Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

labai pasiilgau soliariumo schmoll.gif , praejo tik 2 savaites po gimdymo, nors ir lb noriu, bet vis dar dvejoju, ar ne per anksti? g.gif
Atsakyti
as nuejau kai baigiau kraujuot..tik kai deginausi uzdengiau krutine ne pati maitinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(detyte @ 2009 01 17, 11:52)
na negalima kai maitini kad neišmėtytu pigmentinem demem...

Tikra teisybe, man atsirado pigmentiniu demiu, o kadangi iki dabar maitinu MP, ir labai retai uzsuku, vis tiek atsiranda tu demiu, ir dar ant veido ............. rolleyes.gif
Ir taip tikrai prasidejo tik po gimdymo, tai ir neberizikuoju.
Atsakyti
Nesuprantu, kam čia iš to dalyko daryt tokias problemas, jau dabar svajoju, kaip pagimdžius nulėksiu į soliariumą. Na atsiras tų dėmių, daugiau nebeisiu. Juk ne visam gyvenimui, nuspilaus tas įdegis su juo ir dėmės jei ką. (Ar aš klystu?)
Saulė pienui nekenkia gi, pirmą vaiką kai maitinau, vasarą deginausi saulėje ir nebuvo jokių dėmių. ax.gif
O čia kas siūlo kremus įdegiui ar dušus, tai kaip tik man rodos, nuo tos smarvės vaikas ir krūties gali atsisakyt, nekalbant apie chemiją. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurriukas: 20 kovo 2009 - 09:34
kad galima maitinant degintis ir sauleje,ir soliariume.as laukiu kada busiu nebe perbalus wub.gif
Atsakyti
mano manymu galima ir be soliariumo pakentesi keleta men rolleyes.gif
Atsakyti
buvau soliariume ir maitinat ir po gimdymo buvo praeje nedaug laiko,bet jokiomis dememis neismete, na gal as labai nepiknaudziavau juo rolleyes.gif , bet tirkai nulekdavau, kad nebuciau labai jau isblyskus
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 03 19, 21:59)
Tikra teisybe, man atsirado pigmentiniu demiu, o kadangi iki dabar maitinu MP, ir labai retai uzsuku, vis tiek atsiranda tu demiu, ir dar ant veido ............. rolleyes.gif
Ir taip tikrai prasidejo tik po gimdymo, tai ir neberizikuoju.

o........ tada neisiu, o tai abonentą turiu...... palauksiu, kol nebemaitinsiu MP...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 14 balandžio 2009 - 18:27
as tai trepsedama bet islaukiau 3 menesiukus, kadangi pati nemaitinau, tai viskas buvo ciki thumbup.gif
Kai maitini tikrai atsiranda demiu po soliariumo, kurios kiek skaiciau nebedingsta schmoll.gif
Atsakyti
kaaaip gaila angel_sadangel.gif
o as taip laukiau kada nueisiu i soliariuma. kolkas maitinu ir zadu maitinti,tad soliariumas nenusimato?? sad.gif
Atsakyti
Maitinu ir einu i soliariuma. Kaitinuosi ne ilgiau 5 min. viena karta per savaite. Jokiu demiu neturiu. Beje i soliariuma pradejau eiti ne del grozio, o pagal gyd. rekomendacijas.
Atsakyti
lelytei buvo beveik 3sav kai nuejau biggrin.gif
Atsakyti