Aš pusę metų sapnavau, kad mokausi vidurinėje ir vis bėgu iš fizikos pamokų. (Šaip fizika man niekad nepatikdavo)
Sapnuoju, kad baigiasi mokslo metai, o aš nebuvus nei vienoje fizikos pamokoje. Šitą supratus visada pabusdavau. Praėjusį sekmadienį vėl sapnuoju, kad neinu į pamokas. Baigiasi mokslo metai... ir (staiga sapnuoju tęsinį) aš nueinu pas fizikos mokytoją, atsiprašau jos ir ji duoda man knygą savarankiškam atsiskaitymui. Prabudau visa šlapia. Gal tai jau sapno pabaiga ir aš daugiau nebesapnuosiu tos nelemtos mokyklos?
nu va nors ne as viena tokias nesamones sapnuoju
Man daug sapnu issipildo.Ju reiksmes pasiziuriu www.sonnik.ru.
sianakt sapnavau, kad begu, bet taip greitai, kad zmogus taip ir nesugebetu.. begau misku ir bijojau atsigresti, nes kaskas turejo mane vytis, bet lyg ir pabegau.. atsibudus jauciausi kaip po gero kroso...
O siaip daznai pabaigos nesusapnuoju, atsibundu ne savo valia - mazoji pazadina gal 10 kartu per nakti, kazi kaip kuris sapnas butu pasibaiges, todel ir aiskintis manau beprasmiska...
O siaip daznai pabaigos nesusapnuoju, atsibundu ne savo valia - mazoji pazadina gal 10 kartu per nakti, kazi kaip kuris sapnas butu pasibaiges, todel ir aiskintis manau beprasmiska...
kuo toliau tuo baisiau darosi 
vis galvoju ir nesuprantu ka tai galetu reiksti
vis galvoju ir nesuprantu ka tai galetu reiksti
As sapnais tikiu, nes nekarta yra pasitvirtine. Pvz: 2002. 09.15 - susapnavau, kad laikiau ant ranku maza vaikeli, o jam is uzpakaliuko kraujas bego. Prabudau ir sakau vyrui, zinai is namu niekur neisiu, dar turejau masina i Klaipeda vaziuoti, tai sakau, nevaziuosiu. Vyras sako, baik, kas ten atsitiks, netikek tu tais sapnais. Ir isvaziavome. Vyras vienoje masinoje, as kita vairavau. Kelyje Kaunas Klaipeda, apie Raseinius, praradau samone ir is mano masiniuko teliko didelis lauzo gabalelis. Kaip ten buvo, nuo tai buvo nepamenu iki siol. Pasekme: skiles stuburo kaulas.
Jei susapnuoju maza vaika: tai zinau, kad bus liga. Kai dar su drauge kadru ieskojom, uztekdavo batus susapnuoti, ir prilipdavo koks nepazistamasis. Taip ir su mano vyru buvo. Arba, susapnavau. kad drauge laukiasi. Skambinu jai ir sakau, zinai man atrodo tu nescia. Ji sako, baik, pries dvi savaites sirgau. Po dar dvieju savaiciu paaiskeja: o gi yr!
Po tos avarijos, pas mane dabar vyras kaip pas didziausia sapnu zinove kreipiasi....
Jei susapnuoju maza vaika: tai zinau, kad bus liga. Kai dar su drauge kadru ieskojom, uztekdavo batus susapnuoti, ir prilipdavo koks nepazistamasis. Taip ir su mano vyru buvo. Arba, susapnavau. kad drauge laukiasi. Skambinu jai ir sakau, zinai man atrodo tu nescia. Ji sako, baik, pries dvi savaites sirgau. Po dar dvieju savaiciu paaiskeja: o gi yr!
Po tos avarijos, pas mane dabar vyras kaip pas didziausia sapnu zinove kreipiasi....
| QUOTE (Akva @ 2004 03 23, 13:33) |
| As sapnais tikiu, nes nekarta yra pasitvirtine. Pvz: 2002. 09.15 - susapnavau, kad laikiau ant ranku maza vaikeli, o jam is uzpakaliuko kraujas bego. Prabudau ir sakau vyrui, zinai is namu niekur neisiu, dar turejau masina i Klaipeda vaziuoti, tai sakau, nevaziuosiu. Vyras sako, baik, kas ten atsitiks, netikek tu tais sapnais. Ir isvaziavome. Vyras vienoje masinoje, as kita vairavau. Kelyje Kaunas Klaipeda, apie Raseinius, praradau samone ir is mano masiniuko teliko didelis lauzo gabalelis. Kaip ten buvo, nuo tai buvo nepamenu iki siol. Pasekme: skiles stuburo kaulas. Jei susapnuoju maza vaika: tai zinau, kad bus liga. Kai dar su drauge kadru ieskojom, uztekdavo batus susapnuoti, ir prilipdavo koks nepazistamasis. Taip ir su mano vyru buvo. Arba, susapnavau. kad drauge laukiasi. Skambinu jai ir sakau, zinai man atrodo tu nescia. Ji sako, baik, pries dvi savaites sirgau. Po dar dvieju savaiciu paaiskeja: o gi yr! Po tos avarijos, pas mane dabar vyras kaip pas didziausia sapnu zinove kreipiasi.... |
Pavargstu nuo sapnu ivairoves,ypac nuo kosmaru.Buna,kad prabundu verkdama.Laimingi kurie miega ramiai.
as karta sapnavau, kad man kruminis dantis perskilo pusiau. ir matau ji, kraujuoja ir isbyra gabalais.dar pagalvojau ka toks bjaurus sapnas reiskia. dabar jau zinau
po dvieju savaiciu kakzur mire mano senelis
praita nakti sapnavau ziurkes
praita nakti sapnavau ziurkes
Man pastojus labai keisti sapnai sapnuojasi... ir sapnuojasi gana daug sapnu....stai kad ir sia nakti sapnavau, kad turiu dukryte, kad skridau lektuvu....Na, as mazdaug zinau savo sapnu reiksme, kita karta panasus sapnas visai ka kita reiskia...taciau visumoj sapnu nesureiksminu.