Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

oooooooooo, man tai patinka sapnuoti thumbup.gif tik paskutiniu metu tie sapnai pildosi...bijau ko nors neprisapnuoti unsure.gif (dėl tų blogų sapnų vakarais nebevalgau lotuliukas.gif ), sako su pilnu skrandžiu košmarus ir baisybes sapnuoji biggrin.gif
Atsakyti
Oi mane sapnai tai labai veikia ax.gif ,o ypatingai po siaubo filmu!Tada miegu neramiai,cypauju per miegus,o baisiausia kad mazyle miega tame paciame kambaryje,bijau kad kada jos neisgasdinciau!Pasitaiko ir tai kad sokineju is lovos,nesyki mane vyras buvo prigriebes,nes sake jei ne jis tai buciau ir spranda nusisukusi,viena karta net is spintos mane iskrapste,o pikciausia kad ryte nieko neatsimenu doh.gif .Ant saves labai pykstu uz tokius lunatikavimus,bet kad as nieko nejauciu ka darau blush2.gif
Atsakyti
As tai na dar 5min atsikelus sapna atsimenu,bet po to isgaruoji jis kazkur ax.gif g.gif Yra buve tokiu sapnu,kuriuos iki dabar pamenu,kosmarai tokie.Bet va paskutiniu metu tikrai zinau,kad sapnavau, bet ka g.gif
Atsakyti
o manęs jie niekaip neveikia blush2.gif
Atsakyti
as sapnuoju, bet sapnus atsimenu retai, dar vaikysteje samoningai ismokau juos uzmirsti, nes budavo svelniai tariant kosmariski smile.gif mano senelei tempdavo vaikus is visos Lietuvos, kuriuos gydytojai jau buvo nurase, o ji juos kazkaip atgriebdavo ir is anksto pasakydavo tevams - gali ju vaikui padeti ar jau ne smile.gif kazka is jos paveldejau, nors mire kai dar per maza buvau, kad kazka paaiskintu unsure.gif
as jei susapnuoju ir sapna atsimenu, laukiu vieno - kvietimo i laidotuves arba zinios apie sunkia sapnuoto zmogaus liga.
Paskutinikart sapnavau savo mama ir vos neskambinau trecia valanda nakties, kad paklausti ar viskas gerai, kazkaip istveriau iki septintos ryto. Rezultatas - mama ta pacia diena atsidure ligonineje, nors as niekuo neissidaviau. Dabar laukia ilgas sveikimo procesas ax.gif
Mano mamos cigones visada klausia kokiomis kortomis buria, o manes net neuzkabina...
Atsakyti
Kad taip nors viena naktele be sapnu...Jei sapno neprisimenu,bet vistiek zinau,kad sapnavau,lieka kazkokie fragmentai.Galeciau daug knygu parasyt,jei sugebeciau atkurt ka sapnuoju blush2.gif ,jei buciau rasytoja doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Galiu ir as prie jusu prisijungti... ax.gif

Apie sapnus snekate visai idomus dalykas....nors ne visi sapnai grazus bet vistiek idomu sapnuot...
Atsakyti
Yra tokių sapnų, kuriuos prisimenu ką sapnavau prieš 18 metų doh.gif Aišku sunku patikėti, bet tai yra tiesa. Kraupiomis aplinkybėmis mirė mano močiutė ir prasidėjo košmarai unsure.gif Man kaip vaikui, tada buvo 7 metai buvo baisi trauma.

Ir šiaip dažnai sapnuoju, ir dažnai išsipildo. Pvz: vis sapnuodavau, kad kylu liftu ir žinau kad mane užpuls. Praėjo keli mėn ir iš tikrųjų, mane lifte užpuolė, laimei pabėgau.
Atsakyti
o as sapnuoju kazkokius kosmarus verysad.gif nezinau,gal cia is nuovargio..nes dabar egzaminai ir siaip visa laika tokia isitempusi,pavargusi..bet atsikeliu ir taip negerai jauciuosi po tu kosmaru.. verysad.gif
Atsakyti
Aš sapnuoju labai daug ir dažniausiai visą naktį, bet kartais ,kai atsikeliu, prisimenu tik nuotrupas, o kartais visą ryškų sapną doh.gif blink.gif Paraėjusią rytą sapnavau draugę ir kaip tik ji man paskambino ir pažadino mane bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Paskutines dvi dienas nerandu sau vietos ir ramybės, mano ryškiausi sapnai paskutiniu metu pildosi, viską prisimenu. O užvakar sapnavau brangų žmogų, kurio nėra gyvo, bandau suprasti, ką tai reiškė, na pati tik tiek galiu suprast, kad kažkas nutiks, kad nelaimės nesibaigė, kad galbūt dėl mirtinos nelaimės kas nors paaiškės.
Negaliu nurimti, vaizdas visad prieš akis, o jis nekoks, kaupiasi ašaros, deginau žvakes, jau paranoja ir nežinau ką daryt ir kur kreiptis. Skauda širdį verysad.gif
Atsakyti
mane sapnai veikia....tik nežinau ar džiaugtis ar liūdėt dėl to.... unsure.gif jei sapnas malonus, geras, tai pabundu tarsi naujai gimusi, o jei blogas- tai prabundu kaip "maišu trenkta" doh.gif labai nepatinka kai pasikartoja sapnai kurie man neša blogus pojūčius realybėje... unsure.gif
Atsakyti