Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 09, 16:08)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif o paklausinet taip kalbanty nebandet  g.gif
Man paciai karta taip buvo.Sapnavau kad su kazkuo labai jau gincijuosi ir lyg is kazkur kitur girdziu balsa"tikrai,tikrai taip buvo? O kaip sekesi ir tam tam ir panasei" Pradzioj lyg norejau tam balsiui atsakyti,bet kazkodel persigalvojus tepasakiau ai....ir verciausi ant kito sono. Ryte manes ir klause "tai ko nepasakoji nieko", o as isputus akis ir sakau "tai va kieno cia balsas mano sapnuose maisosi"  wink.gif

As bandziau klausinet. Kartais atsako, bet kartais tik atkisa uzpakali, atseit nelklausinek nesamoniu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A, dar prisiminiau. Sianakt sedejau prie kompo, diedas miegojo. Tik ziurau, atsisedo lovoj uzsimerkes ir rankom antklode grabalioja. Sakau, ka cia darai? Sako, lemputes renku laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 08 liepos 2004 - 12:09
as kartais, kai prisapnuoju kokiu nesamoniu, tai ryte pabudus net juokinga daros. Nors kartais sapnai buna tokie tikri, kad reikia gerai pagalvoti, sapnas tai buvo, ar viskas vyko is tiesu. nors kartais sapnai mane labai veikia, jei ka nors bloga susapnuoju, tai paskui puse dienos nemalonus jausmas lydi sad.gif
Atsakyti
šiąnakt sapnavau uošvienės laiptinę, pilną š*** blink.gif rolleyes.gif , galvoju, ar čia geras sapnas, ar blogas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (lengvute @ 2004 07 08, 14:15)
šiąnakt sapnavau uošvienės laiptinę, pilną š***  blink.gif  rolleyes.gif , galvoju, ar čia geras sapnas, ar blogas  rolleyes.gif

Tikrai geras laugh.gif Kiek zinau, sh yra vienas is labiausiai issipildanciu simboliu, o reiskia pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishelle: 08 liepos 2004 - 13:48
Na, stai ir paguode- kiek tau apie sapnuotus dantukus pripasakojo biggrin.gif
Matai, Pjer, tavo mergytei dar tik 2men.Kazkur skaiciau, kad kol vaikai mazi, tevai dar tik prisitaiko prie naujo vaidmens --Resize_Images_Alt_Text--ir buna, kad mama sapnuoja savo vaiko mirti...Na, samoningai mama netroksta savo vaiko mirties, bet tas neissimiegojimas, vargelis, laisves praradimas sitaip pasireiskia...
Taigi, ir taip rupesciu pakanka- neprisigalvuok nauju...
Atsakyti
Vat as irgi tikiu sapnais, nors pranasisku nesapnuoju, bet sapnai labai veikia mano emocine busena, ir dar labai dziaugiuos kai juose pamatau jau numirusius savo artimuosius, nes tai gi vienintele galimybe su jais pabendrauti rolleyes.gif Aisku, cia daugiau su savo pasamone bendrauji, nei is tikruju, va sapnavau, kad bobulka mano is kapo prisikele ir sedi sau ant jo, o as prieinu ir plaunu jai nugara, masazuoju ja, nes ji tokia tam kape susalusi ohmy.gif , o ji sako, aciu aciu man jau dabar zymiai geriau unsure.gif Tai va atsikeliau ir galvoju is kur toks sapnas, gal , kad ant kapu retai nuvaziuoju g.gif
Atsakyti
as pavyzdziui sapnais tikiu, va susapnavau kad laukiuosiu, stoviu su pilvuku, ir po poros menesiu ir pastojau rolleyes.gif
Atsakyti
Man sapnai pildosi. Bet siaip i juos kreipiu demesi tik tada, kai laukia koks reiksmingas ivykis. Tada stengiuosi suprasti ka jie man sako, analizuoju. Tai gan ydomus uzsiemimas.
Atsakyti
QUOTE (miau @ 2004 07 08, 12:08)
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 09, 16:08)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif o paklausinet taip kalbanty nebandet  g.gif
Man paciai karta taip buvo.Sapnavau kad su kazkuo labai jau gincijuosi ir lyg is kazkur kitur girdziu balsa"tikrai,tikrai taip buvo? O kaip sekesi ir tam tam ir panasei" Pradzioj lyg norejau tam balsiui atsakyti,bet kazkodel persigalvojus tepasakiau ai....ir verciausi ant kito sono. Ryte manes ir klause "tai ko nepasakoji nieko", o as isputus akis ir sakau "tai va kieno cia balsas mano sapnuose maisosi"  wink.gif

As bandziau klausinet. Kartais atsako, bet kartais tik atkisa uzpakali, atseit nelklausinek nesamoniu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A, dar prisiminiau. Sianakt sedejau prie kompo, diedas miegojo. Tik ziurau, atsisedo lovoj uzsimerkes ir rankom antklode grabalioja. Sakau, ka cia darai? Sako, lemputes renku laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aš tai dažnai pasišneku, tai labai prajuokina vis mane rytais laugh.gif .

