Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

nei tikiu nei netikiu sapnais, tiesiog paprastai jie pildosi, na aišku ne visi smile.gif
ir paprastai tai ką matai sapne realybėje perteikiama netiesiogiai (tiksliau atvirkščiai) ,pati jau beveik(?) išmokau atskirti reikšmingus sapnus nuo nereikšmingų,o ir tai ką matau sapne šifruoju savaip(patirtis), o ne pagal sapnininką.
galima tuo netikėti ,bet taip jau yra,paskutinis pavyzdys įvyko prieš pora dienų, jausmas būna keistas,bet malonu bent tiek ,kad tai buvo visai geras pranašas smile.gif

Atsakyti
kai kada sapnai pildosi... o šiaip sapnuoju retai.. šianakt - vilką, kurį išmečiau iš balkono, kuris po to pavirto avinu, iš aš jį vėl įsikėliau į balkoną blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Aš tai esu tokį savotišką sapną esu sapnavusi unsure.gif Kaip ir apie praėjusius įvykius, apie kuriuos nieko nežinojau.
Žodžiu sapnavau, kad bendrauju su savo tetos, mamos sesers, sūnumi (jis sapne buvo maždaug pusmečio metų amžiaus). Atrodytų, nieko čia keisto, bet esmė ta, kad ji jokio sūnaus neturėjo (mano žiniomis)... Tą sapną papasakojau savo mamai, tai paaiškėjo, kad mano teta jaunystėje buvo pagimdžiusi 6 mėn. berniuką, tik jis mirė, aš gimiau tik po 2 metų po to įvykio, o apie tai nebuvo kalbama ir laikyta paslaptyje unsure.gif Keistas būdas sužinoti giminės paslaptis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uršulė: 14 sausio 2007 - 14:24
Laba visoms. Šiandien keistas sapnas mane aplankė. Sapnavau, kad... numiriau doh.gif .. Tačiau vietoje baimės apėmė tokia ramybė, lengvumas, buvo taip gera.. Išvada: tikriausiai persidirbau ir atostogų reikia...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 11 30, 14:21)
kai kada sapnai pildosi... o šiaip sapnuoju retai.. šianakt - vilką, kurį išmečiau iš balkono, kuris po to pavirto avinu, iš aš jį vėl įsikėliau į balkoną  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jei tik miegam - visada sapnuojam.Nekiekviena karta atsimenam ir tai susyje su muzu fiziologija.Dar kitaip - su issibalansavimu.
Azalija, balkonas simbolizuoja tave tokia, kokia tu parodai save viesumoje.
Sakai vilka ismetei is balkono ir jis pavirto avele ? ... g.gif bigsmile.gif Yra ka pamastyti... biggrin.gif

URSULE,

Metafizikos mokslo poziuriu sis sapnas akyvaizdziai parodo, jog laikas egzistuoja tik fizineje plotmeje, kitaip sakant - zemes laive.Kitu atveju LAIKAS NEEGZISTUOJA.Ir sis sapnas yra akyvaizdus pavyzdys ,kad viskas vyksta vienu metu - praeitis, ateitis ir dabartis susidure ties vienu simboliu - kudykeliu...idomus labai sapnas, atskleidziantis sapnuotos sugebejima buti samoninga sapne. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 15 sausio 2007 - 14:53
o kur mano sapnai prapuolė? seniau sapnuodavau ir sapnuodavau o dabar jau kokie metai nebe.
Atsakyti
Siandien sapnavau labai ziauru sapna. Daug kudykiu lavoneliu, tarp ju ir mano vaikas. Taip baisu buvo. Po to isijungiu kompiutri, o ten visos tu lavoniuku nuotraukos. Negaliu kaip baisu. Bet taip tikroviska buvo. Netgi sapne sakiau, kad cia viskas tikra. Nebegaliu mane pastoviai kosmarai kankina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 08 01, 15:07)
Siandien sapnavau labai ziauru sapna. Daug kudykiu lavoneliu, tarp ju ir mano vaikas. Taip baisu buvo. Po to isijungiu kompiutri, o ten visos tu lavoniuku nuotraukos. Negaliu kaip baisu. Bet taip tikroviska buvo. Netgi sapne sakiau, kad cia viskas tikra. Nebegaliu mane pastoviai kosmarai kankina. unsure.gif

blink.gif blink.gif blink.gif OHO Gal nakčiai ko nors prisivalgei???
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 08 01, 18:32)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  OHO Gal nakčiai ko nors prisivalgei???

Velniu
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 08 01, 20:35)

Be žodžių blink.gif . Čia įlindus ir paskaitinėjus tikrai košmarai ims sapnuotis unsure.gif . Pamirštu aš sapnus. Blogus stengiuosi dar greičiau pamiršti unsure.gif . Bet jūsų sapneliai fear.gif doh.gif . Paskaičiau ir dabar nežinau, ar man neims sapnuotis mastau.gif scare.gif .
Atsakyti
4u.gif nu va prisišnekėjau , kad nesapnuoju ilgai .Tai ėmė ir aplankė mane sapnas.
Toks apie seną dvarą prie jūros. šiaip tai maloniai nuteikė. Baisu nebuvo.
Atsakyti
ziurint koks sapnas, jei mielas tai nuotaika sauni, jei sapnas ne koks tai prislegta jauciuosi ...
Atsakyti