Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

As manau, kad kai tik pagimdysiu, praejus kokiam laikui, jei bus galimybe, tai su saiku tikrai pavaiksciosiu, pati sau grazesne atrodau, kai pasideginu siek tiek, o ne perbalus vaikstau...
Atsakyti
Oi soliariumas man patinka, bet zinoma vaikstau i ji su saiku. Na i men. viena kart. Net nescia budama kelis kart ejau i soliariuma. Buvau ten su maikyte paslepus pilva. Buvo ruduo, niuru tai soliariumas labai pagerino nuotaika, o kai mamytei gerai tai ir lelius pilve manau gerai jauciasi bigsmile.gif O po gimdymo ne iskart, bet begau ten taip pat. Super atsipalaidavimas po visu tik ka iskeptos mamytes rupesciu thumbup.gif
Atsakyti
naujausi tyrimai rodo,kad soliariumas yra ziauriai nesveika,nes atsiradus jiems odos vezio padaugejo daugiau kaip dvigubai! Kol esat jaunos apie tai nepagalvojat,o jis vienas is sunkiausiai pagydomu veziu.. Oda sendina ir jau 30 metes atrodo,kaip 50metes pagal odos kokybe,ypac tos,kurios nuo jaunystes pradejo svilintis be saiko. Juk seniau moterys degindavosi tik vasara,o dabar istisus metus.. pamastykit pries eidamos ten,nes beje db madinga tik blyski oda arba tik siek tiek irudusi. Niekur pasaulyje nepamatysi issilavinusiu baltaodziu taip nusvilusiu,kaip pas mus,jie brangina savo balta oda ir tuo didziuojasi
Atsakyti
As ejau.
Atsakyti
ko ten is vis eit? Kad vezi gaut? Be to ruda oda seniai nebemadinga
Atsakyti
QUOTE(Lolita123 @ 2009 09 03, 15:28)
ko ten is vis eit?  Kad vezi gaut? Be to ruda oda seniai nebemadinga

Retkarciais nueit nieko baisaus nera. O ko ten eit? Atsakymas paprastas - nes nori sau buti grazi. O kas madinga nebutinai grazu. Madingi siuri dzinsai, bet man negrazu, tad niekad ju neperku. Tad man nusispjaut, kad madinga balta oda. Man grazu siek tiek irudus. Nieks nesako, kad ten kept reikia kaip grill visciukui.
Atsakyti
pradejau eiti kai dukrytei buvo menuo, dabar jai 2 menesiukai.man tai relaxas ir didelis malonumas...tiesa...as MP nemaitinu
Atsakyti
as pradejau vaiksciot praejus men nuo dukrytes gimimo,bet pati nemaitinu
Atsakyti
nuejau po menesio 4u.gif
Atsakyti
praejus menesiui po gimdymo pradejau eit i soliariuma, bet kuo toliau vis labiau isitikinu, kad soliariumai nera gerai, tai nusprendziau, kad nebeisiu isvis, geriau busiu balta, bet sveika 4u.gif
Atsakyti
kadangi maitinu MP tai neinu, skaiciau, kad nesveika.
Atsakyti
na as asmeniskai nematau nieko blogo, kad nueiti i soliariuma po gimdymo...paciai gimdyt kita men, tai laukiu nesulaukiu, kada galesiu nulekt i soliariuma 4u.gif nors aisku, cia skonio reikalas, as pvz. nepakenciu buti isbalus, o kitoms nepatinka buti rudoms. kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif tik tiek, kad netikiu kazkokiais prietarais, manau wiskas, kads su saiku, yra sweika. cia tas pats kai sakoma kad negalima nescioms kirpt, dazyt plauku, tvarkytis nagu ir pan. zodziu esi nescia ar pagimdei, tai turi but ne grazi moteris, bet pilka pelyte biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingriukas: 09 lapkričio 2009 - 18:20