Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(GERAS VYRAS @ 2005 08 10, 11:41)
nesenei sapnavau ,kad buvau kazkur miske ir man kazkoks zveris mane kazkur vede ir atvede prie pamesto kudikio. Ten buvo maza mergaite,  ji tesiog tokia gera. Ir as paprasiau zmonos , kad mes ja idukrintumem. Ka tai galetu reiksti ?

Gal tu pasamoneje tikrai nori kudikio- mergytes? O gal tai pranasas, kad ji greit pas jus atkeliaus.
Pora menesiu pries pastojant sapnavau, kad lipau i kalna, ir ten kalno virsuneje buvo uola. O toje uoloje buvo pilna vandens, o tame vandenyje- kudikis. Kai as siekiau paziureti i ji, isgirdau balsa, kuris man sake, kad " jeigu nuplesiu uola dengiancia plevele, vanduo isbegs, ir tas kudikis nebegales ten vienas buti, ir as privalesiu ji pasiimti". Ir tada tas balsas manes klause, ar as pasiruosus. O man tai net neabejoniu nekilo, sakiau, kad taip ir pasiemiau vaikeli.
Keista buvo, kai neuzilgo suzinojau, kad jau plaka vaiko sirdele po mano sirdimi. Niekada nepamirsiu to sapno....
Atsakyti
pries isiskyrima su draugu sapnavau sapna, kad mes turime maza kudikeli ir jis guli ant lovos, o mano draugas sedasi ant jo, man spejus surikti jis pasitrauke, ir sako eik tu kvaisa ir tt, po kiek laiko issiskyrem
dar viena sapna sapnavau, kad dirbu geliu fabrike, darau puokstes, ir isvykus i Anglija dariau puokstes geliu fabrike, bedarydama tiesiog sustingau, nes sapnas ir tikrove buvo vienas prie vieno blink.gif
Atsakyti
Visada skeptiskai ziurejau i sapnus ir ju aiskinimus. Jei nezinociau, kad visi zmones sapnuoja, galvociau kad is viso negaliu sapnuoti smile.gif
Bet nenukrypstant nuo temos : viena mano drauge papasakojo sapna, kad ji iesko su manimi buto. Radom toki sviesu, grazu (manau issiplesti nebutina). Po savaites, kita drauge, gyvenanti kitoje salyje, pasakoja panasu sapna - sviesus butas, ieskom abi. Sakoma, kad sapnuoti buta - laukia dideles permainos. Jei sviesus butas - tai gerai, tamsus - aisku, blogai.
Trumpai tariant, po 2 sav. issiskyriau su vaikinu, su kuriuo draugavom 4 metus. Ta draugyste buvo jau pasvinkusi....ir netikek sapnais blink.gif
Atsakyti
gal zinot ka reiskia sapnuot kad is pirsto krauja ima, bet kraujas labai tirstas...
Atsakyti
Gal žinote kokį nors puslapiuką kur būtų galima pasiskaityti sapnų reikšmes.
Žinot sapnavau, kad rinkau kaštonus, bet dar jie buvo kevale? kažin ką tai galėtų reikšti? Ir dar sapnavau, kad name kasu žemę. Pradėjau sapnuoti kažkokius košmarus. cry.gif mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sapnais netikiu, nes jie atspindi mano emocijas (pvz, kai galvoju, kad pastojau, tai ir sapnuoju save nescia). O sia savaite sapnavau, kad mire draugo mama, su visomis smulkmenomis sapnavau laidotuves.Labai nepatinka tokie sapnai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2005 11 20, 14:59)
Sapnais netikiu, nes jie atspindi mano emocijas (pvz, kai galvoju, kad pastojau, tai ir sapnuoju save nescia).

Kaip paprasta - paprastas pasaulis, paprasti sapnai... cool.gif smile.gif
Atsakyti
as irgi pora naktu labai keistus sapnus sapnuoju, kad meskina namo nesuosi ar kad su buvusiu vyru duse maudausi, ir kad burtininkes man papuosalus kazkokius rodo tik neisivaizduoju ka cia reiskia g.gif

as turiu vieno internetinio sapninko adresiuka, bet jis nelabai koks neradau nei vienos mano sapnuo dalyko paasikinimo

http://www.sapnai.tinkle.lt/
Atsakyti
stengiuosi nekreipti demesio i sapnus.nes kartais tokias nesamones prisisapnuoju,kad net paciai juokinga,todel neimu i galva.bet kai kurie sapnai tikrai turi reiksme,bet tada ir jausmas buna visai kitoks prabudus.tada jauti ta nerima,arba kaip tik jauti kad viskas bus gerai.
Atsakyti
Sapnams neteikiu didelės reikšmės. Apie juos negalvoju, ypač jei sapnai blogi ax.gif
Atsakyti
Aš labai retai sapnuoju sapnus, po kurių būna neramu. Tiesa, mano kaikurie siaubiakai, tik juoką kelia net sapne (pvz vejasi mane vampyras ir randa, o aš juokiuosi). Tačiau būna tokie sapnai...., kad ir vasarą sapnuoju, jog kažkas mane persekioja...aš kažkokiu būdu atsirandu ties savo namais, regis išsigelbėjau nuo persekiotojo, šalia atsiranda mano šuo, ant rankų nešuosi savo Kakošėlį...staiga atsiranda pasibaidžiusių arklių kinkinys...arkliai pašėlę nešasi į mane...minkinys irsta...sąmoningai pabudu, paglostau savo Kakošėlį, nueinu į tuliką (, kad tik neužmigti ir nesapnuoti toliau). Užmiegu. dDieną vaikštau su tokiu slogučiu, taip neramina tas sapnas, daug kam papasakoju, nes nesuprantu kodėl taip užkabina tas sapnas, bandau ieškoti kur "šuo pakastas?....nesuprantu. Vakarop išeinu su kolege pasikavinti į miestą. Grįžtu apie 23:00...nepasitinka katinas...ieškau...randu...nešuosi namo be jokių gyvybės ženklų...per visą dieną nesubegebėjau išsiaiškinti ir susieti sapno su savo vargšiuku, mielu. geru, ištikimu, besąlygiškai mylinčiu padarėliu...

...keikiu save dar ir dabar....kokia gi višta buvau...
Atsakyti
Sveikos merginos, Kartais ir mane kartais kankina nekokie sapnai. PAskutini karta blogi sapnai ispranasavo labai bloga dalyka. sapnuodavau, kad labai stipriai tvarkausi, lygtais remontuoju, svarbiausiai nesavo dabartinius namus, bet mamos namuose savo buvusi kambari, zdaugiau neatsimenu ka as ten daugiau sapnavau, bet ta savaite sapnavau labai daug, ai tiesa dar sapnavau kad esu nescia (as ir buvau tada nescai), labai nesinervinau, nes nelabai tikejau as tais sapnais, o dar drauge paziurejo, kad nieko blogo jie nereiskia. Bet deja po nepilnos savaites as patyriau persileidima. Taip ir nezinau ar tikrai tie sapnai buvo pranasisiki (ypac tas kur labai daug tvarkausi), ar tik siaip sutapimas ir kad visos nesciosios labai daug sapnuoja, nes po persileidimo vel visi sapnai isnyko.
Atsakyti