Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

As jau pries koki menesi pirma karta nusuoliavau thumbup.gif zinoma daktares atsiklausiau, tai ji sake jokiu problemu-prasau thumbup.gif

teisingai-atsipalaidavimas nerealus (aisku ne visiems patinka),ir grazesne jautiesi,kai neperbalus kaip suris...juk vasara mirksiukas.gif
Atsakyti
prieš kelias dienas per žinias sakė, kad patikslintais tyrimais įrodyta, jog soliariumai turi daug didesnę įtaką vėžiui nei seniau buvo manyta...
todėl daugelyje šalių iki 16 ar 18 metų bus išvis uždrausta ten lankytis.

verysad.gif
Atsakyti
As tai nei pries nei po gimdymo neinu i soliarumus.... schmoll.gif viena karta buvau ir man laabai nepatiko schmoll.gif nes as bijau uzdaru patalpu, tai man uzsidaryti tame "karste" oi nenenenene...bijau as blush2.gif uztat ir neinu....zinau kad stovimi yra, bet kad ir tie man ne prie dusios, zodziu apsieinu ir bu ju mirksiukas.gif
Atsakyti
as manau i menesi pora kartu nueiti butu neprosali
Atsakyti
O man dusas labiau patinka... Isvis nepamenu kada vonioj gulejau doh.gif
Atsakyti
Soliariumas - jega, puiki relaxacija 4u.gif Dar nesilankiau, bet artimiausiu metu tikrai nubegsiu mirksiukas.gif Aisku su saiku smile.gif
Atsakyti
as irgi jau svajoju,paskutini kart rudeni buvau, galvoju,kad neuzilgo reiks nubegti 4u.gif
Atsakyti
As jau buvau pora kart ax.gif super...silta, atsipalaiduoji, pasnaudi bigsmile.gif ir sau grazesne atrodai thumb_yello.gif
maitinu pati, tai krutines nedeginu 4u.gif
Atsakyti
turiu neisbaigta abonenta nuo tu laiku kol nebuvau nestuke.gif bet kol maitiniu neinu. kai po gimdymo buvau sviestis plauciu laborante pasake kad nusispausti pirmus pienuko lasus pries maitinant, tai matyt kenkia tie spinduliai kad taip pasake doh.gif taigi apie soliariuma manau ta pati doh.gif
Atsakyti
As pirma karta apsilankiau pries pora savaiciu rolleyes.gif buvau girdejusi kad po soliariumo kai kurioms atsiranda pigmentiniu demiu, bet kadangi man ju neatsirado, tai vaikstau ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
as kazkaip vengiu soliariumo, na kartais gal nieko, bet kai perdaug g.gif nei sveika , nei grazu schmoll.gif ir man nuo karscio ten negera buna wacko.gif
Atsakyti
As pries menesi pradejau eiti i soliaruma,uztenka vieno karto i savaite...
Atsakyti