Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

Na man sakė kad reikia plaukti kada strijos pradės blankti, tai laukiu biggrin.gif bet galvoju greitu laiku jau eisiu, po gimdymo praėjo beveik 7 mėnesiai
Atsakyti
Aš kažkaip nieko blogo nematau tame, kad deginasi po Cezario... Jeigu randas užgijęs, tai kame problema?
O va man tai rūpi, ar galima ir kada galima degintis maitinančiai mamai?
Atsakyti
Po 2 menesiu ejau i pirti.
Atsakyti
As ejau i pirti po kokiu 5 men
Atsakyti
o as neistveriau ir sokau i vonia po savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2008 06 02, 17:59)
o as neistveriau ir sokau i vonia po savaites  ax.gif

Bet turbut ne i labai karsta vandeni? Nes kaip del kraujavimo - nepagausejo?

As tai sakiau dar kokia savaicike palauksiu ax.gif
Atsakyti
As visa nestuma megavausi nekarsta vonia thumbup.gif Prasidejus stipriems sarimiams,ligonineje taip pat buvau vonioje. Po gimdymo praejus 3 val. buvau duse, o po savaites vel pradejau megautis vonios malonumais. assa.gif
Atsakyti
O aš ir maitinu ir į soliariumą einu ir nieko, viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
kol maitinau taj kazkaip ir mintis nekilo eiti i soliariuma bigsmile.gif bet pienukas iki 6 men dingo, taj kartais apsilankydavau ax.gif jauciau kad nestumo ir po gimdymo metu isgrazejo oda, todel ir dabar nelabai ten traukia ax.gif nors pries sventes tenka apsilankyti....
Atsakyti
po gimdymo praejo 2,5 men. maitinu pati, tad i soliariuma labai noriu, bet neisiu - bijau unsure.gif Dar po nestumo liko pigmentiniu demiu, todel vien del ju bijociau dabar eiti soliariumintis ax.gif
Atsakyti
kai tik baigiau kraujuot iskart ejau i soliariuma,krutimi maitinu ir kol kas viskas tvarkoj
Atsakyti
galima ir besilaukianciai eiti ir pagimdziusiai,tik aisku su saiku kaip jau ne viena minejo.kai laukiesi labai gerai vitaminas d,o ir psichologiskai gerai mamytei pailseti,atsipalaiduoti..cia gaunasi kaip tokia psicho terapija.ir mamyte laiminga ir vaikeliui tada gerai!o ypac saltuoju metu laiku,kai saulute per langa islenda ypac retai...
po gimdymo irgi galima tik aisku neskubant,is pradziu po kelias minutes,paziurint kaip oda reaguoja.krutis galima uzdengti apsaugant,jei jauciat baime kazkokia del maitinimo.bet nemanau,kad kas turetu nutikti...bent as po gimdymo,manau po kokio menesiuko tikrai jau apsilankysiu soliariume.sveikiau nei sauleje degintis.saule dabar labai pavojinga,nezinai nei kokie ten spinduliai,nei kiek ju ten...labai atsargiai su ja reikia..o soliariume gali pasirinkti deginimosi laika.spinduliai yra subalansuoti,beje nera c tipo spinduliu kurie yra be galo pavojingi.o saule tokius spindulius skleidzia....tai manau rinksiuos soliariuma ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti