Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Merginos, o 0,39 Lt uz minute cia daug ar mazai? g.gif Galvoju, kad gana daug per menesi gaunasi, nors as mobiliu labai daug neplepu - turim telekomini biggrin.gif Nes, jei pirksiu mobilu su nuolaida, tai i visus tinklus tokiu tarifu skambinsiu mad.gif
Atsakyti
As esu prisiekusi motorolos gerbeja thumbup.gif
Turejau tik motorolas, bendroj sumoj jau rolleyes.gif g.gif ... 6 metai.... turbut.
Nei karto nenusivyliau jom. Didziausias nusivylimas susijes su motorola - tai jos nuvogimas praejus vos savaitei kai nusipirkau sad.gif
Dabar turiu c350 thumbup.gif super viskas ka galiu pasalyt.
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 08, 09:25)
Merginos, o 0,39 Lt uz minute cia daug ar mazai? g.gif

Sakyciau daug unsure.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 08, 11:30)
Sakyciau daug unsure.gif g.gif .

Tai va. Jei imsiu mobilu, tai po tiek kalbesiu i visus tinklus. mad.gif Jei mobilaus neimu, tai i Omnitel po 5 ct. Tik problema tame, kad daug kas is draugu pabego is Omnitelio i Bite. g.gif
Atsakyti
QUOTE (indreja @ 2004 06 06, 18:35)
Man irgi buvo iskilusi dilema ka pirkt-Siemens ar Samsung,bet pazistamas,truputi nusimanantis apie telefonus jokiu budu nepatare Samsungo,tipo,jei nori vargo-pirk biggrin.gif .

Mano brolis man padejo apsisprest - Nokia3200 ar SamsungX600. Jis man rekomendavo samsunga. Pasitikiu tuo klausimu juo kaip niekuo kitu - vieno mobilaus tinklo Panevezio sk. vadu. Ir nesigailiu clap.gif . O buvau didele Nokia gerbeja unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 08, 11:35)
Tai va. Jei imsiu mobilu, tai po tiek kalbesiu i visus tinklus. mad.gif Jei mobilaus neimu, tai i Omnitel po 5 ct. Tik problema tame, kad daug kas is draugu pabego is Omnitelio i Bite. g.gif

O geresnio plano imant telefona Omnitelis nesiulo? Siaip, jei dauguma draugu kitam tinkle, geriau irgi rinktis ta kita tinkla - butu pigiau. Aplamai, Omnitely brangoka unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 08, 11:42)
Mano brolis man padejo apsisprest - Nokia3200 ar SamsungX600. Jis man rekomendavo samsunga. Pasitikiu tuo klausimu juo kaip niekuo kitu - vieno mobilaus tinklo Panevezio sk. vadu. Ir nesigailiu clap.gif . O buvau didele Nokia gerbeja unsure.gif .

Tai dabar svarstau, ar is viso verta imt mobilu g.gif Gal geriau pokalbiai su nuolaida. Vienu zodziu, neapsispresiu iki paskutinio teismo dienos tongue.gif O reikia siandien. Nes rytoj atjungia wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 08, 11:45)
O geresnio plano imant telefona Omnitelis nesiulo? Siaip, jei dauguma draugu kitam tinkle, geriau irgi rinktis ta kita tinkla - butu pigiau. Aplamai, Omnitely brangoka unsure.gif g.gif

Tai kad brangusis liko Omnitely. O ir as nenoriu keist numerio.
Papildyta @ [mergetime]1086689832[/mergetime]
Na va. Vaziuoju i Omniteli nieko nenusprendusi. wink.gif Orientuosiuos pagal situacija. O tai nieko cia neissedesiu smile.gif
Atsakyti
Na mestelkit dar kas nors kokia nors mintele pries isvaziuojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 08, 12:24)
Na mestelkit dar kas nors kokia nors mintele pries isvaziuojant biggrin.gif

O jus abu su brangiuoju nenorit i kita tinkla?
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 06 08, 12:54)
O jus abu su brangiuoju nenorit i kita tinkla?

Vyras jau pasirase sutarti. sad.gif
Atsakyti
Na va. Ka tik sugrizau is Omnitelio. Susisuko man galva nuo tu telefonu. O kai pamaciau juos naturoj, tai is viso viskas apsiverte blink.gif Tai ir neemiau to telefono. Pasiemiau nuolaida pokalbiams iki metu galo. smile.gif Nors sutarty to nera - tipo akcija.
Atsakyti