Vieną kartą guli miega, o aš keliuos, jis sako, kilogramas. Koks kilogramas, klausiu? - Nu mėsos. Kokios mėsos? Nu kur pardavėjas pasvėrė. Kaip suprast? - Ai, jei nesupranti, tai nėr ko aiškint. IR nusisuka į sieną toliau miegot biggrin.gif .

O svarbiausia, nei jis pats pardavėjas nei ką, nei mėsos gyvenime yra pirkęs biggrin.gif .
Atsakyti
Sako, kad didžiausią dėmesį reikia atkreipti į tuos sapnus, kurie pasikartoja...
Kadaise mane nuolat aplankydavo sapnas apie tiltą: aš einu mediniu tiltu virš kažkokios bedugnės. Priekyje - tirštas rūkas. Tiltas - išklebęs, girgždantis... Eiti baisu... Ir vis sapnas pasibaigdavo niekaip - neperreidavau to tilto... sad.gif

Po kiek laiko susapnavau du tiltus. Ne per bedugnę, o per upę. Vienas - toks pat medinis, sulūžęs, beveik ant vandens, kitas - betoninis, gražus, tvirtas, krantų lygyje. Pradėjusi eiti gražiuoju tiltu, kažkodėl apsigalvoju, grįžtu ir pradedu eiti tuo varganu išklibusiu... Ir jį pereinu! clap.gif
Kitam krante su kažkokiais šešėliais lipu laiptais į kalną. Atsisuku atgal - miesto žiburiai naktyje... blink.gif

Daugiau niekuomet tiltų nebesapnavau... Bet dabar kažkodėl vis sapnuoju kambarius. Amžinai klaidžioju kažkokiais kambariais, jie tarsi visi pereinami, einu einu... Niekur nenueinu... Nežinau, kodėl po juos vaikštau... Nežinau, ką man šiuo sapnu bando pasąmonė pasakyti... Nežinau, kokią problemą mano pasąmonė sprendžia.... g.gif

Gal jūs žinot?.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicci: 12 liepos 2004 - 17:15
kai buvau maza labai daznai sapnuodavau kosmarus,mane nuolat kas nors vydavosi ,o as begdavau is visu jeju bet nepajudedavau ne is vietos.net dabar atsimenu ta panikos jausma ,kai kai matai ji artejanti prie taves bet padaryti nieko negali ohmy.gif tie sapnai kartodavosi tol kol as nesusapnuodavau kad man pavyko nuo ju pabegti.
sekantis etapas buvo nuolatinis kritimas pries pabundant smile.gif kone kiekviename sapne luzdavo grindys, ir as pradedavau kristi ir nubusdavau. galiu patvirtinti tai vyksta aktyvaus augimo metu smartass.gif
buvo keli pasivaiksciojimo miegant atvejai, bet kai mama paklausdavo kur einu as nubusdavau ir negaledavau prisiminti kur buvau susiruosus eiti.Ryte visada tai atsimindavau ir budavo baisiai geda sad.gif
dabar esu labai patenkinta kad is viso to isaugau clap.gif
Atsakyti
QUOTE (nicci @ 2004 07 12, 17:14)
Kadaise mane nuolat aplankydavo sapnas apie tiltą: aš einu mediniu tiltu virš kažkokios bedugnės. Priekyje - tirštas rūkas. Tiltas - išklebęs, girgždantis... Eiti baisu... Ir vis sapnas pasibaigdavo niekaip - neperreidavau to tilto... sad.gif

Mane labai daznai sapnai su tiltu aplankydavo. Daznai reiksdavo kazkieno mirti sad.gif Galiausiai neistveriau ir baigiau juos nagrineti. Baigesi sapnai ir pranasystes - ir gerai, nes labai sunku pakelti toki zinojima sad.gif
Atsakyti