Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

vat, nesu nescia. lyg ir noreciau, lyg dar ir ne laikas. kai pasiskaitai cia temas, kai pavartau kokius zurnalus, tai ir uzsimanau tongue.gif bet kartais tokie sapnai buna neis sio nei is to. Bum ir susapnuoju. beje, tie sapnai keteisi. is pradziu sapnuodavau, kad suzinau, kad esu nescia. veliau, kad jau laukiuosi kazkuri menesi. tada sapnuose pradejau gimdyt, o galu gale sapnuose pagimdydavau ir matydavau savo vaikiuka. Taip pat is pradziu tie sapnai buvo tokie nerealus, net juokingi (pvz as nescia, nors zinau, kad TIKRAI su niekuo nesimylejau, mazdaug nuo sventos dvasios pastojau blink.gif ), veliau jie eme tapti tikroviskesni.

buvo tarpas, kai istisai sapnuose skraidydavau kaip koks supermenas tongue.gif , arba begdavau nuo kazko, kas mane persekioja.

o va pastaruoju metu vis sapnuoju savo vestuves, kaip kas nors buna negerai, kaip ka nors pamirstu tongue.gif vat cia tai suprantu kodel sapnuoju, vetuves uz 3 sav clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Li ute @ 2004 06 18, 11:39)
O as per diena prisiskaitau Supermamoj apie besilaukiancia mamas... pati taip noriu dar vieno vaikelio... Tai sia nakti sapnavau, kad laukiuosi, jau gimdyti laikas, kazkokia daktarka prakirpo, kad vandenys nuteketu... ir as pradejau gimdyti... trecia karta pastumiau... ir pagimdziau is karto vaikiuka, toki rubuiliuka, tik virkstele tokia ilga buvo, kad tas vaikiukas kazkokiu taku nusisrideno toli nuo manes, o as ta virkstele pasinaudojau kaip virve ir prisitraukiau ta gimusi vaikeli... paemiau ant ranku... O sapne jauciausi kaip po gimdymo... nukarusi pilva apsiviniojau lininiu ranksluosciu smile.gif Gal man pavyks viska susitvarkyti?
Liepsnele???

