Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(karamele898 @ 2008 12 02, 10:36)
po dvieju menesiu nuejau...nes negalejau ziuret i save...jau buvau pilksvos spalvos

Sveikos mamytes,

O jus maitindamos savo pienuku po 2 meneiuku nuejot i soliariuma?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte81 @ 2008 12 02, 20:58)
Sveikos mamytes,

O jus maitindamos savo pienuku po 2 meneiuku nuejot i soliariuma?

aga. Nemanau, kad cia kazkas blogai. Tk paskui pries maitinima krutine apsiplaunu, nes deginimosi kremas turi toki kartu skoni smile.gif
Atsakyti
As tai pritariu tai nuomonei, kad kol randas raudonas tai geriau neiti degintis, nes jis pigmentuoja ir gali iki galo nepabalti...(taip pat ir sauleje nepatartina nauju randu laikyti neuzdengtu...)
Atsakyti
As pardejau lankytis soliariume, mazdaug 4 men po gimdymo, maitinu lig siol dar, i soliariuma irgi tebevaisktau, paprsciausiai grizus krutine nusiplaunu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
žinau kad negalima ten eit kol maitini...nes pigmentines demes gali atsirast...ir manau gal pienukui kas negero darosi...
Atsakyti
po gimdymo i soliariuma nuejau praejus 3 menesiams, pati nemaitinau, bet kazkaip nebudavo to laiko pasilepinti po siltomis lempomis...
Atsakyti
sveikutes,

man 1menesis ir 4dienos, kai po operacijos, o jau taip norisi pasideginti soliariume, maitinu savo mazgi, kada eiti galiu i soliariuma???

gal kurios panasi situacija, kad menuo praejas bigsmile.gif ir jau deginates? rolleyes.gif
Atsakyti
na negalima kai maitini kad neišmėtytu pigmentinem demem...
Atsakyti
tikrai skaičiau straipsnį, kad maitinančiai mamai galima į soliariumą, man net akys išsprogo, poto pagalvojau, kad gal agituoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele898 @ 2008 12 02, 12:35)
Na as tai vis dar svajoju apie vonia....kazkaip dar bijau guleti joje...labiausiai tai del rando po CZ

gali nebijoti, randas tikrai tam nemaišo, nebent būtų šlapiavimas rando vietoje..
Aš atsiguliau į vonią , praėjus 2 mėn po gimdymo...kaip buvo gera thumbup.gif
Atsakyti
oooojjj, kaip as sito malonumo pasiilgau ax.gif
bet idomu kaip po CP... siaip daktare sake, kad palaukti kokias 8 sav., bet kaip istverti?! rolleyes.gif
man butu toooooks atsipalaidavimas... wub.gif
Atsakyti
As karsta vonia pasilepinau praejus 2 men po gimdymo, po apziuros pas daktare 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti