Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Mildusia :> @ 2009 10 16, 12:47)
Aš visą gyvenimą sapnuoju keistus sapnus, tačiau vieno nepamiršiu niekada gyvenime, jei kam įdomu, papasakosiu..
Manos sapnas buvo toks:
Kalnas-kelias išgrįstas plytelėm, tas kelias primėtytas akmenėlių... visos plytelės eina gražiai viena po kitos ir sudaro juostas kaip per begimo takelius... ateina mano mama duoda man šluotą ir sako, šluok šiuos akmenėlius, tai tavo gyvenimo nuodėmės, nušluok, kad nebūtų nei vieno, o šluodama melskis... aš šluoju tuos akmenelius, meldziuosi, pakeliu galvą ir matau jog daugybė žmonių šluoja savo kelią... ir leidžiasi nuo to kalno.. 

Kaip manot mano sapnas ir nutikimas mamai susijęs?

jau senai esu girdejus is savo mociutes, kad sapnuoti jog sluoji sluota yra negeras zenklas ir reiskia mirti unsure.gif pati kazkada sapnavau ir greit suzinojau, kad mire dede, o jis keleta metu gyveno tame kuri sapnavau kad sluoju unsure.gif
nenoriu gazdinti, gal tai visai ka kita reiskia, sakei tavo mamai buvo negerai...bet sapne tave isgelbejo...tai gal sitai turi gera reiksme, kad viskas susitvarkys g.gif tikiuos viskas gerai tavo mamytei ir sapnas buvo tik gal artimo rysio su mama pasekme, juk sapnavai, tada kai tavo mama jautesi negerai 4u.gif o gal tai buvo tik sutapimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 10 27, 23:48)
jau senai esu girdejus is savo mociutes, kad sapnuoti jog sluoji sluota yra negeras zenklas ir reiskia mirti  unsure.gif  pati kazkada sapnavau ir greit suzinojau, kad mire dede, o jis keleta metu gyveno tame kuri sapnavau kad sluoju  unsure.gif
nenoriu gazdinti, gal tai visai ka kita reiskia, sakei tavo mamai buvo negerai...bet sapne tave isgelbejo...tai gal sitai turi gera reiksme, kad viskas susitvarkys  g.gif  tikiuos viskas gerai tavo mamytei ir sapnas buvo tik gal artimo rysio su mama pasekme, juk sapnavai, tada kai tavo mama jautesi negerai  4u.gif  o gal tai buvo tik sutapimas  mirksiukas.gif

Tai buvo gan senai, gal prieš porą metų.. Mamai tada buvo negerai, nes buvo kaip tik po skyrybų su mano tėvu... Bet viskas dabar gerai.. :>
Atsakyti
niekaip neveikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusia :> @ 2009 10 29, 13:48)
Tai buvo gan senai, gal prieš porą metų.. Mamai tada buvo negerai, nes buvo kaip tik po skyrybų su mano tėvu... Bet viskas dabar gerai.. :>

na svarbiausia kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
neikart gyvenime sapnas nepaveike:) tik yra idomus dalykas, kai sapnuoju visada tikra ivyki kas man buvo nutike pries diena pries savaite taciau kitaip negu istikruju buvo:)
Atsakyti
pas mane jeigu sapnuoju tai yra dvejopi sapnai:
1,nesamones,fantasmagorijos visiskos
2. realus sapnai,su zmonemis,nepazystomis vietomis,kur niekada nebuvau,nesilankiau ,nematyti ivykiai ir pan.
tai galiu pasakyt tiek kad is tu sapnu su nematytomis vietomis,vienas issipilde,grynai realybeje,buvau svedijoje,dirbau ten ir gyvenau ir grynai matau vaizda:stoviu prie tokio namo,matau ta pacia aplinka ir galvoju kur cia man matyta g.gif ogi sapne bigsmile.gif
Atsakyti
O gal deja vu? xD
Atsakyti
Mano gyvenime sapnai turi labai didelę reikšmę.
Susapnavau visus reikšmingiausius sapnus savo gyenime. Kartais tai labai vargina ypač kai suvokiu jų reikšmę.
Prieš savo tėvelio mirtį sapnavau, kad į namus ateina juodai apsirengusi moteris, o aš jos paniškai bijau ir niekaip negaliu užrakinti durų, kad ji neįeitų. Sapnavau ją 2 metus periodiškai iki tėčio mirties. Buvau per jauna suprasti, kad nelaimė ateina. Bijodavau to sapno, bet ignoruodavau.
Kai mirė mano senelis sapnavau būrį juodų paukščių, pabudau nuo jų krankimo, vėliau kai mama pasakė kelintą valandą jis mirė apstulbau. Pabudau ta pačia minutę kai jis paliko pasaulį.Paukščių krankimas reiškė jo agoniją. Skaudu tai žinoti,nes visą naktį jį sapnavau prašantį parvesti namo(mūsų ryšys buvo be galo artimas, jis mirė ligoninėje).
Vyras anksčiau su šypsena žiūrėjes į mano sapnus, dabar atsižvelgia jei pasakau, kad atsargus būtų.
Šiaip smagu būna, kai susapnuoju smagius įvykius dar prieš jiems įvykstant smile.gif
Atsakyti
Dažnai tenka sapnuoti jog keliauju arba avarijas, dažnai sapnai įtakoja visą tolimesnę dieną..
Atsakyti
Siaip labai retai sapnuoju, bet jau kai sapnuoju, tai sapnai nebuna geri... Paskui puse dienos vaikstau kaip nesava doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forever_strange: 13 gruodžio 2009 - 17:19
Man irgi labai didele reiksme turi sapnai...Uztai prie lovos turiu pasidejusi sapnininka smile.gif .Iskart paskaitau ka reiskia.Manau,kad sapnai yra pasamones israiska... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shiseido @ 2010 03 13, 23:22)
Man irgi labai didele reiksme turi sapnai...Uztai prie lovos turiu pasidejusi sapnininka smile.gif .Iskart paskaitau ka reiskia.Manau,kad sapnai yra pasamones israiska... rolleyes.gif

O as manau, kad sapnininkas negali issaiskinti sapno...juk tai taip individualu, kaip gali vienas susapnuotas daiktas skirtingiems zmonems reiksti ta pati? as tai bandau pati aiskintis mirksiukas.gif
siandien sapnavau kosmara, beveik siaubo filma su vaiduokliais, idomu ka tai galetu reiksti g.gif
Atsakyti