Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Na kad sony ericsson atkaklus telefonas, tai tikrai taip biggrin.gif Maniskis viena karta isimaudes klozete dar veikia, tik paskutiniu metu pokalbio viduryje eme luzineti... matyt jau laikas bus i pensija isleisti..., nors ir nesenas dar tik 1,5metu, bet juk stresas ir telefonams ne i gera matyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (zuikiausia @ 2004 08 17, 21:38)
Na kad sony ericsson atkaklus telefonas, tai tikrai taip biggrin.gif Maniskis viena karta isimaudes klozete dar veikia, tik paskutiniu metu pokalbio viduryje eme luzineti... matyt jau laikas bus i pensija isleisti..., nors ir nesenas dar tik 1,5metu, bet juk stresas ir telefonams ne i gera matyt tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na ir kaip jis ten sugebejo atsidurti
Atsakyti
AS va vakar nusipirkau tokia NOKIA 6610I , mano panelis sidabrinis smile.gif
user posted image

Galvoju ka nieko thumbup.gif Ypac del to kad yra radijas super thumbup.gif thumbup.gif

O vyras tokį turi jau 2 mėn.
Labai gražios spalvos thumbup.gif , bet užtai radijos nėr hah.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 02 spalio 2004 - 12:18
As irgi toki turiu jau beveik metus.Patinka tik todel,kad ilgai labai laiko baterija,o taip tai labai noreciau kokio moteriskesnio wub.gif
Atsakyti
Aš ketinu pirkti Siemens SF62. Tiesiog labai patinka dizainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar patinka nokia 3200, jis jaunatviškas turbut pirksiu dukrai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes,
nepykit - neziurejau ar jau buvo tokia tema - kazkaip atrodo kad kazkada skaiciau... g.gif Va noriu isigyti nauja telefona, ale is tos gausybes neisirenku...kaina nera labai svarbu - tiesiog idomu kurie jums patiko ir koki patartumet isigyt...
Labai aciu

P.S. o gal kas apklausele mokat padaryt?... unsure.gif
Atsakyti
Cia labai individualus dalykas tas mob.tel.
Ash turejau siemens, sonyericson ir nokia - ji senesnio modelio uzh anuos telefonus, bet apsistojau ties ja - man patogiausiai valdymas ir dizainas graziausias. Dabar kai pirksiu - tai viene ish "shestu" noshkiu. Na, jei kas i galva shaus - tai gal koki ekstravagantiska telefoniuka isigysiu. Dar patinka tie "moteriski Samsungai uzhlenkemi su rodykliniu laikroduku ant dangtelio.
ar man patiktu jei mano isrinkatas telefonas turetu balta perlamutrini originalu kopusa.
Atsakyti
rolleyes.gif kadangi dirbu mobilioj sferoj tai pasakysiu apie samsungus.

jei samsunge parasot zinute, ir netycia paspaudziat raudona (atmetimo) mygtuka, vietoj to papildomo, tai zinutes nelieka tongue.gif vel reikia rasyt is naujo, nes jie nesaugo rasomos zinutes.

nu tas is tikro uzknisa.

o siaip dar nepatariu motorolu, nes prie ju programiniu irangu musu operatoriai nepritaike kai kuriu paslaugu ir jos gali neveikti.

o man tai labiausia patinka nokia. ir nepatinka tie atlkekiami modeliai
Atsakyti
man, kaip ir Midux, labiausiai patinka Nokia, o nepirkciau jokio atlenkiamo wink.gif
Atsakyti
as turejau Nokia. visokiu turejau ju. ir tiesa sakant - neysivaizdavau, kad galiu turet ka kita. bet gavau dovanu samsunga x600. cia kus su kamera (per olimpiada vis i sriubos puoda reklamoj mesdavo laugh.gif ) kadangi zinuciu daug nerashau, tai minetos problemos kaip ir nematau. labai patogus, lengvas ir valdymas labai jau panashus i nokia. todel skirtumo didziulio nejauchiu. man jis thumbup.gif
bet ihs kitos puses- jei kaina nesvarbu, tai tada pirkchiau kokia gera nokia. bet jei nori fotografuojanchios ir su kitais pribumbasais, tai be 1300lt nepaimsi...
p.s. kazkaip dabar susimaschiau, kad nesuprantu esmes - juk vienam vienas patogu kitam kitas g.gif kaip galima rinktis telefa pagal tai, kas kitom mamom patinka? g.gif
Atsakyti

Bandysiu ir aš pareikšti savo nuomonę.
Na prigamino tų telefonų su visokiausiais pribambasais, jaunimas eina iš proto kas kokį mandresnį nusipirks, kad galėtų pasipuikuoti prieš darugus tipo " kietas".
Man nesvarbu koks telefonas. Svarbiausia geras ryšys ir akumuliatorius kad ilgai laikytų. Dizainas ir firma gamintoja nesvarbu, kaip nesvarbu ir papildomos funkcijos.
Mano nuomone telefonas susisiekimo priemonė, o ne žaisliukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (midux @ 2004 11 02, 22:07)
jei samsunge parasot zinute, ir netycia paspaudziat raudona (atmetimo) mygtuka, vietoj to papildomo, tai zinutes nelieka tongue.gif vel reikia rasyt is naujo, nes jie nesaugo rasomos zinutes.

Va dėl šitų pokštų keletą kartų tel. vos į sieną nelėkė. Bet kitis atžvilgiais Samsung A800 man idealus savo funkcijom. Iš pradžių gailėjaus, kad mms nėr, bet užtat kiek $ susitaupo smile.gif
Atsakyti