QUOTE(Mildusia :> @ 2009 10 16, 12:47)
Aš visą gyvenimą sapnuoju keistus sapnus, tačiau vieno nepamiršiu niekada gyvenime, jei kam įdomu, papasakosiu..
Manos sapnas buvo toks:
Kalnas-kelias išgrįstas plytelėm, tas kelias primėtytas akmenėlių... visos plytelės eina gražiai viena po kitos ir sudaro juostas kaip per begimo takelius... ateina mano mama duoda man šluotą ir sako, šluok šiuos akmenėlius, tai tavo gyvenimo nuodėmės, nušluok, kad nebūtų nei vieno, o šluodama melskis... aš šluoju tuos akmenelius, meldziuosi, pakeliu galvą ir matau jog daugybė žmonių šluoja savo kelią... ir leidžiasi nuo to kalno..
Kaip manot mano sapnas ir nutikimas mamai susijęs?
Manos sapnas buvo toks:
Kalnas-kelias išgrįstas plytelėm, tas kelias primėtytas akmenėlių... visos plytelės eina gražiai viena po kitos ir sudaro juostas kaip per begimo takelius... ateina mano mama duoda man šluotą ir sako, šluok šiuos akmenėlius, tai tavo gyvenimo nuodėmės, nušluok, kad nebūtų nei vieno, o šluodama melskis... aš šluoju tuos akmenelius, meldziuosi, pakeliu galvą ir matau jog daugybė žmonių šluoja savo kelią... ir leidžiasi nuo to kalno..
Kaip manot mano sapnas ir nutikimas mamai susijęs?
jau senai esu girdejus is savo mociutes, kad sapnuoti jog sluoji sluota yra negeras zenklas ir reiskia mirti
nenoriu gazdinti, gal tai visai ka kita reiskia, sakei tavo mamai buvo negerai...bet sapne tave isgelbejo...tai gal sitai turi gera reiksme, kad viskas susitvarkys