuoju,bloga sapna,visa diena prisimenu ir nuotaika pagadinta, garantuotai
Atsakyti
Radau sapnininke - plaukus kirpti - nusiminimas ir nemalonumai.
O as sapnavau kad gyvates mane kandziojo, tai manoji anytele nervus gerai patampe smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 06 17, 19:13)
Radau sapnininke - plaukus kirpti - nusiminimas ir nemalonumai.

Nu jau tie nusiminimai mano gyvenime,tai nieko keista
Atsakyti
QUOTE (Niki @ 2004 06 17, 19:13)
O as sapnavau kad gyvates mane kandziojo, tai manoji anytele nervus gerai patampe smile.gif

O anyta tavo tegul eina po darza kapstytis,ir taves ir tavo leliuku,tegul nenervina
Atsakyti
QUOTE (Isimylejus @ 2004 06 16, 17:49)
O ka reiskia susapnuoti data?
As sapnavau ,kad savo dabar jau ex vaikina supazindinu su savo senele, pasakau, kada jo gimtadienis.Kita karta atejus pas ja pamatau, kad ant sienos kabantis paveikslas(paveiksle sapnavau, kad zinojau jog tai ex vaikino veidas, nors jo ten nebuvo), jis peristas juodu kaspinu, ir po juo uzrasyta data 08 09..As sakau ne ne, mociute, jus suklydot viena skaiciu, mano vaikino gimimo data 09 09..ir nusijuokiau..ir pabudau..
Dabar net bijau kai ateis ta rugpjucio 9d. gal tai reiskia kazka baisaus ohmy.gif
Liepsnele, jei gali, pakomentuok..

Deja, komentuodama negaliu atskirt, kuris sapnas turi tam tikrą reikšmę, kuri gali būti suvokiama tik tam, kas sapnavo. Galiu tik nukreipt ta linkme, kaip apmąstyt, kad suprast savo sapną, kuris labai lieka atminty.

Visų pirma, ar tai sapnas su tam tikru įspėjimu, tegali pasakyt tik tavo pačios širdelė.

Tavo atveju norėčiau paklaust, ar kaip laikos tavo močiutė ir ar tau ji labai brangi. Greičiausiai, turbūt tikrai brangi, ir turbūt kaip visi seni žmonės turi problemų su sveikata, todėl šeimoje nerimaujate dėl jos. Tu jai pristatai savo brangų žmogų, galbūt su kuriuo norėtum atšokti vestuves ir nori, kad močiutė jį įvertintų ir būtinai pamatytų jus per jūsų vedybų šventę, bet kartu bijai, ar tikrai ji sulauks tos dienos. Taigi tavo sapne viskas, dėl ko nerimauji, susiveda į vieną - močiutė, tavo brangusis, sumaišyta jo gimimo data, juodas kaspinas (na pati žinai, koks simbolis). Taip tavo pasąmonė kelia "į paviršių" visas baimes, susijusias su tau brangiais žmonėmis. Linkiu nepergyvent taip, kiekvienas iš mūsų turim savo likimą, kurio savo pergyvenimais nepaveiksim, ir tikiu, kad jum viskas bus ok wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (Viksva @ 2004 06 17, 12:26)
Labai įdomi tema thumbup.gif Gal Liepsnelė galėtų mano sapną interpretuoti?
Dažnai sapnuoju vandenį (ar ežerą, ar vandenyną ar jūrą), šitam vandenyje plaukioja labai daug gražių, spalvingų žuvų, aš jas gaudau tiesiog rankomis, palaikau, o tada paleidžiu. Šis sapnas kartojasi nuolat, su tam tikrais tarpais, bet šis veiksmas vyksta vis kitoje vietoje ir žuvys vis kitos.

g.gif Įdomūs tavo sapnai biggrin.gif . Bet kokiu atveju, jei rodo gyvenimo džiaugsmą - nežinau, su kuo tai tiksliai susiję tavo atveju wink.gif - gal labai gražiai moki susukt bernam galvą biggrin.gif , o gal darbe labai sėkmingai daug ką nuveiki. Žodžiu - tos žuvys parodo tavo sėkmingus gyvenimo momentus. Tas visas vanduo - tavo gyvenimas wink.gif .. Sėkmės, nepaleisk tų spalvotų žuvelių wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 06 17, 18:44)
O ka reiskia sapnuoti,kad plaukus kirpau,kazkaip jauciu,kad kazkokia bloga sio sapno reiksme.
Sapnavau,kad as ilgais plaukais(istikruju trumpi),taigi tuos plaukus taip kirpau,kol pasidare trumpi.Ka tai galetu reiksti? g.gif Jei labai bloga reiksme,tai geriau nerasykit,nes mane sapnai labai stipriai veikia,jei susapnuoju,bloga sapna,visa diena prisimenu ir nuotaika pagadinta, garantuotai

Paiduke, tai tu pati jauti, kad ta reikšmė bloga. Bet ji nėra bloga bendrai paėmus, tu pati sau kerpi plaukus, tai tavo pasąmonė tau rodo, kad tu tarsi kažko sieki, bet kartu ir pati sau trukdai - (kaip simbolis plaukų kirpimas). Tu kaip ir suvoki, kad tu pati sau trukdai, trukdai sau siekti norimo dalyko.
Atsakyti