Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

siaip vieni geriausiau mano turetu (o turejau tikrai bent 7 skirtingus modelius) yra samsungas s300 - jau metai, kaip turiu...tik va, kad jau noris pakeisti, as vis naujoviu jieskau g.gif
na, dar nokijos, tik geriausios tai 5110
Atsakyti
Man prilipo prie rankų ir širdies Siemens MC60, na kur reklamuoja kad sexualus...
Atsakyti
Kur perkat mobiliuosius telefonus? Salonuose? Siaip kokiose parduotuvese? "Is ranku"? Devetus pagal skelbimus?
Kur dazniausia?
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 04 29, 03:02)
Man Nokios irgi labai patinka esu turejusi mazute, moteriska, labai patiko (bet nebeprisimenu numerio- 8120 ar kazkas panasaus). blink.gif Per Kaledas gavau dovanu labai faina ir moteriska telefoniuka- Sony Ericsson Z600 Labai fainas. Baterija nemazai laiko, labai fainos melodijos (kai uzgroja, dar kas galvoja kad kokia radija laugh.gif ) , lengvas meniu, kalendorius ir visokie kiti pribumbasai. thumbup.gif [/QUOTEVB]

MANO VYRAS TURI thumbup.gif, O AS NORIU SONY ERICSSON Z500
Atsakyti
Man dabar kolkas thumbup.gif samsung X600
Atsakyti
Siandien nusipirkau Samsung E700, labai noriu parsisiusti polifoniniu melodiju su zodziai ir be.
Gal galite kas pamokyt ka ir kaip reikia daryti sad.gif Nes nieko tame nesuprantu dry.gif
Papildyta @ [mergetime]1087654099[/mergetime]
O gal zinote is kur parsisiusti polifoniniu su zodziais?
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 19, 11:23)
Man dabar kolkas thumbup.gif samsung X600

xixixi, samsungu gerbejos laugh.gif maniskis kuo puikiausiai tarnauja. batarke kraunu kas 4 dienas, nors pliurpiu tikrai dauk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 20, 05:13)
xixixi, samsungu gerbejos laugh.gif maniskis kuo puikiausiai tarnauja. batarke kraunu kas 4 dienas, nors pliurpiu tikrai dauk rolleyes.gif

Mano irgi panasiai laiko wink.gif . Kalbu tai irgi nemazai huh.gif .
Atsakyti
http://www.gsmpasaulis.lt/

cia yra informacijos apie visokius telefonus smile.gif
Atsakyti
smartass.gif Mano vyrui irgi geriausi yra NOKIA doh.gif O man SIEMENS thumbup.gif Turiu M55 visai normalus clap.gif wub.gif Bet telefonai labai greitai atsibosta tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 17, 07:35)
siaip vieni geriausiau mano turetu (o turejau tikrai bent 7 skirtingus modelius) yra samsungas s300

Parduok man, jei labai nesudraskytas wink.gif As vis gundausi, ale salonuose brangiai lupa bjaurybes.. mad.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas gali padet isspresti problema g.gif As, durne, nusipirkau motorola c550 ir baigiu nusisauti bandydama nuotraukas is telefono i kompa pakrauti. Bandziau ieskoti inete, tai ten pilna tokiu nusisovusiu. USB jungti turiu. Gal kas pagelbetu?
Atsakyti