Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Aš suvokiau tiltą kaip kažką jungiančio - gal vieną gyvenimo etapą su kitu..? g.gif Arba kažkokios įkyrios problemos sprendimą... Perėjau tą tiltą - vadinasi išsprendžiau, pasiekiau tai, ko siekiau arba kas link manęs artėjo...

Bet dabar - kambariai... Nežinau, ką tai reiškia. Aš irgi nesėdžiu ir nenagrinėju šito pasikartojančio sapno - tik pastebėjau, kad jis kartojasi... Ir pagalvojau: kodėl? Ką noriu sau pačiai pasakyti tuo sapnu? huh.gif
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 07 12, 13:13)
QUOTE (miau @ 2004 07 08, 12:08)
QUOTE (JurgitaM @ 2004 06 09, 16:08)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif o paklausinet taip kalbanty nebandet  g.gif
Man paciai karta taip buvo.Sapnavau kad su kazkuo labai jau gincijuosi ir lyg is kazkur kitur girdziu balsa"tikrai,tikrai taip buvo? O kaip sekesi ir tam tam ir panasei" Pradzioj lyg norejau tam balsiui atsakyti,bet kazkodel persigalvojus tepasakiau ai....ir verciausi ant kito sono. Ryte manes ir klause "tai ko nepasakoji nieko", o as isputus akis ir sakau "tai va kieno cia balsas mano sapnuose maisosi"  wink.gif

As bandziau klausinet. Kartais atsako, bet kartais tik atkisa uzpakali, atseit nelklausinek nesamoniu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

A, dar prisiminiau. Sianakt sedejau prie kompo, diedas miegojo. Tik ziurau, atsisedo lovoj uzsimerkes ir rankom antklode grabalioja. Sakau, ka cia darai? Sako, lemputes renku laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aš tai dažnai pasišneku, tai labai prajuokina vis mane rytais laugh.gif .

Vieną kartą guli miega, o aš keliuos, jis sako, kilogramas. Koks kilogramas, klausiu? - Nu mėsos. Kokios mėsos? Nu kur pardavėjas pasvėrė. Kaip suprast? - Ai, jei nesupranti, tai nėr ko aiškint. IR nusisuka į sieną toliau miegot biggrin.gif .

O svarbiausia, nei jis pats pardavėjas nei ką, nei mėsos gyvenime yra pirkęs biggrin.gif .

Geras laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Man irgi taip buna. Sapnai man daug reiskia-jai ju nebutu net miegot nenoreciau. Man irgi idomu is kur musu sapnuose nepazistami zmones. Daznai sapnuoju kad myliu visai kita zmogu. Gal tokios mintys kazkur mano pasamoneje
Atsakyti
Net nezinau kaip veikia, tik as visdad gerai prisimenu ka sapnuoju, o jei neprisimenu tai visa diena lauzau galva ir prisimenu, kaip kokia takarpele is gyvenimo smile.gif
Atsakyti
Sianakt sapnavau, kad mano vyras su bendradarbe buciavosi. Hm g.gif nu ir ka galvot?
Atsakyti
Aš dažnai sapnuoju apie tai ką galvoju ar ką iš vakaro šnekėjau.labai dažnai sapnuojuo kad gimdau 2.gif .tikriausiai kad labai noriu leliuko,arba kad jau laikas smile.gif
Atsakyti
Sapnų įvairove nesiskundžiu:kartais jie erotiniai thumbup.gif ,kartais tokie košmarai,kad naktį prabundu išsigandus blink.gif ir scenarijai prilygsta Spilbergo filmams,o sapnuojant vyro neištikimybę- g.gif -vieną sykį besapnuojant tokį sapną taip skėliau antausį vyrui,kad jo vos šokas neištiko,o pati toliau miegu kol nepažadino ir paklausė ar su manim viskas gerai,bet aš neprisiminiau ir patikėjau tuomet pamačius pirštų žymes ant skruosto bei jo išsprogusias akis blink.gif Dažnai sapnuoju,kad mane ateiviai pagrobia ir ryškiai matau jų veidus bei taip vadinamą lėkštę,net vienu metu buvau pagalvojus,kad tiesa kai prisiskaičiau apie NSO,bet niekam nesakiau kad nepalaikytų nukvaišusia.Šiaip išmokau save pabudint iš sapno kai košmarai kamuoja-per prievartą atmerkiu akis ,nubudus stengiuos greit neužmigt arba einu į WC,nes kitu atveju sapnas tęsiasi.Bet malonius sapnus bandau kiek galima ilgiau pratęst,deja visi geri dalykai greit baigiasi wub.gif
Atsakyti
sianakti nepamenu nieko ka sapnavau. uzvakar nakti sapnavau savo dukryte papludusia juodam tirstame kraujyje user posted image
vakar nakti sapnavau kad inirtingai sluoju g.gif
Papildyta @ [mergetime]1094015703[/mergetime]
dar perskaiciau temos pavadinima. ir va kai sapnuoji savo issvajota dukryte tokiame sapne - tai kaip gali sapnas paveikti - blioviau visa diena sad.gif
Atsakyti
O as sianakt sapnavau Smurka laugh.gif Kad jinai visa issipuscius, dantys baltuteliai, dideli, sviecia uz kilometro, ciukuosena superine thumbup.gif Zodziu, kraunasi Smurka lagaminus (grazius tokius, krokodilo odos), vaikai pasiruose laksto...ir palieka Smurka savo dieda, kuris visas pagiriotas, susibaiges,niekaip negali su tuo susitaikyti ir zliumbia vaiksciodamas is kampo i kampa.. rolleyes.gif
Va kokia liudna istorija g.gif rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tvarkele @ 2004 09 02, 12:05)
Kad jinai visa issipuscius, dantys baltuteliai, dideli, sviecia uz kilometro, ciukuosena superine thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif O as kaip tik vakar diedui pasakiau, kad ketinu inevstuoti pinigus i amerikoniska smaila laugh.gif Dantys, deja, mano ne baltuteliai sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 09 02, 12:27)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif O as kaip tik vakar diedui pasakiau, kad ketinu inevstuoti pinigus i amerikoniska smaila laugh.gif Dantys, deja, mano ne baltuteliai sad.gif

laugh.gif Na jei su smulkmenom, rtai as ziurejau, ziurejau i tave ir sakau:
- Kokie grazus tavo dantys, Smurka, tu ka nusibalinai??? thumbup.gif
Atsakyti
dazniausiai sapnuoju idomius sapnus biggrin.gif Prisimenu, kaip sapanavau krentancias zvaigzdes, jura ir t.t. tada tiesiog malonu prisiminti. Bet visas tris naktis pries nelaime sapnavau kosmarus... Susimasciau, galima sakyti, sunerimau, nors ir nezinojau ka tai reiskia. o po tos nelaimes ilgai sapnavau tai, kas man atsitiko (tai kaip prarandu vaikeli)... tada sapnu tiesiog nekenciau. Bet dabar jau lyg vel viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti