Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

nesutikciau su nuomone, kad maitinant krutimi negalima soliariumintis, pigmentines demes gi ne visoms atsiranda, be to, jei nestumo metu bunant sauleje neatsirado, tai ir maitinant neturetu atsirasti. juolab kad maitinti gal but teks laime metus ar ilgiau- tai negi visa ta laika nesideginti? o ka daryti vasara? vaiscioti su kosmonauto kombinezonu dengianciu visa kuna? ir netiesa, kad saule nepavojinga o soliariumas pavojingas- pavojaus yra tiek tame tiek aname, tik skirtumas tas, kad soliariume buni vos kelias minutes. ir dar labiau "crazy" skamba kai kuriu mamu idejos, kad saules(soliariumo) spinduliai patenka i krauja, ar kraujyje paskleidzia kazkokias medziagas, kurios savo ruoztu patenka i piena ir leliuko skranduka- as manau tai gryna nesamone, nera tokiu moksliniu irodymu. na o teptis savaiminio idegio kremu- na bet ka tik ne krutis- kad leliukas neprisiragautu- nes cia tai jau tikrai chemija. o rudas kunas ir balti papukai- nu nepykit, bet juokinga doh.gif as uz saikingus pasideginimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
mastau.gif mano kosmetologe primygtinai siulo metus po gimdymo vengti saules kiek imanoma,tausojant oda.o pries gimdyma negalejau gyventi be soliariumu nail.gif,na,tiesa sakant kolkas nelabai ir laiko yra kol maziukas tiek demesio reikalauja soske.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Titana @ 2008 06 28, 22:01)
mastau.gif mano kosmetologe primygtinai siulo metus po gimdymo vengti saules kiek imanoma,tausojant oda.o pries gimdyma negalejau gyventi be soliariumu nail.gif,na,tiesa sakant kolkas nelabai ir laiko yra kol maziukas tiek demesio reikalauja  soske.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mėnuo po gimdymo pradėjau eiti į soliariumus, tik aišku viskas su saiku. Nereikia man mulatės išvaizdos, tiesiog nenoriu atrodyti ligotai balta. Nemanau, kad minimalus kiekis spindulių labai man kenktų.
Atsakyti
oj, kaip noriu i soliariuma doh.gif
kolkas tai kremais terliojuos, visai neblogai, bet manau jau tuol leksiu pasikaitint ir pasirelaxuot clap_1.gif
Atsakyti
o aš į soliariumą nei prieš, nei po gimdymo neinu. schmoll.gif
Paprasčiausiai turiu daug apgamų, ir tikrai nenoriu susirgti ne kuriomis odos ligomis, vardan šiek tiek gražesnės (gal?) odos. g.gif
Neįtikins niekas, kad nėra jau toks nerizikingas tas soliariumas, iš gydytojos girdėjau. Na gydytojais pakol kas tikiu. Saulėje irgi saikingai, nemėgstu degintis, kiek saulė paima vaikštant tiek. Nepasisėpsi po skėčiu. smile.gif
Naudoju rudinančius kremus, ir oda įgauna atspalvį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 03 liepos 2008 - 14:31
O as sugriesijau praejus 3 men. O kaaaaifas......

Man dare CZ, randelis gyja puikiai. Naudoju specialu krema soliariumui, papuku spenelius uzsiklijuoju-bijau pasvilt, labai jautru....O siaip einu 5 minutems 2kart per sav. Rezultatas dziugina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ejau mazdaug menesis po gimdymo, tada dar maitinau, ir nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos po gimdymo po dvieju sav,jau ejau,nemaitinu tai ir nematau problemos retkarciais nueiti,o saule taip pat kenksminga tik siektiek maziau,bet kai jos airijoj nerasta tai nenoriu buti balta kaip sniegas,nes man baisiai negrazu.o siaip tik einu po viena karta i savite 8min.kad nebuciau balta visai,bet jau reiks dazniau eit nes taip ir nesulaukiu vasaros o jau atostogos arteja. smile.gif
Atsakyti
per pamokėles akušerė maitinant patarė neit, tik nepamenu kuom argumentavo..
Atsakyti
sveikos,mums jau 1metai9men po gimdymo ejau praejus 3men.nes iki siol dar maitinu tai krutine "pasliepiu"deginant.bet einu su saiku,naudoju krema su bronzantu tai rezultatas dziugina smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip gerai, kad cia uzsukau ir paskaiciau smile.gif
Dabar jau eisiu i soliariuma, vis abejojau.
Atsakyti