mane ir kazkodel paskutiniu metu kosmarai sapnuoja, gal kas zino kur rasti sapnininka internete?
Parase man Baltija 1 bet dabar kai bandau atsidaryti sako tokio puslapio nera
aha, man irgi praverstu sapnininkas. sianakt sapnavau toki kraupu sapna, kad iki siol negaliu atsipeiket. sapnavau, kad mire mano vyras, as jo nemaciau, bet man pasake, as ilgai ieskojau kapinese kapo, neradau, paskui prie kazkokiu svieziai supiltu kapu verkiau, net jauciau dregna smeli. zvakes sapnavau vejyje plevenancias ir verkiau, verkiau, meldziausi. pasokau nakti ispilta prakaito, net plaukai dregni buvo. vyras sianakt darbe buvo, paskambinau 4 valanda issigandus, ar viskas gerai, as siaip jau labai retai kada sapnuoju, bet pastaruoju metu tik baisybes, laidotuves, kapines, labirintus, kuriuose as klaidzioju ir viskas taip baisu, vien saltis, niurios spalvos... kazin ka tai galetu reiksti? as jau pavargau nuo to. po tokiu sapnu kartais net keleta savaiciu nerandu sau vietos 
na, va. geriau jau buciau neradus to sapnininko
:Kapines matyti arba po jas vaikščioti iš artimųjų kas nors mirs. Kapines lankyti ir matyti ant kapų gražias gėles žydint ilgą ir laimingą senatvę. Dalyvauti laidotuvėse artimo mirtį. Paminklą matyti statant būk gailestingas ir tau kiti padės. Šakas nukirstas nuo medžių nešti iš kapinių artinasi mirtis, rūpinkis ją pasitikti. Kasti duobę kapinėse sunkią ligą.
siaubas kazkoks, dabar isvis nemiegosiu
cia sapnininkas, jei kam idomu
na, va. geriau jau buciau neradus to sapnininko
siaubas kazkoks, dabar isvis nemiegosiu
Man labai patinka sis sapnininkas, bet jis vokieciu kalba. Jei kas moka, gal bus idomu:
http://www.deutung.com/
http://www.deutung.com/
As gana daznai sapnuoju, kad veluoju ar isvis nespeju kazkur, toks baisus apmaudas apima, kad iskart pabundu
. Daznai sapnuoju dideli miesta, ziauriai aukstus pastatus ir placias gatves, o as bludiju, zinau, kad cia Paryzius, nors nepanasus, ieskau vienos gatves, bet nerandu, vaikstau aplink, o galiausiai reikia eit per kazkoki tamsu parka salia kazkokio tvenkinio, tipo, ten rasiu ta gatve ir buta. Kai ilendu i parka, visada pabundu ir dar nesu jo perejusi
. Nuolat pasikartoja...
Papildyta @ [mergetime]1094378857[/mergetime]
Tiesa, klausimas, kaip veikia.. Tokie sapnai tik neigiamai, toks jausmas, kad daug ko nenuveikiau
.
Dar vyra kartais mano sapnai neigiamai veikia: kai jis nakti keliasi prie maziaus, man susivaidena, kad jis bega nuo manes, tada as gaudyt ji, o ryte vargsas parodo tai nugara, tai subine subraizyta
. Sakau, pats kaltas, kad blogumai mano galvon lenda
Papildyta @ [mergetime]1094378857[/mergetime]
Tiesa, klausimas, kaip veikia.. Tokie sapnai tik neigiamai, toks jausmas, kad daug ko nenuveikiau
Dar vyra kartais mano sapnai neigiamai veikia: kai jis nakti keliasi prie maziaus, man susivaidena, kad jis bega nuo manes, tada as gaudyt ji, o ryte vargsas parodo tai nugara, tai subine subraizyta
O as viena karta sapnavau, kad valgau arbuza (labai juos megstu) ir ir valgant jis pavirto virtu kiausiniu
Tai dabar kai pagalvoju apie arbuza taip virto kiausinio skonis jauciasi
Kadangi nelabai tikiu sapnu reiksmemis ir neturiu "sapnininko", tai gal jus galetumet kaip nors interpretuoti mano sapna
Si rya prabudau slapia: sapnuoju pries 2,5metu mirusi savo seneli (amzina jam atilsi), niekada musu santykiai nebuvo super silti ir artimi - tiesiog buvo senelis, pas kuri leisdavau vasaras, as ji mylejau ir tiek... Ir va - sapne as labai smarkiai su juo pykstuosi, baruosi...saukiame vienas ant kito...
Na, sapne as esu daug jaunesne, zinau, kad senelio nebera... Ir va - senelis man duoda kazkokius senovinius darbo irankius ir rekia, kad netiksa esu ir nemoku dirbti, o as aisku atgal rekiu... Is tikro tai buvo klaiku... To realybeje niekada nedariau ir nepadaryciau...
Tai ka tai galetu reiksti?
Kad kazkas pasireikstu per sapna, kas realiai butu uzgozta, tai neeee - as niekada nejauciau jam priesiskumo. Be to - ir negalvojau apie seneli nei is vakaro, nei anksciau...kazkaip primirsusi buvau ji...
Tai ka tai galetu reiksti?
Kad kazkas pasireikstu per sapna, kas realiai butu uzgozta, tai neeee - as niekada nejauciau jam priesiskumo. Be to - ir negalvojau apie seneli nei is vakaro, nei anksciau...kazkaip primirsusi buvau ji...
Tiksliai sapnų reikšmių nežinau, bet kai sapnuoji velionį, reiškia, jis tavęs ilgisi. Nueik prie kapo, žvakę uždek, su tėvais pakalbėk, gal metinės artėja, mišias reikėtų užpirkti.
Aš netikinti, bet paprastai po tokių ritualų dingsta tie apsireiškimai.
Aš netikinti, bet paprastai po tokių ritualų dingsta tie apsireiškimai.
| QUOTE (milabra @ 2004 09 25, 13:16) |
| Tiksliai sapnų reikšmių nežinau, bet kai sapnuoji velionį, reiškia, jis tavęs ilgisi. Nueik prie kapo, žvakę uždek, su tėvais pakalbėk, gal metinės artėja, mišias reikėtų užpirkti. Aš netikinti, bet paprastai po tokių ritualų dingsta tie apsireiškimai. |
Nu va, kad senelio kapas uz 250Km
Tai gal namie zvakute uz jy uzdek ir amzino atilsio jam palinkek
| QUOTE (ewita @ 2004 09 25, 14:22) |
| Kiek žinau, blogi sapnai į šeštadienį reiškia perspėjimus. |
Oho...tai kaip cia dabar nesuklydus kur...
Velioni sapnuoti reiskia oras pasikeis!!nebijok blogo nieko neturetu atsitikti...O kad bareisi ir museisi, tai kas nors atsimus ar laiska gausi ar zinia kokia!!!Gal is artimu giminiu jei seneli sapnavai
Tikiuosi padejo