| QUOTE (liepsnele @ 2004 06 17, 19:49) |
| Paiduke, tai tu pati jauti, kad ta reikšmė bloga. Bet ji nėra bloga bendrai paėmus, tu pati sau kerpi plaukus, tai tavo pasąmonė tau rodo, kad tu tarsi kažko sieki, bet kartu ir pati sau trukdai - (kaip simbolis plaukų kirpimas). Tu kaip ir suvoki, kad tu pati sau trukdai, trukdai sau siekti norimo dalyko. |
Na tu taip parasei,kad man sunku suprasti
O idomu kaip as sau neleidziu siekti kazko,aisku mano tikslas siuo metu yra pats didziausias,tai susilaukti leliuko,ir as siam siekiui visai nesipriesinu,kaip tik stengiuosi visais imanomais dalykais to pasiekti,na tik trumpam aprimau,bet po 3 men tai sieksiu ojojoi kaip
Dėkui Liepsnelė už interpretaciją ir linkėjimus
| QUOTE (Niki @ 2004 06 17, 19:13) |
| O as sapnavau kad gyvates mane kandziojo, tai manoji anytele nervus gerai patampe |
Niki, nepatikesi: gyvates sapnuoti - labai geras zenklas
| QUOTE (Isila @ 2004 05 19, 19:50) |
| gal kas nors yra kazka panasaus sapnaves? arba bent galetu pasakyti ka toks sapnas galetu reiksti. ir kodel as taip daznai sapnuoju svo nestuma. |
Isila, gal Liepsnele nesupyks, jei paaiskinsiu tavo sapna. Nestumas sapnuose retai buna susijes su paciu nestumu (nebent jau esi nescia). Dazniausiai tai rodo naujus planus, projektus, kuryba... "Mazytis" nestumas tavo sapne ir visu noras ji pabaigti - turbut (pa)samonej nori pasikeisti, tapti savarankiskesne, bet tuo paciu esi priklausoma nuo aplinkiniu. Na, trukdziai
| QUOTE (*kristina* @ 2004 05 21, 10:51) |
| sapnuose pluakioju gana daznai,neskestu,vanduo kaip ir svarus,bet pats plaukimas labai varginantis (siaip gyvenime plaukiu labai gerai).sapnuoju labai daznai,dazniasiai ne mazuose tvenkiniuose bet neaprepiamose akimi vietose,na kaip juroje,kaip vandenyne,niekada nematau kranto.. keleta kartu sapnavau ,kad ten kur as anksciau gyvenau (pas tevus ),netoli yra stadionas,o vietoje to stadiono vien vanduo,ir as vel plaukiu plaukiu,ir niekaip nepasiekiu kranto.. mane tie sapnai labai vargina.. |
man tai plaukimas ir maudymasis sapne sukelia tik labai gerus pojūčius. vanduo toks šiltas, taip maloonu...
aš žinau, kad tai reiškia -
svarbiausia kokius jausmus tas sapnas sukelia, nes sapnuojami dalykai kiekvienam žmogui gali turėti skirtingas reikšmes.
O as per diena prisiskaitau Supermamoj apie besilaukiancia mamas... pati taip noriu dar vieno vaikelio... Tai sia nakti sapnavau, kad laukiuosi, jau gimdyti laikas, kazkokia daktarka prakirpo, kad vandenys nuteketu... ir as pradejau gimdyti... trecia karta pastumiau... ir pagimdziau is karto vaikiuka, toki rubuiliuka, tik virkstele tokia ilga buvo, kad tas vaikiukas kazkokiu taku nusisrideno toli nuo manes, o as ta virkstele pasinaudojau kaip virve ir prisitraukiau ta gimusi vaikeli... paemiau ant ranku... O sapne jauciausi kaip po gimdymo... nukarusi pilva apsiviniojau lininiu ranksluosciu
Gal man pavyks viska susitvarkyti?
