Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

na ka gi, sudejus visas mano sapno reiksmes gaunasi: mane apvogs arba meluos labai artima giminaitis ar draugas... g.gif ...na itariamuju ratas susiaurejo... blink.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

noriu papasakoti apie vieną mane persekiojusį sapną... Gal pusę metų kokius du kartus per mėnesį sapnuodavau, kad esu pas stomatologą ir man rauna dantis. Visus. Arba, kad išbyra visi mano dantys... Kraujas tekėdavo čiurkšlėmis... Ryte atsikeldavau labai prastos nuotaikos, nes žinau, kad raunami ar iškritę dantys sapne reiškia, kad mirs artimas žmogus. Po pirmo blogo sapno nieko blogo nenutiko, tai nusiraminau. Po to ir vėl pradėjau sapnuoti panašius sapnus. Vis lindo į galvą mintis, kad mamai kas nors nutiks, nes ji labai silpnos sveikatos... verysad.gif
Prieš dvi savaites palaidojau tėvuką. Labai liūdna. O dar kas keisčiausia, kad jis tikrai jautė, jog mirs. Šiaip gyvenu Vilniuje, o tėvai mažame miestelyje už 230 km nuo manęs. Tai prieš mėnesį iki mirties nei iš šio nei iš to sugalvojo mane per šešerius metus aplankyti. Šiaip visada mama atlėkdavo arba aš grįždavau. Kaip tik tą vakarą, kai tėvai svečiavosi, pasipiršo draugas, o po to tėvukas visą vakarą vis kalbėjo, kaip laukia anūkų... Deja, anūkų nesulaukė, o vestuvinius žiedus dar spėjo nupirkti. Spėjo nuvažiuoti ir prie jūros, į ją įbridęs savo draugui pasakė, jog jaučia, kad paskutinį kartą braido jūroje... Na jis tikrai kažką jautė.
Sunku man dabar. Mirė labai netikėtai, spėjau dar gyvą reanimacijoje pamatyti, tik spaudė ranką ir žiūrėjo į akis. Kalbėti jau nebegalėjo...
Labai atsiprašau, kad čia aš taip... Bet sunku, tai ir noriu išsikalbėti. Sunku dar ir todėl, kad išteku rugsėjo 9 dieną ir labai bijau aplinkinių reakcijos. Vestuvės labai kuklios, tik patys artimiausi žmonės, jokių kavinių, baliukų, ramus pasisėdėjimas namie...
Kokia jūsų nuomonė apie vestuves po vieno iš artimiausių žmonių mirties?
Atsakyti
Nepergyvenk, tavo brangus tėvelis, manau, vis tiek būtų norėjęs, kad jūsų vestuvės įvyktų 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi taip pat manau-tavo tėvelis juk norėjo,kad jūs susituoktumėte,vadinasi viskas gerai..
O dėl aplinkinių reakcijos nepergyvenk-svarbu ką pati jauti
Aišku,jei tau per vestuvės byrės ašaros,tai gal ir nelabai tada-juk vestuvės linksma šventė turėtų būti..
Ai,bet kokiu atveju sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
O buvo taip:
mano sunaitelis apie menesi buvo isveztas pas mociute.Paskambinu pasiteirauti kaip jiems ten sekasi ir man pasakoja, kad ji labai saugo, nes mano mamos mama pastovei sapnuoja, kad su juo bulves kasa ar pan.Tai reiskia mirti!!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif O as tokia prietaringa..........Mane sokas istiko cry.gif Taigi nulekiau ir ji parsiveziau.Ai, sakau, nerizikuosiu g.gif
Nezinau, bet bulves kiek ziurejau nereiskia mirties!? Bet...patikejau smile.gif
Beje, mano mociute jai sapnuoja visciukus tai yra garantuota , kad kazkas is artimu moteru pastojo blink.gif VISADA PASITVIRTINA!!!!!!!!!! Taip buvo ir su manim kai pastojau smile.gif O kai sapnuoja , kad visciukai silpni, nugaiso ir pan. tai visada pasitvirtina ivykes persileidimas arba isvalymas sad.gif

