Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

Kas mano sapna issifruos , nes sapnavau musu foruma tik ten bendravimas kitaip vyko laugh.gif
Susirinkdavo visi i didele auditorija ir temoms atskiros eiles kedziu , as dazniausiai " Paplepejimai " tupejau ir bendravau kazkodel su Natalija rolleyes.gif
Chate pokalbiai vykdavo per stiklo uztvara telefono pagalba laugh.gif
O " Uz miegamojo " zinot kokiu budu bendravimas vyko smileysex.gif . Kad i ji patekt reikedavo keleta isbandymu atlaikyt .Siauru takeliu per upeli praeit , kad tau neigeltu nei viena gyvate smile.gif Man neigele,o gyvates slieko dydzio buvo , nors viena bande is nugaros gelt , bet ja prarijo gandras biggrin.gif tik sapnas pasibaige idomiausioj vietoj , nes nepamaciau savojo " pasnekovo " miegamajam .
Sis sapnas is fantastikos , o ka gyvates reiskia zinau , bet kadangi ne viena nesugebejo igelt - tada del pletku rami galiu but wink.gif
Atsakyti
kazkaip niekada netikejau sapnais ir neieskojau rysio...... o dabar net pati suglumau..taigi sia saviate sapnavau toki sapna, kad vaziavome su kolegemis i komandiruote, jos mazas tases turejo o as tokia labai didele ir visas savo santaupas pasiemiau, stotyje jos nuejo i tuoleta ir paliko man saugoti savo tases, tuo metu vagis puole man nuo peties ta didele tase plesti as su juo grumiausi, nubloskiau o tuo metu kitas pribego ir kolegiu tases pagriebes nuleke..... taigi man pasidare nesmagu mano tase yra kolegiu pavoge, tai sedau i pirma pasitaikiusi autobusa ir pabegau, kad nesusitikti su kolegemis..... nu trumpai tairnat atsikeliau ispilta prakaito ir pirma mintis buvo, kaip gerai kad butas ir daiktai jame yra apdrausti.....
ta pacia diena einant i parduotuve dar prisiminiau ta nemalonu sapna ir kaip tik skambutis, skambina mama......sako masina pavoge...... tai va cia atsitiktinumas ar rysys kazkoks, gal kas perspejo mane g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
gali pasiziuret ka reiskia www.sonnik.ru
na jei rusu gerai sekasi:)
Atsakyti
ar yra sapnu zinoviu tarp musu? labai butu idomu suzinoti ka reiskia sapnai g.gif sianakt sapnavau, kad pas mane i buta isoko ziurke pro ventiliacija, as ja su kazkokiu kauptuku vaikiausi po namus, ir stengiausi nukirsti jai galva, bet ji visa kruvina vis lakste ir lakste, niekaip ta galva nekrito...tik neatsimenu kaip sapnas baiges. bet labai jau slykstus jausmas buvo ryte blink.gif blink.gif
kas galit paaiskint ka reiskia sapnuoti ziurke? o dar kruvina visa brrrrrrrr

Atsakyti
esu kažkur girdėjusi o gal skaičiusi,kad jei sapnuoji žiurkes ar peles tai apvogs tave unsure.gif
o čia yra dar viena tema apie sapnus http://www.supermama...topic=6184&st=0
Atsakyti
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 19, 16:14)
esu kažkur girdėjusi o gal skaičiusi,kad jei sapnuoji žiurkes ar peles tai apvogs tave unsure.gif
o čia yra dar viena tema apie sapnus http://www.supermama...topic=6184&st=0

oi, nu sakes ka dabar daryt? blink.gif blink.gif blink.gif

o temos apie sapnus ieskojau ir neradau doh.gif ot varna
Atsakyti
kruvina, kraquja reiskia giminaiti, ar labai artima drauga g.gif
Atsakyti
www.sonnik.ru thumbup.gif
Atsakyti
Kiek žinau žiurkė namuose reiškia, kad tau kažkas meluos g.gif
Atsakyti
O gal žinote merginos ką reiškia kai sapnuoji slenkančius plaukus. Sapnuoju kad per galvą braukiu ir kuokštai plaukų lieka mano rankoje.
Labai būsiu dėkinga už atsakymą, tiesiog taip aiškiai viską pamenu, kad pati net susidomėjau kas manęs laukia. unsure.gif
Atsakyti
Kai slenka plaukai, nežinau, bet nusikirpti plaukus - reiškia rūpesčių pabaigą. Gal ir slankantys plaukai tą patį reiškia?
Atsakyti
QUOTE (meskute @ 2004 10 20, 11:49)
O gal žinote merginos ką reiškia kai sapnuoji slenkančius plaukus. Sapnuoju kad per galvą braukiu ir kuokštai plaukų lieka mano rankoje.
Labai būsiu dėkinga už atsakymą, tiesiog taip aiškiai viską pamenu, kad pati net susidomėjau kas manęs laukia. unsure.gif

na pas mus slenkantys plaukai tai reiksia kazkoki nepasisekima, nelaimes-na nieko gero...
Atsakyti