Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

Sveikos moterytes,
turiu toki klausimeli. mano vaikeliui 7men, maitinau krutimi gal pora 3 menesius, nes labai sumazejo pienukas, ir pats vaikelis neeme kruties nes buvo ligoninej paduotas seseles buteliukas, tai va, po gimdymo jau praejo 7men bet pieno vis dar turiu bet ne tiek kad uztektu vaikeliui nuspaudus, nenusispaudzia net 10ml todel nebenutraukineju ir neduodu jo, kaip manot ar galiu eili y soliariuma? ar tie spinduliai gali sukelti koki negera dalyko tol kol yra pieno?kaip manot a? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano pupai 3men i soliariuma pradejau eiti kai jai buvo 2,5men einu karta i savaite jokio pasalinio poveikio nepastebejau, o ir kaip gali pieneliui pakenkti juk saulej irgi buna, ir dar gauna UV spinduliu, ko nera soliariume, nezinau as einu ir nieko blogo nejauciu nei sau, nei savo pupai, tik pliusas juociuosi grazi ir atsipalaidavusi thumbup.gif
Atsakyti
as i soliaruma pradejau vaiksciot, kai suneliui mazdaug 2 menesiukai buvo ir einu ligi siol, bigsmile.gif viskas puikiausiai ir pati geriau jauciausi, tik visad grizus po soliarumo nusiplaunu krutine, nes vis dar maitinu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai irgi pradėjau vaiščiot į soliariumą, kai mažoji buvo gal 2-3 mėn, nors dar matinau pati. Ir maitinau iki 8 mėn, tai nemanau, kad turėtų įtakos pienui 4u.gif
Atsakyti
nemaitinu, tad i soliariuma nuejau po 3 sav ax.gif Koks kaifas!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif
Kaip gerai kad radau kur pasiskaityti apie soliariumą, nes pati maitinu ir bijojau kažkaip eiti,o taip norisi nes prieš nėštumą reguliariai apsilankydavau blink.gif
Klausimėlis o kaip jūs papulius deginat ar ne g.gif ar galima, ar negalima, kai maitini aišku g.gif
Atsakyti
as buvau daktares klaususi ar galima eiti i soliariuma po gimdymo, ji atsake taip, tik maitinant krutines nusiplauti 4u.gif nors pati beveik visai nemaitinau, neturejau pieno rolleyes.gif
Atsakyti
As jau taip pasiilgau soliariumo... dar menesiuka pakentesiu, ir tada jau eisiu, oj kaip faina bus thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai bijojau eiti į soliariumą kol maitinau. Ne dėl pieno, o dėl odos pigmentacijos. Man po kiekvieno gimdymo ir taip baisios dėmės ant veido atsirado, ypač vasarą išryškėja. O jei būčiau ėjus kol maitinau, tai turbūt iš vis baisiai atrodyčiau.
Atsakyti
nelabai suprantu, kodel negalima. As nuejau po 3 sav. buvo darytas cezaris, tai guliausi su apatiniais, bijojau kaip nors suerzinti randa. O siaip - ir yptaingai saltu oru, soliariumas puikiausias atsipalaidavimas. Ir greitas ir veiksmingas
Atsakyti
taip pasiilgau jo... verysad.gif tai mano darbo vieta ax.gif wub.gif
Atsakyti
5savaiciu palafalinau vonioje(kai baige teplioti)
Atsakyti