labai veikia, ypač paskutiniu metu - pvz. sapnavau stačią kalvą į kurią niekaip negaliu įlipti, o toliau paėjus gražiausiai ją apėjau. po to sapno darbe teko problemą kuri labai kankino sutvarkyti nors ir nelabai pagal nurodymus, bet rezultatas geras. dabar į tokius aiškius sapnus pradėjau atidžiau įsižiūrėti
Kiekviena nakti labai daug sapnuoju, bet tikrai buna kartais kad atsikeli kaip nesava ir taip puse dienos jauciuosi...
O siaip toki sapna daznai sapnuoju, kad pas mano pusbrolio seima, atrodo niekaip negaliu rast iejimo pas juos, kazkur klaidzioju ju laiptinej, o kartais viskas normaliai einu ir nueinu pas juos(siaip as pas juos koki karta per metus tik nueinu) tai sapna issifravai taip, kad kartais mes su jais nerandam bendros kalbos, pykstames, nekalbam, o kartais viskas gerai, tai jauciu tas sapnas ir parodo, kad vat kartais nerandam iejimo i ju seima.. I savo sapnus demesi net labai kreipiu, niekada nepalieku nepagalvojus, ka jie galetu reiksti
labai megstu sapnus,sapnuoju is tikro daug ir ivairius sapnus,bet turejau irgi paciu ivairiausiu sapnu,buvo ir pranasingu sapnu,buvo ir tokiu, kuriuose pats dalyvauju ir suprantu jog sapnuoju po to pradejau labiau dometis sapnais,kiek ten daug visko... o tuo labiau jog daznai apie ka galvoju pries uzmiegant, ta nakti ir sapnuoju aisku ne visada taip buna,bet tikrai daznai
Aš visą gyvenimą sapnuoju keistus sapnus, tačiau vieno nepamiršiu niekada gyvenime, jei kam įdomu, papasakosiu.. Manos sapnas buvo toks: Kalnas-kelias išgrįstas plytelėm, tas kelias primėtytas akmenėlių... visos plytelės eina gražiai viena po kitos ir sudaro juostas kaip per begimo takelius... ateina mano mama duoda man šluotą ir sako, šluok šiuos akmenėlius, tai tavo gyvenimo nuodėmės, nušluok, kad nebūtų nei vieno, o šluodama melskis... aš šluoju tuos akmenelius, meldziuosi, pakeliu galvą ir matau jog daugybė žmonių šluoja savo kelią... ir leidžiasi nuo to kalno.. galiausiai atsiduriu papėdėje, ten stovi tik ką pradėtas statyti namas, be sienu, tik namo griaučiai iš lentų, padaryti kampai, langas ir stogas, bet tik lentos... atsisėdu ant akmens, žiūriu eina mano katė, aš ją paimu ant kelių, prieina mama irsako, matai kaip katė spirda, juk gyvūnai jaučia dvasias, po jos žodžių namas atgijo, pradėjo daužytis langas (be stiklo) kaukti vėjas, staiga sutemo, katė pabėgo, aš bėgau vytis katę ir supratau, kad rituosi žemyn nuo žolėto kalno, įsikabinau į medžio šaknį.. matau, jog kažkas man tiesia ranką su žibintuvėliu, suprantu, jog tai mano krikštatėvis, jis mane iškelia iš tos duobės ir atsiduriu aš savo virtuvėj, su mama, močiute ir krikšatėviais...
Tada aš pabudau, papasakojau sapną močiutei, bet po valandos pareina mano mama iš darbo, labai per anksti, žiūriu, kad kažkas negerai, sako vos neapalpau darbe, tai parvežė taksi namo, jai baisiai svaigo galva, nuvežė krikštatėviai į poliklyniką, kažkas buvo negerai su galvos kraujagyslėm...
Kaip manot mano sapnas ir nutikimas mamai susijęs?
Kiek girdėjau, tai skraidymas dažniausiai reiškia, kad augi ;D. Bet čia daugiau dar augantiem - vaikučiam taikoma. O iš bendro tai sakyčiau - tiesiog gera emocinė savijauta, gyvenimo džiaugsmas :.
As sapnuoju paskutiniu metu ypac daug ir ivairiausius sapnus Pasitaiko kosmaru o atsikelus neina ju pamirsti.Dar jeigu pasidomi ka galetu reiksti tai is vis tada buni kaip nesava pradeda lysti visokios mintys galvon.Pasitaiko pranasingu sapnu ir kuo toliau tuo daugiau.Dabar dar esu tai is vis mintys neapleidzia susapnavus bloga sapna Zinau kad reiketu taip neimti galvon bet kad kartais neisiena taip padaryt.
o as jau puse metu bent i savaite sapnuoju ta pati sapna, kad gryztu dirbt i sena darba, is kurio isejau, nes nebegalejau likt, turejau but arba direktoriaus meiluze arba iseit, tai isejau, o dabar sapnuose sapnuoju kaip gryztu, ir vel tas tesiasi.....o apie ji stengiuosi negalvot, dabar naujas darbas, nepalaikau rysiu su buvusiais bendradarbiais, bet sie sapnai vis islenda, gal per giliai isireze sie ivykiai, kad pasamone niekaip ju neistrina
Aš net bijau sapnuoti Nes viskas išsipildo, taip visą gyvenimą,,,mama sako, kad aš gal kokių raganiškų genų turiu,,,,kaip vieną rytą pabudau ir sakau vyrui-kažkas mirs, greit sužinosim,,,kitą dieną sužinojom, kad jo dėdė mirė,,,,,man baisu,,,ypač kai pranašiški sapnai aplanko mane
mano spnai tai arba baimės kažkokios arba troškimai, bet būna, kad ir pranašingi, prieš važiuojant į svarbų susitikimą sapnavau, kad mašinos ratas nulūžo, iš tikro mašina sugedo tik tik nuvažiavus, arba sapnavau, kad vyras pakliūna į kažkokią nelaisvę,spastus-nespėjo į keltą turėjo daug rūpęsčių poto...