Aš kažkaip nieko blogo nematau tame, kad deginasi po Cezario... Jeigu randas užgijęs, tai kame problema?
O va man tai rūpi, ar galima ir kada galima degintis maitinančiai mamai?
O va man tai rūpi, ar galima ir kada galima degintis maitinančiai mamai?
Po 2 menesiu ejau i pirti.
As ejau i pirti po kokiu 5 men
o as neistveriau ir sokau i vonia po savaites

QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 02, 17:59)
Bet turbut ne i labai karsta vandeni? Nes kaip del kraujavimo - nepagausejo?
As tai sakiau dar kokia savaicike palauksiu

As visa nestuma megavausi nekarsta vonia
Prasidejus stipriems sarimiams,ligonineje taip pat buvau vonioje. Po gimdymo praejus 3 val. buvau duse, o po savaites vel pradejau megautis vonios malonumais.

O aš ir maitinu ir į soliariumą einu ir nieko, viskas tvarkoj

kol maitinau taj kazkaip ir mintis nekilo eiti i soliariuma
bet pienukas iki 6 men dingo, taj kartais apsilankydavau
jauciau kad nestumo ir po gimdymo metu isgrazejo oda, todel ir dabar nelabai ten traukia
nors pries sventes tenka apsilankyti....

po gimdymo praejo 2,5 men. maitinu pati, tad i soliariuma labai noriu, bet neisiu - bijau
Dar po nestumo liko pigmentiniu demiu, todel vien del ju bijociau dabar eiti soliariumintis

kai tik baigiau kraujuot iskart ejau i soliariuma,krutimi maitinu ir kol kas viskas tvarkoj
galima ir besilaukianciai eiti ir pagimdziusiai,tik aisku su saiku kaip jau ne viena minejo.kai laukiesi labai gerai vitaminas d,o ir psichologiskai gerai mamytei pailseti,atsipalaiduoti..cia gaunasi kaip tokia psicho terapija.ir mamyte laiminga ir vaikeliui tada gerai!o ypac saltuoju metu laiku,kai saulute per langa islenda ypac retai...
po gimdymo irgi galima tik aisku neskubant,is pradziu po kelias minutes,paziurint kaip oda reaguoja.krutis galima uzdengti apsaugant,jei jauciat baime kazkokia del maitinimo.bet nemanau,kad kas turetu nutikti...bent as po gimdymo,manau po kokio menesiuko tikrai jau apsilankysiu soliariume.sveikiau nei sauleje degintis.saule dabar labai pavojinga,nezinai nei kokie ten spinduliai,nei kiek ju ten...labai atsargiai su ja reikia..o soliariume gali pasirinkti deginimosi laika.spinduliai yra subalansuoti,beje nera c tipo spinduliu kurie yra be galo pavojingi.o saule tokius spindulius skleidzia....tai manau rinksiuos soliariuma ir viskas bus gerai
po gimdymo irgi galima tik aisku neskubant,is pradziu po kelias minutes,paziurint kaip oda reaguoja.krutis galima uzdengti apsaugant,jei jauciat baime kazkokia del maitinimo.bet nemanau,kad kas turetu nutikti...bent as po gimdymo,manau po kokio menesiuko tikrai jau apsilankysiu soliariume.sveikiau nei sauleje degintis.saule dabar labai pavojinga,nezinai nei kokie ten spinduliai,nei kiek ju ten...labai atsargiai su ja reikia..o soliariume gali pasirinkti deginimosi laika.spinduliai yra subalansuoti,beje nera c tipo spinduliu kurie yra be galo pavojingi.o saule tokius spindulius skleidzia....tai manau rinksiuos soliariuma ir viskas bus gerai