Oi simtus kartu sapnavau, kad dantys byra. Ir nieko... jokiu nelaimiu, jokiu netekciu po to nebuvo. Kiek zinau ir pas jokius mano pazystamus po tokiu sapnu nieko blogo nenutiko. Cia paprasciausias mitas, kurio visi labai bijo.
Be to juk visiems skirtingai tie sapnai pasireiskia. As tai jais neipatingai tikiu, nors buna tokiu aiskiu lyg ir pranasisku, bet as ju izgvildenti nemoku, o ir nesistengiu per daug.
As manau, kad sapnai netgi ir pildosi taip, kaip jais tiki, juk jei tikintis zmogus ka nors gero ar negero susapnuoja, tai butinai ilgai masto apie to sapno reiksme ir anksciau ar veliau jo issipildymo atitikima atras (daug mirciu ar gimimu mes matome begyvendami), bet jei to nesureiksminsim ir nekreipsim demesio tiesiog lengviau gyventi... as tikiu kad buna pranasingu sapnu, bet jie butinai kazkuom issiskiria ir jais tiki ne todel, kad vienaip ar kitaip raso sapnininke... nesinervuok, ir pailsek, manau tiegsiog pervargai...
Kari, Noreciau papriestarauti. Va, kad ir tie patys dantys; juk tiki daug kas , bet nepasitvirtino. AS daug skaiciusi sapnininku ir ju reiksmiu, kad ir noredama nesugebejau perkelti i savo smegenine
Kai as nustojau kreipti demesi i sapnus nes jie mane labai vargino, tai vistiek isliko sapnai, kurie visada visada, kaip tiksli diagnoze - pasitvirtina. Tai pavyzdziui, man, kai sapne lenda bobos, ar maudynes po vandeni ( nesvaru) tai reiskia liga. Jei lena prie mano vyro, ar kito artimo zmogau, reiskia sirgs jis. Tai dazniausiai buna persalimo ligos, bet man vistiek labai nemalonu, juolab, kad dar nei karto nepavyko isvengti, uzbegti ligai uz akiu
Zinau daugumos sapnu ,, reiksmes'', bet gana atsainiai i tai ziuriu. Nors zinau moteriske, kuri susapnuoja ir jai tas pildosi...
Buna pranasingu sapnu ispejanciu apie gresianti pavoju... reikia moketi tuos signalus issifruoti...
o iskrites dantis sapnuoti - tikrai ne pasaulio pabaiga, tiesiog reikia buti atidesniai, nedaryti skubotu sprendimu.
Buna pranasingu sapnu ispejanciu apie gresianti pavoju... reikia moketi tuos signalus issifruoti...
o iskrites dantis sapnuoti - tikrai ne pasaulio pabaiga, tiesiog reikia buti atidesniai, nedaryti skubotu sprendimu.
tik parašius vakar žinutę apie sapną, mano leliukas labai gausiai atpylė, sakyčiau vėmė. taip stipriai! juk ankšiau beveik neatpildavo (maitinu savo pienu). labai išsigandau. ryte pamaitnus, truputį pamiegojo ir vėl labai stipriai vėmė, tiesiog fontanu. praverkiau visą pusdienį, galvojau kviesti greitąją arba patiems važiuoti į santariškes. vyras nubėgo į vaistinę nupirko hipp skrandžio arbatėlės ir buteliukų, nes iki šiol tokių "aparatų" neprireikė. nei aventis nei nuk, nei vieno neėmė, tai teko su šaukštuku girdyti.
na dabar kol kas nieko, bet bijau naktį miegoti - o jeigu nemaysiu kaip atpila, nespėsiu pakelti. na bet ji linksma, daug "šneka", tikiu, kad viskas bus ok:)
na dabar kol kas nieko, bet bijau naktį miegoti - o jeigu nemaysiu kaip atpila, nespėsiu pakelti. na bet ji linksma, daug "šneka", tikiu, kad viskas bus ok:)
kad dantys byra turbut yra sapnaves ne vienas ir ne viena karta. Ir as sapnavau,bet nieko blogo neivyko.Bet pries kelias savaites sapnavau,kad pro sali ejo toks zmogus,ziuri i mane ir praeidamas perezia man gerkle peiliu,noriu saukti,bet pabundu is baimes...vos uzmigau po to,tik gerai ,kad turiu gera sapnininka,paziurejau,ogi visai kazkokia nebloga reiksme,tai nusiraminau.tik kartais ,kai einu gatve ir lenkia mane koks nelabai aiskus zmogelis,o ypac jei ziuri i mane,tai kazkaip nejausdama zengiu i sona ir siurpuliukai perbega.Aisku butu geriau,kad as neisigalvociau tokiu nesamoniu,bet taip jau gaunasi.
