turiu toki klausimeli. mano vaikeliui 7men, maitinau krutimi gal pora 3 menesius, nes labai sumazejo pienukas, ir pats vaikelis neeme kruties nes buvo ligoninej paduotas seseles buteliukas, tai va, po gimdymo jau praejo 7men bet pieno vis dar turiu bet ne tiek kad uztektu vaikeliui nuspaudus, nenusispaudzia net 10ml todel nebenutraukineju ir neduodu jo, kaip manot ar galiu eili y soliariuma? ar tie spinduliai gali sukelti koki negera dalyko tol kol yra pieno?kaip manot a?
Sveikos moterytes,
turiu toki klausimeli. mano vaikeliui 7men, maitinau krutimi gal pora 3 menesius, nes labai sumazejo pienukas, ir pats vaikelis neeme kruties nes buvo ligoninej paduotas seseles buteliukas, tai va, po gimdymo jau praejo 7men bet pieno vis dar turiu bet ne tiek kad uztektu vaikeliui nuspaudus, nenusispaudzia net 10ml todel nebenutraukineju ir neduodu jo, kaip manot ar galiu eili y soliariuma? ar tie spinduliai gali sukelti koki negera dalyko tol kol yra pieno?kaip manot a?
Mano pupai 3men i soliariuma pradejau eiti kai jai buvo 2,5men einu karta i savaite jokio pasalinio poveikio nepastebejau, o ir kaip gali pieneliui pakenkti juk saulej irgi buna, ir dar gauna UV spinduliu, ko nera soliariume, nezinau as einu ir nieko blogo nejauciu nei sau, nei savo pupai, tik pliusas juociuosi grazi ir atsipalaidavusi
as i soliaruma pradejau vaiksciot, kai suneliui mazdaug 2 menesiukai buvo ir einu ligi siol,
viskas puikiausiai ir pati geriau jauciausi, tik visad grizus po soliarumo nusiplaunu krutine, nes vis dar maitinu ir viskas
Aš tai irgi pradėjau vaiščiot į soliariumą, kai mažoji buvo gal 2-3 mėn, nors dar matinau pati. Ir maitinau iki 8 mėn, tai nemanau, kad turėtų įtakos pienui
Labutis visoms
Kaip gerai kad radau kur pasiskaityti apie soliariumą, nes pati maitinu ir bijojau kažkaip eiti,o taip norisi nes prieš nėštumą reguliariai apsilankydavau
Klausimėlis o kaip jūs papulius deginat ar ne
ar galima, ar negalima, kai maitini aišku
Kaip gerai kad radau kur pasiskaityti apie soliariumą, nes pati maitinu ir bijojau kažkaip eiti,o taip norisi nes prieš nėštumą reguliariai apsilankydavau
Klausimėlis o kaip jūs papulius deginat ar ne
as buvau daktares klaususi ar galima eiti i soliariuma po gimdymo, ji atsake taip, tik maitinant krutines nusiplauti
nors pati beveik visai nemaitinau, neturejau pieno
As jau taip pasiilgau soliariumo... dar menesiuka pakentesiu, ir tada jau eisiu, oj kaip faina bus
taip pasiilgau jo...
tai mano darbo vieta
5savaiciu palafalinau vonioje(kai baige teplioti)