Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

QUOTE(Koce @ 2009 04 14, 19:29)
Kai maitini tikrai atsiranda demiu po soliariumo, kurios kiek skaiciau nebedingsta schmoll.gif

Tai kodel tada man neatsiranda jokiu demiu? Norts dar dabar pati maitinu ir i soliariuma karta i viena dvi sav 12min nueinu, pradejau eit praejus 2savaitem po gimdymo ax.gif
Atsakyti
kol maitinau tai nejau,bet dabar jau noriu ir eisiu,nes nebemaitinu
tongue.gif
Atsakyti
AS TAI JAU VISUS METUS NEGALIU NUEITI ax.gif
Atsakyti
Nuejau i soliariuma 5 diena po gimdymo ir nieko, gyva schmoll.gif Per nestuma irgi kelis kart buvau ilindus, kad nebuciau balta kaip suris, nes tie visi kremai, terliones man fui schmoll.gif ir jokiu demiu man neatsirado. Be to, budama 5 menesi nescia atostogavau siltuose krastuose ziema, tai ten irgi deginausi kaip visi normalus zmones, tik pilvuka prisidengdavau smile.gif Klausiau savo gines del soliariumo, kai laukiausi, tai nepasake, kad negalima, tiesiog patare neeit tuos pirmuosius "rizikingesnius" 3 menesius ir ispejo del tu demiu atsiradimo galimybes, bet man ju neatsirado schmoll.gif Tikrai nebutinai jos visom atsiranda...
Atsakyti
kad ir sekancia diena po gimdymo galima degintis 4u.gif
Atsakyti
as ejau po 3 sav, ir manau kad soliariumas man padejo del rudos pilvo juostos. mano mazyliui beveik 3 men ir jau pora savaiciu kai visai juostos nebeliko thumbup.gif
Atsakyti
as ejau gal po menesio. ka zinau koks skirtumas, jei cia del rando spalvos rupesteliai visoms... vistiek to rando nieks nemato.
ne ant kaktos gi tas cezaris man visiskai dzin kokios jis spalvos as i ji net neziuriu.. g.gif blush2.gif
uz tai kai idegus stai bent nuotaika geresne smile.gif
Atsakyti
mamytes ar einate i soliariumus po gimdymo dar maitindamos MP?
Atsakyti
QUOTE(matukomama sandra @ 2009 07 30, 22:20)

manau cia reik pasiklaust gyd. is esmes gal ir nieko blogo, bet kas ten zino...
Atsakyti
QUOTE(matukomama sandra @ 2009 07 30, 21:20)

as einu,patikekit kaip faina atsipalaiduot biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip abejoju, kad MP gali buti kazkuo susijes su soliariumu.
Atsakyti
mane vyras isvien gazdina kad neiti i soliariuma atceit pakenkti gali MP
Atsakyti