Kai as buvau neseniai pastojusi, bet dar nezinojau to, viena nakti sapnavau, kad pervilkineju kudiki savo uosviu namuose. Ir uz savaites ar dvieju suzinojau, kad laukiuosi. smile.gif
Atsakyti
smartass.gif Kazkur esu skaicius,kad,jei susapnavai tau nemalonu sapna,reikia tik pribudus iskarto pasiziureti i langa(ne i uzuolaidas),tada greiciau tipo "issitrins"..Taigi moterytes,isbandykit wink.gif Nezinau,ar cia isitikinimas,ar ne,bet man tas veikia laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Na, as anksciau sapnais nelabai tikejau. Bet kazkaip pries kelias savaites kaip ir pradejau tiketi. Dvi naktis is eiles sapnavau tokius idomius sapnus. Pirma nakti sapnavau, kad bendradarbes masinai aiksteleje kazkas isdauze langus ir aplamde sonus. Kita nakti sapnavau, kad einu matuotis vestuvines sukneles, o man vietoje balto sijono paduoda juoda. Dar kita diena padariau avarija sad.gif . Nors ne as kalta buvau, bet vis vien malonumas menkas. Va ir netikek sapnais. Beje, tokiu veju po to nesapnavau.
Atsakyti
Kai mire mano mociute as kelias naktis is eiles sapnavau daug zvakiu, lyg laidotuves.
Mano sesuo sapnavo kapines-persileido.
O kur yra sapninku internete, kokiu adresu?
Atsakyti
girdejau, kad kai susapnuoji bloga sapna, reikia niekam nieko nesakius po tekanciu vandeniu ji papasakoti. na, siai dienai tai nueini i vonia, pasileidi krana ir... wink.gif
tiesa, po to baisaus sapno taip ir padariau wink.gif nes pro asaras kelio nemaciau. o mano dukryte pasveiko thumbup.gif po keliu dienu suzinojau, kad l. artimas dede ligonineje, bet neuzilgo irgi buvo sveikutis. ar tai priskirti sapno pranasystei, net ir nezinau g.gif
Atsakyti
As sapnais tikiu nes pries 20 metu buvau nescia ir dienos bego jau iki gimdimo tik sapnai man nedave ramibes mamai pasakiau kad arba as mirsiu arba vaikas. As ik siol gyva vaiko ner ir net jo mirties nakti sapnavau kad man is venos ima krauja tik vietoj karaujo bega pienas maisitas su krauju. Kai atsikeliau man pasake kad vaikas mire paryciuj kai sapnavau ta sapna ir visa laika kol vaikas vadavosi su mirtimi sapnodavau upe joje nesvarus vanduo daug rastu plaukia.As jau zinojau kas mane tada laukia tik nieko padarit negalejau.Dabar kai buvau pastojus su savo maze tai irgi padejo sapnai: man atliko sudetinga tyrima ir pries vaziuojant i lygonine jo daritis sapnavau kad lipu i kalna o kalnas labai slidus, bet as uzlipau i ta kalna. Tyrimas paviko perseleidimo nebuvo po to tyrimo ir dabar mano dukrytei jau 3 metukai clap.gif clap.gif Todel ir priversta as jeis tiketi.Pikta tai kad sapnuoju vis kai koks pas mus turi buti ivikis arba svente ir as tada zinau ar gerai baigsis ar ne
Atsakyti
Sakma, sapnai pildosi per pilnatį( bent jau man tai tikrai pasitvirtino). Prieš penkerius metus visą savaitę bnuolat sapnavau, kad man krenta dantys(skausmas siaubingas) ir po savaitės mirė mano senelis. Neseniai sapnavau, kad vėl krenta dantukas, ryte nubudus vyrui pasakiau- tikrai laikia kažkokia nelaimė. Po savaitės mirė mano tėtis..
Dar būdama Amerikoje( šeima buvo namie), vieną naktį susapnavau labai baisų sapną: aš grįžtu namo, o mano dukrytė visa šu..na. purvia. Verkiu, rėkiu, kodės mano vaiko neprižiūrėjote, kodėl nenuprausiate. Ryte iškart paskambinau mamai( dukrytė tuo matu buvo su mama), o mama jau buvo ligoninėje su mažyle( ant kojyčių užkrito kiemo plytelė ir reikėjo amputuoti du kojos pirštelius)...
Taigi, baisių sapnų aš bijau. Netgi labai. Bet žinau daugelį žmonių, kuriems jie nesipildo..
Atsakyti
Sianakt jau toki sapną susapnavau, kad vargu ar šiandien ir atsigausiu... Sapnavau, kad esu kapinėse ir lankau neva savo pirmagimio kapą, o jis tame kape neužkastas miega. Taip noriu jį pasiimti, bet lyg suvokiu, kad negaliu, kad jis negyvas, nors aiškiai matau, kad jis miega, rąžosi, pramerkia akytes... Kraupu... O dar sauskelnės nukritusios, noriu uždėti, bet užpakaliukas šlapias... Žodžiu kraupiau nebūna. Nubudau verkdama ir iškarto prie mažiaus lovelės prišokau. Gerai, kad sa[pnas nerialybė, bet vis tiek baisiai jau neramu. Dar sapnininke pasiskaičiau, kad tokių dalykų sapnavimas nieko gero nežada. Regis sapnais nelabai tikiu, bet vis tiek jaučiauosi ne kaip...
Atsakyti
Nu kokia as nesamone sia nakti susapnavau doh.gif
Sapnavau, kad laikas gimdyti atejo. Nuvaziuojam su vyru i ligonine, o ten nera atskiros patalpos gimdymui. Kazkokia aikstele ant laiptu ir tiek. Tai ten ant tu laptu zmones sustoje, tipo stebes mano gimdyma. As pakeliau skandala, tipo niekas i mano tarpkoji nespoksos. Nu isvaike tada daktaras tuos zmones. As jau laukiu, kada cia man skaudes, bet nieko neskauda. Gydytojas liepia lipti ant kazkokios specialios kedes ar tai gimdymo stalo. As jau ten isitaisiau, laukiu kada lieps stumti. Taciau gydytojas net negalvoja man liepti stumti, o artinasi prie mano gerkles su motoriniu pjuklu. As kad stumiau ji, mol ka cia dirbi, man gi jokios operacijos nereikia. Bestumiant, jis man truputi suzeide kakla.
Likau nesupratusi, ka toks keistas sapnas gali reiksti, o gal is vis nieko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanet: 08 liepos 2004 - 08:36
Sapnai sapneliai, aš juos mėgstu ramius ir gražius... kartais pavargstu nuo tų, kurie priverčia nerimauti... O sapnais tikiu jau seniai (bet nesu fanatikė).
Papasakosiu vieną, kuris privertė mano būsimą vyrą rimtai žiūrėt į amno "kliedesius" (dabar jie jau nebe "kliedesiai").
Taigi, priešistorė: išleidau brangiausią į firmos baliuką, kuris užsitesė iki ryto smile.gif Aš nuėjau miegot ir prabudau 2 val. nakties nuo sapno, po kurio nebemiegojau unsure.gif Taigi, aš namuose, staiga atsiranda simpatiška blondinė, kuri jau turi pas mus kambarį ir man nurodinėja kaip elgtis su brangiausiu, nes ji jį pažįsta daug geriau ir bla bla bla. Toks jausmas, kad savo namuose patapau svečiu. Prabudau nuo negero jausmo... O vakare, kai grįžau iš darbo, ir pasakoju savajam savo sapną, jo akys tik išsiplėtė ir jis man sako: į mūsų vakarėlį atvažiavo atstovai iš kito miesto, sena draugė buvo tame tarpe. Atėjus metui, autobusas atvažiavo išvežti atstovus atgal, o ta draugė norėjo pasilikti, būtų pas mus pernakvojusi ir pati grįžusi. Mano brangusis vos vo jai nepasiulė, sakė, kad sulaikė mintis apie mane.
Reziumė: draugė - blondinė, vos neįvyko "nakvynė", autobusas atvažiavo apie 2 val. - aš atsibudau 2 val. ir nebemiegojau.
Kažkaip kai balsu pasakoji - vaizdžiau gaunasi smile.gif

Atsakyti
savo netikiu, nes neissipilde ne 1 smile.gif Tikiuosi, ir neissipildys.

O kosmariku daznokai prisapnuoju: vagysciu, zudyniu ir t.t.

Kas ir butu, jei pildytusi g.gif
Atsakyti