Atsakyti
Miela Mirijan, aišku, labai liūdna, kad tavo tėvelio jau nebėra šalia, bet manau, kad kuklias vestuves tukrai gali kelti. Žinau šeimą, kurie taip pat tuokėsi praėjus tik 2 savaitėm po jaunikio tėčio mirties. Puotos nekėlė, pakvietė tik pačius artimiausius šventinei vakarienei, ir viskas buvo gerai. smile.gif Sėkmės tau smile.gif
Atsakyti
Sapnavau labai kaitria ugni. Tokia didele liepsna. Taip pat salia jauciau savo artimus zmones, tevus, seses. Gal jus zinote ka tai galetu reiksti?
Atsakyti
Pasidalinsiu su jumis savo keistu sapnu. Nors tai ir buvo jau pries keleta metu, bet niekaip jo negaliu pamirsti. Sapnavau ji cia, budama JAV. Taigi, sapnuoju, kad matau masina bevaziuojancia greitkelyje. Aplinkui tik medziai, o ir pats kelias toks kaip ilgas tiltas ( labai tipiskas luizianos keliams). O ta masina vairavo mergina, juodais ilgais plaukais. Ji vaziavo atsidarius langa vairuotojo puseje, kai staiga, paukstis iskrido per ta langa tiesiai masinos vidun, ir pradejo blaskytis. Mergina taip issigando, kad paleido vaira, ir... padare avarija. Masina tiesiog buvo taip suplakta, kad neimanoma buvo jos atpazinti. Tada matau mergina gulincia ant kelio...
Kai atsikeliau tai siurpuliukai ejo per kuna. Toks aiskus sapnas buvo.

Ta pacia diena, mus aplanke mano vyro draugas, su kuriuo man teko susipazinti pirma karta. As ziuriu i ji, o man toks nerimas kilo, bet visiskai nesuvokiau kas man darosi. Toks vaizdas buvo, kad man reikejo jam kazka pasakyti....

Po poros dienu, jis paskambino mano vyrui ir pranese siaubingas zinias. Jo sesuo mire avarijoj. Kai mano vyras nuejo i jos laidotuves, ir parnese man jos nuotrauka, as vos nenualpau- ten buvo ta pati mergina, kuria as pries pora dienu sapnavau. Tada vyrui ir sakau... ji padare avarija, nes vaziavo langa atsidarius ir ten paukstis iskrido.... Mano vyras ziuri akis isputes i mane, ir sako, is kur as tai zinau, nes is tiesu, prie jos gulejo negyvas paukstis, tik niekas nesuprato kodel....

Po siai dienai kazkokia kalte jauciu. Keista, bet as jos niekada gyvenime nepazinojau. Nesuprantu, kaip as galejau tai susapnuoti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Purkyte @ 2005 08 05, 22:31)
Pasidalinsiu su jumis savo keistu sapnu. Nors tai ir buvo jau pries keleta metu, bet niekaip jo negaliu pamirsti. Sapnavau ji cia, budama JAV. Taigi, sapnuoju, kad matau masina bevaziuojancia greitkelyje. Aplinkui tik medziai, o ir pats kelias toks kaip ilgas tiltas ( labai tipiskas luizianos keliams). O ta masina vairavo mergina, juodais ilgais plaukais. Ji vaziavo atsidarius langa vairuotojo puseje, kai staiga, paukstis iskrido per ta langa tiesiai masinos vidun, ir pradejo blaskytis. Mergina taip issigando, kad paleido vaira, ir... padare avarija. Masina tiesiog buvo taip suplakta, kad neimanoma buvo jos atpazinti. Tada matau mergina gulincia ant kelio...
Kai atsikeliau tai siurpuliukai ejo per kuna. Toks aiskus sapnas buvo.

Ta pacia diena, mus aplanke mano vyro draugas, su kuriuo man teko susipazinti pirma karta. As ziuriu i ji, o man toks nerimas kilo, bet visiskai nesuvokiau kas man darosi. Toks vaizdas buvo, kad man reikejo jam kazka pasakyti....

Po poros dienu, jis paskambino mano vyrui ir pranese siaubingas zinias. Jo sesuo mire avarijoj. Kai mano vyras nuejo i jos laidotuves, ir parnese man jos nuotrauka, as vos nenualpau- ten buvo ta pati mergina, kuria as pries pora dienu sapnavau. Tada vyrui ir sakau... ji padare avarija, nes vaziavo langa atsidarius ir ten paukstis iskrido.... Mano vyras ziuri akis isputes i mane, ir sako, is kur as tai zinau, nes is tiesu, prie jos gulejo negyvas paukstis, tik niekas nesuprato kodel....

Po siai dienai kazkokia kalte jauciu. Keista, bet as jos niekada gyvenime nepazinojau. Nesuprantu, kaip as galejau tai susapnuoti.  verysad.gif

Labai keistas ir įdomus atvejis. Ko gero, tave ir žuvusią merginą siejo kažkoks palspatingas ryšys. O gal tu turi kokių galių, apie kurias pati mažai žinai? g.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms, kurios sureagavo į mano žinutę 4u.gif Ir aš manau, jog tėvėlis norėjo, kad ištekėčiau, todėl dabar po truputį jau ruošiuosi savo šventei ax.gif
Atsakyti
Sapnuoju viduriuoju-atsibundu akurat. Senolių išmintis.
Atsakyti
nesenei sapnavau ,kad buvau kazkur miske ir man kazkoks zveris mane kazkur vede ir atvede prie pamesto kudikio. Ten buvo maza mergaite, ji tesiog tokia gera. Ir as paprasiau zmonos , kad mes ja idukrintumem. Ka tai galetu reiksti ?
Atsakyti