Bet dabar - kambariai... Nežinau, ką tai reiškia. Aš irgi nesėdžiu ir nenagrinėju šito pasikartojančio sapno - tik pastebėjau, kad jis kartojasi... Ir pagalvojau: kodėl? Ką noriu sau pačiai pasakyti tuo sapnu?
Aš suvokiau tiltą kaip kažką jungiančio - gal vieną gyvenimo etapą su kitu..?
Arba kažkokios įkyrios problemos sprendimą... Perėjau tą tiltą - vadinasi išsprendžiau, pasiekiau tai, ko siekiau arba kas link manęs artėjo...
Bet dabar - kambariai... Nežinau, ką tai reiškia. Aš irgi nesėdžiu ir nenagrinėju šito pasikartojančio sapno - tik pastebėjau, kad jis kartojasi... Ir pagalvojau: kodėl? Ką noriu sau pačiai pasakyti tuo sapnu?
| QUOTE (liepsnele @ 2004 07 12, 13:13) | ||||
Aš tai dažnai pasišneku, tai labai prajuokina vis mane rytais Vieną kartą guli miega, o aš keliuos, jis sako, kilogramas. Koks kilogramas, klausiu? - Nu mėsos. Kokios mėsos? Nu kur pardavėjas pasvėrė. Kaip suprast? - Ai, jei nesupranti, tai nėr ko aiškint. IR nusisuka į sieną toliau miegot O svarbiausia, nei jis pats pardavėjas nei ką, nei mėsos gyvenime yra pirkęs |
Geras
Man irgi taip buna. Sapnai man daug reiskia-jai ju nebutu net miegot nenoreciau. Man irgi idomu is kur musu sapnuose nepazistami zmones. Daznai sapnuoju kad myliu visai kita zmogu. Gal tokios mintys kazkur mano pasamoneje
Net nezinau kaip veikia, tik as visdad gerai prisimenu ka sapnuoju, o jei neprisimenu tai visa diena lauzau galva ir prisimenu, kaip kokia takarpele is gyvenimo
Sianakt sapnavau, kad mano vyras su bendradarbe buciavosi. Hm
nu ir ka galvot?
Aš dažnai sapnuoju apie tai ką galvoju ar ką iš vakaro šnekėjau.labai dažnai sapnuojuo kad gimdau
.tikriausiai kad labai noriu leliuko,arba kad jau laikas
Sapnų įvairove nesiskundžiu:kartais jie erotiniai
,kartais tokie košmarai,kad naktį prabundu išsigandus
ir scenarijai prilygsta Spilbergo filmams,o sapnuojant vyro neištikimybę-
-vieną sykį besapnuojant tokį sapną taip skėliau antausį vyrui,kad jo vos šokas neištiko,o pati toliau miegu kol nepažadino ir paklausė ar su manim viskas gerai,bet aš neprisiminiau ir patikėjau tuomet pamačius pirštų žymes ant skruosto bei jo išsprogusias akis
Dažnai sapnuoju,kad mane ateiviai pagrobia ir ryškiai matau jų veidus bei taip vadinamą lėkštę,net vienu metu buvau pagalvojus,kad tiesa kai prisiskaičiau apie NSO,bet niekam nesakiau kad nepalaikytų nukvaišusia.Šiaip išmokau save pabudint iš sapno kai košmarai kamuoja-per prievartą atmerkiu akis ,nubudus stengiuos greit neužmigt arba einu į WC,nes kitu atveju sapnas tęsiasi.Bet malonius sapnus bandau kiek galima ilgiau pratęst,deja visi geri dalykai greit baigiasi
sianakti nepamenu nieko ka sapnavau. uzvakar nakti sapnavau savo dukryte papludusia juodam tirstame kraujyje 
vakar nakti sapnavau kad inirtingai sluoju
Papildyta @ [mergetime]1094015703[/mergetime]
dar perskaiciau temos pavadinima. ir va kai sapnuoji savo issvajota dukryte tokiame sapne - tai kaip gali sapnas paveikti - blioviau visa diena

vakar nakti sapnavau kad inirtingai sluoju
Papildyta @ [mergetime]1094015703[/mergetime]
dar perskaiciau temos pavadinima. ir va kai sapnuoji savo issvajota dukryte tokiame sapne - tai kaip gali sapnas paveikti - blioviau visa diena
O as sianakt sapnavau Smurka
Kad jinai visa issipuscius, dantys baltuteliai, dideli, sviecia uz kilometro, ciukuosena superine
Zodziu, kraunasi Smurka lagaminus (grazius tokius, krokodilo odos), vaikai pasiruose laksto...ir palieka Smurka savo dieda, kuris visas pagiriotas, susibaiges,niekaip negali su tuo susitaikyti ir zliumbia vaiksciodamas is kampo i kampa..
Va kokia liudna istorija
Va kokia liudna istorija
dazniausiai sapnuoju idomius sapnus
Prisimenu, kaip sapanavau krentancias zvaigzdes, jura ir t.t. tada tiesiog malonu prisiminti. Bet visas tris naktis pries nelaime sapnavau kosmarus... Susimasciau, galima sakyti, sunerimau, nors ir nezinojau ka tai reiskia. o po tos nelaimes ilgai sapnavau tai, kas man atsitiko (tai kaip prarandu vaikeli)... tada sapnu tiesiog nekenciau. Bet dabar jau lyg vel viskas gerai