Kai danti susapnuoji nebutinai gali numirt kazkas artimas. Gal per zinias isgirsi kokia nelaime kuriam pasaulio kampely. Va tik jei sapnuoji, kad labai ta danti skauda, labai bega kraujas, gal net ne krenta dantis, o ji kazkas rauna - tuomet gali but, kad nelaime neaplenks. Cia is savo asmenines patirties.
o aš visai netikiu sapnais....bet jie mane slegia jei pasitaiko košmarai.tada visa dieną vaikštau prislegta, buna kad verkiu per miegus,bet viska aš pati paaiskinu nuovargiu,arba rūpesčiais...
o aš visai netikiu sapnais....bet jie mane slegia jei pasitaiko košmarai.tada visa dieną vaikštau prislegta, buna kad verkiu per miegus,bet viska aš pati paaiskinu nuovargiu,arba rūpesčiais...
karta sapnuoju: gaminu pietūs ir pritrūkau mėsos faršo, išeina vos 1ar2 kotletukai ,o pas mane yra dvyniai vaikai ir labai verkia iš alkio, ir vyras , kuris valgo daug...man nieko neliko tik... ėmiau ir nusipjoviau viena rankos pirštą su labai dideliu mėsininko peiliu,keista skausmo nejaučiau
karta sapnuoju: gaminu pietūs ir pritrūkau mėsos faršo, išeina vos 1ar2 kotletukai ,o pas mane yra dvyniai vaikai ir labai verkia iš alkio, ir vyras , kuris valgo daug...man nieko neliko tik... ėmiau ir nusipjoviau viena rankos pirštą su labai dideliu mėsininko peiliu,keista skausmo nejaučiau ... bet po to nieko baisaus neįvyko...
karta sapnuoju: gaminu pietūs ir pritrūkau mėsos faršo, išeina vos 1ar2 kotletukai ,o pas mane yra dvyniai vaikai ir labai verkia iš alkio, ir vyras , kuris valgo daug...man nieko neliko tik... ėmiau ir nusipjoviau viena rankos pirštą su labai dideliu mėsininko peiliu,keista skausmo nejaučiau
karta sapnuoju: gaminu pietūs ir pritrūkau mėsos faršo, išeina vos 1ar2 kotletukai ,o pas mane yra dvyniai vaikai ir labai verkia iš alkio, ir vyras , kuris valgo daug...man nieko neliko tik... ėmiau ir nusipjoviau viena rankos pirštą su labai dideliu mėsininko peiliu,keista skausmo nejaučiau ... bet po to nieko baisaus neįvyko...
Papildyta @ [mergetime]1078663643[/mergetime]
atsp
mano rašinelis išsikraipė...
Papildyta @ [mergetime]1078663643[/mergetime]
atsp
o as labai noriu sapnuoti ir daznai tai darau ir visada spalvotai
sapnai man padeda ir dar geriau,kad as visada tiksliai prisimenu,ka sapnavau...kadangi esu rasantis zmogus, ir beje mano mokslams reikia nemazos vaizduotes,tai sanai man padeda transformuoti viska i realybe, galima sakyti, kad tai yra man tiesiog ideju saltinis...
o sapnuoju daug ka-nuo buitiniu iki fantasmagorisku vaizdiniu,,,bet dauguma visgi buitiniai..o lemtingu sapnu deja nesapnuoju...tik dar 9 klasej kai laikiau egzus sapnavau kad istraukiau bilieta kurio pirmas skaicius buvo 2, taigi ir istraukiau 21
vieninteli karta
taip nutiko
o sapnuoju daug ka-nuo buitiniu iki fantasmagorisku vaizdiniu,,,bet dauguma visgi buitiniai..o lemtingu sapnu deja nesapnuoju...tik dar 9 klasej kai laikiau egzus sapnavau kad istraukiau bilieta kurio pirmas skaicius buvo 2, taigi ir istraukiau 21
man pats baisiausias sapnas -sapnuoti save be batu
paskutuiniu metu sapnuoju daug keistu atrodo iskraipytu sapnu, nebesuprantu kas darosi
viena nakti sapnuoju kas kazkur vaziuoju masina ir ziuriu padanga nuleista, ziuriu keista kaip, is ryto ateina tetis ir sako nu blyn masinai padanga nuleido
ta pacia nakti sapnuoju kad rasau kazkam zinute ar pasakoju kad taip noreciau ilgiau pamiegot, kad kas nuveztu i darba, is ryto kelia mane ziuriu i laikrodi miegojau visa valanda ilgiau tetis sako nuvesiu i darba tai leidom tau ilgiau pamiegot
ir tai issipilde
nebesuprantu, poto dar kelias nektis sapnuoju atrodo visai bereiksmius dalykus ateinu i darba narasau po interneta ziuriu raso apie viena ar kita dalyka kuri susapnavau
pradedu galvot kad isprotejau
bet blogiausia buvo sianakt, sapnuoju kad guliu ligoninej del gresiancio persileidimo
, bet lyg nieks nezino kad esu nescia o ateje aplankyt tevai net nezino kad nescia ir neklausia kodel as ligononej
nebesuprantu kas daros??gal baigiu isprotet?
gal kam taip yra buve??padekit!!!!!!!!!!
bet blogiausia buvo sianakt, sapnuoju kad guliu ligoninej del gresiancio persileidimo
gal kam taip yra buve??padekit!!!!!!!!!!