Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip jus veikia sapnai?

QUOTE(Iden @ 2010 03 18, 20:19)
aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net  vyras pastebi mano bloga nuotaika. verysad.gif
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti g.gif

As ir labai daznai sanuoju savo meile.Nors mes net nedraugavom.Musu istorija baigesi taip,kad jis mane apgaudinejo,i akis sakydavo,kad be galo patinku,lydedavo namo,kartu vaziuodavom autobusais,kol jis dar teises laikesi,spicealiai suklaidindavo autobusus,kad ilga kelia pesciom abu gristume namo,o jis mane palydi apsikabina,ech..Bet esme tame,kad nuo to laiko praejo du metai,kai viena vakara einant i kluba as ji skersgatvyje pamaciau su drauge,paskiau suzinojau,kad jiedu pusantru metu kartu..ir kartu iki siu dienu.O sapnuoju,as ji profilaktiskai,nebuvo menesio,kai jo nesusapnuociau,ar tai kazkur kur mes vel bendrais interesais kazka veikiame,kad kazkur vaziuojame,ir jauciu kaip man gera,jis man rodo demesi,duoda suprast,kad prieisim prie rimtu santykiu,uzpraeita nakti sapnuoju,kaip automobiliu jis pravaziuoja pro mane,mane stebi,paskiau isbaziuoja,o as sedu i automobili ir vaziuoju paskui ji.Bet niekada nesapnavau,kad su juo buciuojuos..Ar myliuosi,o taip noreciau,bent sapne..Ir istikruju pabundu,toks sudinas jausmas,suprast,kad sapnas,kad viso to nera ir nebus,o zmogu myli besalygiskai,toki ilga laika..Dabar pasakytu,bandom,begciau neatsisukdama pas ji,spjauciau i viska.
P.s. viena kart po sapno,kai vel atsibudau ir supratau,kad tai tik sapnas,apeme toks nusivylimo jausmas,kad garsiai balsu pasakiau: nu **** ir vel tik sapnas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2009 10 29, 18:30)
niekaip neveikia smile.gif

Mane veikia...
Duoda kartais peno mintims apie save...
Būna, kad sapną greit pamirštu, o būna, kad jis labai ilgai manęs nepaleidžia...
Ir grįžta vis su kitu tęsiniu...
Atsakyti
Veikia gal 1-2 minutes kol nuvaikau visus miegučius į šali bigsmile.gif O tą trumpą laiką lyg jau suvoki,kad pabudai lyg dar vis sapnuoji,toks keistas jausmas ax.gif Retai sapnas įsimena ilgam,gaila,kad tai būna nemalonūs sapnai doh.gif O šiaip lb greiytai pamirštu ką ten tokio mačiau sapnų karalystėje bigsmile.gif
Atsakyti
Mane blogi sapnai kartais prislegia, bet paprastai ne ilgam. Mažai mane veikia žodžiu..
Atsakyti
Dažnai sapnuoju košmarus ir iš tos baimės atsikeliu naktį... unsure.gif Kai miegu viena, būna labai nejauku, baisu, lengva šoko būsena, toks kaip užimtas kvapas.. baisu ir apsisukti, kartais net apsimetu, kad toliau miegu ir net nesukrutu, kaip durnai tai beskambėtų unsure.gif unsure.gif doh.gif

Dar būna, kad sapnuoju nelaimes artimų žmonių verysad.gif sekančią dieną jaučiu nerimą, jei galiu, pasakau jiems, kad sapnavau blogą sapną unsure.gif
Atsakyti
Pas mane dažnai pildosi, tai ką susapnuoju... ypatingai skaičiai.. daugelį kartų esu susapnavus pažymius - naktį prieš tą dieną kada jie turi būti skelbiami, bilietų numerius (užduočių) taip pat susapnuoju.. dažnai sapnuoju savo ir tarkim kokios geros draugės... tai dažnai pildosi, tik tarkim atvirkščiai.. (jei aš sapne turėjau ištraukti 4bilietą, o ji - 5, tai realybėj būna atvrikščiai..)
nesakau, kad visada viskas 100%, bet labai dažnai.. g.gif rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Buna,kad sapnuoju kosmarus,atsikeliu nakti,bijau uzmigti...dar buna,kad sapnai pildosi,ka susapnuoju taip ir buna ax.gif
Atsakyti
Veikia. Va, kad ir sia nakti sapnavau, savo drauga isduodanti su mano geriausia drauge, tai nuotaikos tikrai nepridejo. Buna kad po idomiu sapnu atsikeliu sapnu. O jau kosmaru kaip nemegstu doh.gif
Atsakyti
Sapnai niekad manęs neveikdavo, apskritai labai retai sapnuodavau. Bet pastarasias savaites sapnuoju įvairiausius sapnus, nuo to, kad laistau gėles, iki visokiausių avarijų ar kitų košmarų. Man tai ištikrųjų nuotaikos neprideda, ryte atsikėlusi būnu susinervavusi, kad vėl kažką sapnavau, iš karto ieškau ką tas sapnas galėtų reikšti... Nežinau kaip jų atsikratyt... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCita_ @ 2011 05 08, 18:32)
Sapnai niekad manęs neveikdavo, apskritai labai retai sapnuodavau. Bet pastarasias savaites sapnuoju įvairiausius sapnus, nuo to, kad laistau gėles, iki visokiausių avarijų ar kitų košmarų. Man tai ištikrųjų nuotaikos neprideda, ryte atsikėlusi būnu susinervavusi, kad vėl kažką sapnavau, iš karto ieškau ką tas sapnas galėtų reikšti... Nežinau kaip jų atsikratyt...  unsure.gif  verysad.gif

Nu sapnu neatsikratysi. Bet zinau kad yra "sapnu gaudykle" kuri suskamba kai sapnuoji kosmara, kazin ar veikia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdgėla @ 2011 05 08, 18:38)
Nu sapnu neatsikratysi. Bet zinau kad yra "sapnu gaudykle" kuri suskamba kai sapnuoji kosmara, kazin ar veikia  g.gif  biggrin.gif

Suprantu, kad neatsikratysi. biggrin.gif Bet gal nuo įtampos ar nuo streso jie atsirado, bet taip paveikė į blogąją pusę mano nuotaikas... g.gif Einu vakare miegot ir galvoju, kad tik nieko baisaus nesapnuot... biggrin.gif
Atsakyti
Sapnuoju labai daug ir tie sapnai mane labai veikia. Buna ir maloniu, bet buna ir baisiu. O ir tie ir tie tada kelias dienas persekioja. Tas jausmas nemalonus ir geriau jo nepatirti, bet.. Buna, kad sapnuoju to, ko nemaciau, nebuvo, bet bus ateityje. Po tokiu sapnu labai norisi pasipasakot kam nors, bet maniskiams tai neidomui, nes jie nezino kaip as jauciuosi ir ju nesupranta sad.gif
Atsakyti