Liepsnele???
Liepsnele???
| QUOTE (paiduke @ 2004 06 17, 20:09) |
| Na tu taip parasei,kad man sunku suprasti O idomu kaip as sau neleidziu siekti kazko,aisku mano tikslas siuo metu yra pats didziausias,tai susilaukti leliuko,ir as siam siekiui visai nesipriesinu,kaip tik stengiuosi visais imanomais dalykais to pasiekti,na tik trumpam aprimau,bet po 3 men tai sieksiu ojojoi kaip |
Gal tai ne su vaikeliu susiję. O gal ir susiję, gal tu giliai širdyje galvoji, kad kažko dar nepadarai dėl savo svajonės. Arba net pvz. tai, kad tau buvo operacija, po kurios reikia tam tikrą laiką išlaukt, kad planuot, tarsi tų tavo plaukų nukirpimas. Bet ir plaukai atauga, ir greit būsi visa ideliai sveika ir išsipildys tavo didysis troškimas
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 06 18, 10:34) |
| Isila, gal Liepsnele nesupyks, jei paaiskinsiu tavo sapna. Nestumas sapnuose retai buna susijes su paciu nestumu (nebent jau esi nescia). Dazniausiai tai rodo naujus planus, projektus, kuryba... "Mazytis" nestumas tavo sapne ir visu noras ji pabaigti - turbut (pa)samonej nori pasikeisti, tapti savarankiskesne, bet tuo paciu esi priklausoma nuo aplinkiniu. Na, trukdziai |
Oi kaip pykstu, negaliu
Sutinku, kad nėštumas gali reikšti nebūtinai nėštumą.
Čia tik pati Isila gali nuspręst, kaip yra jos atveju, pasiskaičius mūsų komentarus
| QUOTE (Li ute @ 2004 06 18, 11:38) |
| O as per diena prisiskaitau Supermamoj apie besilaukiancia mamas... pati taip noriu dar vieno vaikelio... Tai sia nakti sapnavau, kad laukiuosi, jau gimdyti laikas, kazkokia daktarka prakirpo, kad vandenys nuteketu... ir as pradejau gimdyti... trecia karta pastumiau... ir pagimdziau is karto vaikiuka, toki rubuiliuka, tik virkstele tokia ilga buvo, kad tas vaikiukas kazkokiu taku nusisrideno toli nuo manes, o as ta virkstele pasinaudojau kaip virve ir prisitraukiau ta gimusi vaikeli... paemiau ant ranku... O sapne jauciausi kaip po gimdymo... nukarusi pilva apsiviniojau lininiu ranksluosciu Liepsnele??? |
Tai aišku, kad pavyks
Tik sapnas turbūt tėra šįkart atspindys to, apie ką labai galvoji, apie ką skaitai ir domies
| QUOTE (liepsnele @ 2004 06 18, 12:02) |
| Gal tai ne su vaikeliu susiję. O gal ir susiję, gal tu giliai širdyje galvoji, kad kažko dar nepadarai dėl savo svajonės. Arba net pvz. tai, kad tau buvo operacija, po kurios reikia tam tikrą laiką išlaukt, kad planuot, tarsi tų tavo plaukų nukirpimas. Bet ir plaukai atauga, ir greit būsi visa ideliai sveika ir išsipildys tavo didysis troškimas |
Na tai aciu tau liepsnele,isaiskinai man visa situacija
Baltic*girl - dekui uz paaiskinima, gal ir yra dalis tiesos - laukiuosi dvynuku, nors niekad gyvenime net nepagalvojau kad taip galetu buti, ir vis galvoju kaip cia reiks man susitvarkyti su dviem. Bet tam sapne dar pries tai sapnavau kad musiausi su kazkuo ir uzpuole dar ir gyvates- daug ju ten buvo. Atsibudau labai su negera nuojauta, lyg laukdama kazko nelabai malonaus. Neapsigavau.