QUOTE(Iden @ 2010 03 18, 20:19)
aš dažnai sapnuoju savo mylima,savo buvusia meilė aš vis prašau tai grižti pas mane ,tai myliuosi su juo,tai ieškau jo mokykloje ir paskui visa diena blogai jaučiuosi,net vyras pastebi mano bloga nuotaika.
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti
O šiandien sapnavau nepažystama,kad aistringai bučiuojusi ir sakau jam,kad grižiu tik kur man jo rasti jisai pasakė kavinės pavadinima ir kai prabudau įvedziau pavadinima į googli ir toks adresas buvo ir ką tai galėtu reikšti
As ir labai daznai sanuoju savo meile.Nors mes net nedraugavom.Musu istorija baigesi taip,kad jis mane apgaudinejo,i akis sakydavo,kad be galo patinku,lydedavo namo,kartu vaziuodavom autobusais,kol jis dar teises laikesi,spicealiai suklaidindavo autobusus,kad ilga kelia pesciom abu gristume namo,o jis mane palydi apsikabina,ech..Bet esme tame,kad nuo to laiko praejo du metai,kai viena vakara einant i kluba as ji skersgatvyje pamaciau su drauge,paskiau suzinojau,kad jiedu pusantru metu kartu..ir kartu iki siu dienu.O sapnuoju,as ji profilaktiskai,nebuvo menesio,kai jo nesusapnuociau,ar tai kazkur kur mes vel bendrais interesais kazka veikiame,kad kazkur vaziuojame,ir jauciu kaip man gera,jis man rodo demesi,duoda suprast,kad prieisim prie rimtu santykiu,uzpraeita nakti sapnuoju,kaip automobiliu jis pravaziuoja pro mane,mane stebi,paskiau isbaziuoja,o as sedu i automobili ir vaziuoju paskui ji.Bet niekada nesapnavau,kad su juo buciuojuos..Ar myliuosi,o taip noreciau,bent sapne..Ir istikruju pabundu,toks sudinas jausmas,suprast,kad sapnas,kad viso to nera ir nebus,o zmogu myli besalygiskai,toki ilga laika..Dabar pasakytu,bandom,begciau neatsisukdama pas ji,spjauciau i viska.
P.s. viena kart po sapno,kai vel atsibudau ir supratau,kad tai tik sapnas,apeme toks nusivylimo jausmas,kad garsiai balsu pasakiau: nu **** ir vel tik sapnas