Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika. verysad.gif
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti g.gif
Atsakyti
mano šviesios atminties senelis sapnuojasi tėvams ir perspėja, kai kas nors blogo kitą dieną laukia. Tai galiu pasakyti tiek, kad vienas sapnas išgelbėjo gyvybę tėvui, o kitas - mane nuo avarijos.. blink.gif

man tai mažai sapnuojasi, bet kartais matau ateitį neužsimerkus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Nikole_: 19 kovo 2010 - 23:40
gal kas žino ką reiškia jei sapnuoji savo buvusi,savo Didziuoji meilė ir tai prašai ,kad jisai gršžtu,tai ,kad ji myli ir dažnai sapnuoju
Atsakyti
Aš kelis kartus sapnavau panašų sapną - kad mano draugė nusiperka naują butą (namą), bet tas gyvenams plotas labai apgriuvęs, ji ruošiasi jį remontuoti, viską man aprodinėja... Niekada nesapnavau, kad kraustosi... Ji sako, kad tai blogas sapnas, kad aš jai mirtį sapnuoju... nežinau, bet po tų sapnų kelias dienas kaip nesava vaikštau...
Ir kas įdomiausia - tos savo draugės niekada daugiau nesu sapnavusi niekaip kitaip...
Atsakyti
Sapną prisimenu labai trumpai - tas kelias minutes, kol išeinu iš miego būsenos į realybę. Paskui nepamenu sapno, tik miglotą jo sukeltą būseną - kad bijojau, kad džiaugiausi ar pan.
Atsakyti
As rytais jei atsimenu ka sapnavau,stengiuos kol nepamirstu paziureti reiksmes,aisku kiek imanoma nustatyti reiksmes kai sapnuoji beleka biggrin.gif Taciau kai kurie sapnai buna slogus,sunku buna nubudus..tada ir ziuriu ar ka negera pranasauja.
Pvz zinau,kad jei sapnuoji uogas,tai reiskia asaras.. 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif Padekite man ,niekaip nerandu atsakymo,papasakosiu savo istorija jums.

2menesius karts nuo karto sapnavau ( tai ir anksciau buvo atsitike pora sykiu,mazai) ,o dabar sapnuoju kiekviena nakti jau dvi savaites!Tarkim nueinu 2h. miegoti atsikeliu 3h.,nesvarbu kada nueciau miegoti,bet visada po valandos atsibundu.Taigi sapnuoju,kad esu savo kambaryje,zinau ,kad reikia atsikelti,bet negaliu,mastau realiai,bandau judinti ranka,kojas,klykti bet neina,apart mastymo.Po valandos atplesiu akis...Tai panasu i letargo forma.Jau nebezinau ka daryti,bijosiu greitai miegoti.Gal kam yra taip buve? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 07 04, 06:39)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Padekite man ,niekaip nerandu atsakymo,papasakosiu savo istorija jums.

2menesius karts nuo karto sapnavau ( tai ir anksciau buvo atsitike pora sykiu,mazai) ,o dabar sapnuoju kiekviena nakti jau dvi savaites!Tarkim nueinu 2h. miegoti atsikeliu 3h.,nesvarbu kada nueciau miegoti,bet visada po valandos atsibundu.Taigi sapnuoju,kad esu savo kambaryje,zinau ,kad reikia atsikelti,bet negaliu,mastau realiai,bandau judinti ranka,kojas,klykti bet neina,apart mastymo.Po valandos atplesiu akis...Tai panasu i letargo forma.Jau nebezinau ka daryti,bijosiu greitai miegoti.Gal kam yra taip buve?  verysad.gif

Kaip baisu. Gal pasikonsultuokite su kokiu gydytoju g.gif unsure.gif

O as anksciau kai dar gyvenau su savo vyru visada sapnuodavau kad jis man neistikimas ir per sapnus pradedavau is tikro ji musti lotuliukas.gif Atsikeles ryte sakydavo ka vel sianakt susapnavai kad mane musei biggrin.gif O db kai gyvenam atskyrai, kiekviena nakti sapnuoju kaip graziai ir romantiskai leidziame laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 07 04, 06:39)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Padekite man ,niekaip nerandu atsakymo,papasakosiu savo istorija jums.

2menesius karts nuo karto sapnavau ( tai ir anksciau buvo atsitike pora sykiu,mazai) ,o dabar sapnuoju kiekviena nakti jau dvi savaites!Tarkim nueinu 2h. miegoti atsikeliu 3h.,nesvarbu kada nueciau miegoti,bet visada po valandos atsibundu.Taigi sapnuoju,kad esu savo kambaryje,zinau ,kad reikia atsikelti,bet negaliu,mastau realiai,bandau judinti ranka,kojas,klykti bet neina,apart mastymo.Po valandos atplesiu akis...Tai panasu i letargo forma.Jau nebezinau ka daryti,bijosiu greitai miegoti.Gal kam yra taip buve?  verysad.gif

man ir tas pats yra. Aš labai dažnai taip sapnuoju, kartais net pradedu bijoti eit miegoti, kad vėl nepasikartotų tas pats....
Atsakyti
Dažniausiai sapnai manęs neveikia. Žinau keletą jų aiškinimų, nes mama domisi, nelabai tikiu tokiais dalykais, bet kai kas verčia ir susimąstyti. smile.gif
Gerus 2-3 metus sapnuodavau tai, kas buvo aiškinamą 'surasi savo gyvenimo meilę, amžina meilė, nuostabūs jausmai' ir pan. Tuo metu buvau vieniša, tačiau sutikau.
Labai dažnai sapnuoju laiptus, kopėčias ir dažnai kažkokius sugriuvusius kur ne visi laipteliai yra, kur nebūna turėklų, ir sapne jaučiu, kad sapnuoju, tačiau tokia baimė ir virpuliukas per širdį eina bijant nukristi, nors realiai per sapną suvokiu, kad sapnuoju ir nieko man nenutiks ir nukritus. Kai pradedu apie tai galvoti, tai labai įdomu.
Dažnai ir man būna tokių dalykų, kad suvokiu, jog sapnuoju, bet negaliu nubusti ir nieko padaryt, tačiau tai jokios baimės man nekelia ir miegoti eit dėl to tikrai nebijau. smile.gif
Atsakyti
O aš laukiu sapnų, visgi niekada nesapnuoju realių dalykų,o didelės apimties fantastinius filmus, tad po naktinės fantasmagorijos dozės, pabundu su šypsena.

Vienas smagesnių - kad mes visi gyvename rožiniame pasaulyje, apsirenge Rokoko stiliaus rūbais ir keliaujame teleportuodamiesi sukišę galvas į klozetus. Kur paskui pabudus ir nesijuoksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aviflux @ 2010 07 22, 16:13)
Vienas smagesnių - kad mes visi gyvename rožiniame pasaulyje, apsirenge Rokoko stiliaus rūbais ir keliaujame teleportuodamiesi sukišę galvas į klozetus. Kur paskui pabudus ir nesijuoksi biggrin.gif

Sakes kaip prajuokinai lotuliukas.gif
O as labai daznai sapnuoju kad vel esu studente. Nors nesu jau metus doh.gif
Atsakyti