| QUOTE (melagele @ 2004 09 26, 06:49) |
| Velioni sapnuoti reiskia oras pasikeis!!nebijok blogo nieko neturetu atsitikti...O kad bareisi ir museisi, tai kas nors atsimus ar laiska gausi ar zinia kokia!!!Gal is artimu giminiu jei seneli sapnavai |
Aciu
o kokie tie įrankiai buvo? kokiam darbui skirti? pagalvok, gal tikrai tave įspėjo, kad kažką netikusiai darai..
gal ruošiesi kažką svarbaus nuveikti gyvenime dabar? tiesiog pagalvok.. nes kartais sapnai įspėja ir tiesiogiai
cia reiksmes is didziojo sapnininko
sapnuoti mirusi ginimaiti- ispejimas,kad tex istvermingai atremti isbandymus ar net netekti,
jei taves prase kanors pazadeti velgi blogai- zadamas kazkokio verslo zlugimas,taciau reikia nepasiduoti nevilciai ir klausyti patarimu
del taves net pusvalandi praleidau neto tyruose beieskodama kokio internetinio sapninko,bet nieko neradau...ai,gal netikek blogom reiksmem
sapnuoti mirusi ginimaiti- ispejimas,kad tex istvermingai atremti isbandymus ar net netekti,
jei taves prase kanors pazadeti velgi blogai- zadamas kazkokio verslo zlugimas,taciau reikia nepasiduoti nevilciai ir klausyti patarimu
del taves net pusvalandi praleidau neto tyruose beieskodama kokio internetinio sapninko,bet nieko neradau...ai,gal netikek blogom reiksmem
Na sapnai visada kazka reiksia...
As irgi praeita savaite sapnavau mociute-kuri mire pries puse metu... Ir zinai mane visada kankino klausmas-ar gerai padarem kad tais paciais metais palaidojom mociute o po triju menesiu buvo vestuves... juk net puses metu nebuvo... as jauciausi kalta-nors mociutes noras buvo kad mes tuoktumemes-nes ji zinojo ka mes ruosiames daryti. Ir va dabar per sapna ji dar karta patvirtino kad as gerai padariau kad istekejau... nors man nuo to lengviau nepasidare..
ir mes dazniausiai misias perkam jei sapnuojasi mirusysis...
Sapninikas www.sapnusala.lt
Man pries lapkricio pirma vis senelis sapnuojasi, kuris mire nuo skrandzio vezio pries 14 metu. Vezys ji taip suede, kad is stambaus vyro virto griauciai ir oda. Vis sapnuoju, kad jis mane gaudo ir nori i duobe pas save isitempt. Karta net pagaves buvo ir vos i duobe manes neisitempe, bet kazkaip pavyko istrukti. Dar sapnavau, kaip jis mane vijosi ir kiaurai vaziuojanti traukini praejo. Jis mane labai mylejo, nes buvau vienintele jo anuke, ir as ji labai mylejau, daug laiko praleisdavom kartu, o dabar vis kosmarai kankina ir taip kiekvienais metais. Dar pagalvoju, jei jis mane visgi pasigaus ir isitemps i savo duobe, tada as mirsiu? . Po jo laidotuviu daugiau nebegaliu nei vienas eit. Turbut bijau, kad dar kokie kosmarai sapnuotis nepradetu. Tiek metu praejo, ir niekaip neatsikratau tu kosmaru. Ir misias uzpirkinejau, ir zvakutes deginau, nieks nepadeda. Namuose visas laidotuviu nuotraukas sudeginau, visvien nieks i jas neziuri. Jau arteja tas lapkritis, o as atip bijau tu kosmaru, siaubas
.
