O manęs sapnai neveikia niekaip, nes sapnuoju tik kokį kartą per ketvirtį. Ir nemalonūs dažniausiai būna. Kaži kodėl taip yra
O prieš mirštant mano mamai aš sapnavau tokį sapną, kad atskrenda tokia mirusi draugų mergaitė paima mano mamą už rankos ir skrenda į dangų, tada aš pradedu šauktis taippat mirusios tetos, sakau jai kad neleistų mergaitei dar mamos pasiimt. Teta atskrenda griebia tą mergaitę už rankos tempia aukštyn bet mergaitė mamos nepaleidžia, ir visos kartu nuskrenda į viršų
po valandos paskambino tėtis ir pasakė kad mama mirė. Bet svarbiausia kad aš niekaip nesureagavau į šitą sapną, nors pabudau po jo, bet kažkaip nekreipiau dėmesio. Nors man atrodo kiekvienam irtaip aišku ką jis gali reikšti. Tik po žinios viską supratau
QUOTE(gabrytė @ 2007 08 02, 17:50)
O prieš mirštant mano mamai aš sapnavau tokį sapną, kad atskrenda tokia mirusi draugų mergaitė paima mano mamą už rankos ir skrenda į dangų, tada aš pradedu šauktis taippat mirusios tetos, sakau jai kad neleistų mergaitei dar mamos pasiimt. Teta atskrenda griebia tą mergaitę už rankos tempia aukštyn bet mergaitė mamos nepaleidžia, ir visos kartu nuskrenda į viršų
po valandos paskambino tėtis ir pasakė kad mama mirė. Bet svarbiausia kad aš niekaip nesureagavau į šitą sapną, nors pabudau po jo, bet kažkaip nekreipiau dėmesio. Nors man atrodo kiekvienam irtaip aišku ką jis gali reikšti. Tik po žinios viską supratau 
labai liudna...ir as esu sita girdejus, jei mirusis sapne paima uz rankos ir vedasi...iseis artimas...
Na, o man buvo visai neseniai, kad sapnavau jog bučiuojuosi su kitu ( ne savo mylimuoju) , sapne buvo gera, o pabudusi jauciau sazines grauzati lyg istikruju juciau ji isdavus
Būna, kad sapnai pildosi, bet giliai į širdį neimu, jei ką blogo susapnuoju
sapnai atkeliauja iš giliausių mūsų pasąmonės kampelių
gerai ,kad niekas negali pamatyt ,ką aš sapnuoju ,o tai ..
gerai ,kad niekas negali pamatyt ,ką aš sapnuoju ,o tai ..
sapnuoju kas naktį
dažniausiai sapnus prisimenu
tai jau kaip ir pripratusi aš prie tų sapnų, tai jie retai kad mane veikia, na nabent kažką labai baisuas susapnuočiau
jeigu sapne musuosi, visada atsikelus galiu pult kuopt namus ir kept piraga. visada kazkas atvaziuodavo i svecius. sese jeigu sapnuoja, kad rauna danti, tai visada kazkas nutinka negero. kazkas mirsta, arba per plauka isvenge mirties.
kazkaip manes sapnai neveikia, net dazniausiai as ju neprisimenu.
O as visada labai aiškiai visus sapnus prisimenu. Ir neretai mane sapnai paveikia net keliom dienom. Kartais sapnai buna net "kelių serijų", t.y. kažką sapnuoji, sapnas nutrūksta (pvz., nes rytas ateina
), o vakare sapnuoji toliau
aisku,kad as manau, jog sapnai yra labai svarbus ir reikalingi. esme ta, kad sapnai buna keliu rusiu. buna ir pranasingi (ateities), noru (izliuziniai), prisiminimu ir dar paciu ivairiausiu. aisku,kad jie turi prasme. manau tikrai verta sapnus stebet, rasytis juos, mastyt , ka jie reiskia kiekvieno gyvenime. tik nesmagiausia, kai sapnai nera malonus. tarkim, kaip man, buvo,kad susapnavau baisia tragiska dukros mirti
nagrinejau ir supratau,kad tai yra mano baimes, ir jos labai lenda, tiesiog ir su tuo reikia kazka daryt... taigi