Man pries lapkricio pirma vis senelis sapnuojasi, kuris mire nuo skrandzio vezio pries 14 metu. Vezys ji taip suede, kad is stambaus vyro virto griauciai ir oda. Vis sapnuoju, kad jis mane gaudo ir nori i duobe pas save isitempt. Karta net pagaves buvo ir vos i duobe manes neisitempe, bet kazkaip pavyko istrukti. Dar sapnavau, kaip jis mane vijosi ir kiaurai vaziuojanti traukini praejo. Jis mane labai mylejo, nes buvau vienintele jo anuke, ir as ji labai mylejau, daug laiko praleisdavom kartu, o dabar vis kosmarai kankina ir taip kiekvienais metais. Dar pagalvoju, jei jis mane visgi pasigaus ir isitemps i savo duobe, tada as mirsiu? . Po jo laidotuviu daugiau nebegaliu nei vienas eit. Turbut bijau, kad dar kokie kosmarai sapnuotis nepradetu. Tiek metu praejo, ir niekaip neatsikratau tu kosmaru. Ir misias uzpirkinejau, ir zvakutes deginau, nieks nepadeda. Namuose visas laidotuviu nuotraukas sudeginau, visvien nieks i jas neziuri. Jau arteja tas lapkritis, o as atip bijau tu kosmaru, siaubas
| QUOTE (Rigedora @ 2004 09 27, 10:35) |
| o kokie tie įrankiai buvo? kokiam darbui skirti? pagalvok, gal tikrai tave įspėjo, kad kažką netikusiai darai.. |
Oi, irankiai buvo tokie masyvus, senoviniai, surudije...viena prisimenu - kazkas panasaus i dideles zikles, kur krumus karpo...bet jau tokios surudijusios jos buvo, tokios rudos... O kitu irankiu tai net neprisimenu, bet juos maciau pirma karta
Raminita, dekui, kad del manes gaisai laika.
| QUOTE (Eurika @ 2004 09 27, 14:46) |
| Sapninikas www.sapnusala.lt |
na,chia sapnininko kazhkaip neradau
bet labai tikiu sapnu aiskinimu, remiantis psichologija. Tik tada reikia arba labai gerai zmogu pazinti, buti profesionalu, arba buti paciu sapnuotoju. As susapnavus ka "rimtesnio", ilgai galvoju, prisimenu visas detales, paskui kartais uzrasau. Nerealu, kartais tik ant ekrano pamacius, suprantu, kad pvz, zodziai, kuriuos sake vienas zmogus sapne, is tikruju yra kito zmogaus fraze ir ka tai reiskia. Niekas neisaiskins sapno taip gerai, kaip pats zmogus, kuris ji susapnavo....
na o tavo sapna, nieko apie tave nezinodama, galeciau speti aiskinti taip: paprasciausiai tavo gyvenime dabar svarbus pokyciai (pvz vedybos), tu, kazkokiam lygmeny tampi labiau suaugusia, ir ta prasme prisijungi prie savo tevu ir seneliu. Ir gal kazkiek nesamoningai baiminiesi, kaip tau tai pavyks. Todel senelis cia simbolizuoja tevus, senelius, tuos, kurie buvo pries tave ir kuriem daugmaz pavyko. Tai - super -ego, autoritetai tavo gyvenime, kurie pasamoneje suidealinti, kad jie butu ramstis ir patarejai nesamoningam lygmeny. Ir seneliai saukimas, kad tau nepavyks - ne jo, o tavo pacios kritika sau, tiksliau, nesekmes baiminimasis. Puiku, kad su tuo nesutinki ir reki atgal
tai mano spejimas, bet velgi,
o as sianakt sapnavau, kad pagimdau ...ziurke, o paskui ji man kanda, tada pasiziuriu, kad ten daugiau tu ziukiuku ir visos jos issilaksto, o viena didziule uzpuola ir kanda man ir taip jau skaudzIai, o as ja kad traiskau, net braska visa, ir vis saukiu i pagalba vyra.
Paskui kapus svieziai supiltus, o ten pasirodo zmones apsigyveno ant virsaus Ir ten, tose trobose tvyro dvokas baisus, tamsu , tvanku, ir rodos zeme alsuoja juda nuo lavonu dejoniu
Paskui kapus svieziai supiltus, o ten pasirodo zmones apsigyveno ant virsaus Ir ten, tose trobose tvyro dvokas baisus, tamsu , tvanku, ir rodos zeme alsuoja juda nuo lavonu dejoniu
| QUOTE (Tvarkele @ 2004 09 28, 12:13) |
| o as sianakt sapnavau, kad pagimdau ...ziurke, o paskui ji man kanda, tada pasiziuriu, kad ten daugiau tu ziukiuku ir visos jos issilaksto, o viena didziule uzpuola ir kanda man ir taip jau skaudzIai, o as ja kad traiskau, net braska visa, ir vis saukiu i pagalba vyra. Paskui kapus svieziai supiltus, o ten pasirodo zmones apsigyveno ant virsaus Ir ten, tose trobose tvyro dvokas baisus, tamsu , tvanku, ir rodos zeme alsuoja juda nuo lavonu dejoniu |
Aaa tai tu cia lavo nus sapnuoji ir marini vasara
Na va- papranasavau
Sapnininkas dar yra www.sonnik.ru