QUOTE (*kristina* @ 2004 06 04, 11:56) |
samsunga tai atmesk iskarto,jau kelintas telefonas mum "parejo" |
Nu negi jie tokie blogi? Siaip tai Uz Siemens, kuriuos nusiziurejau brangesni. Ziurejau, kad butu su spalvotu dieplejum, polifonine muz., vibruojantys, bet prie pigesniu.

QUOTE (Rucelie @ 2004 06 04, 12:02) |
Siemens tai sh... paskutiniai, kiek turejau, visu teko skubiai atsikratyt. samsungai kiek zinau nepatogus vartoti. nokia ![]() |
Tai kad like l. brangus ir dizainas nelabai...

nieko gero apie Siemensus negaliu pasakyt. Siaip esu girdejus, kad tie naujesni tai isvis niekam tike, cia taip sako, kas turi
O as turiu Nokia ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, nebent tai kad, mazai atsiustu sms telpa

Jau kad taip rasot apie Siemens' us ir Samsung'us, tai turbut reiks neimt man to telefono
Bus man gerai ir mano carska Motorolyte su kysancia antena
Uztat iki metu galo su Omnitelieciais kalbesiu po 5 ct.

QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 12:04) |
Tai kad like l. brangus ir dizainas nelabai... ![]() |
patariu nusipirkt, tai su garantija ilgai gera daikta turesi. nepagailek pinigiuku, nes kai perki pvz deveta ar be garantijos, dazniausiai tenka nusivilti, ir gan greit... o cia proga puiki. bet as TIK nokia patarciau. yra ju ir ne tokiu brangiu - ir spalvotu, ir polifoniniu.
Bet is kitos puses tas vyro Samsung'as taip viliojanciai atrodo

Nu nezinau,ko jus tuos SIEMENSUS keikiat
Jau antra turiu ir patenkinta.Pirmas buvo senesnio modelio,turejau daug metu,tai pabaigoj jau baterija mazai laike.Dabar turiu S55,labai patenkinta,baterija laiko savaite,ir krites ant asfalto jau buvo,ir nieko...Ir isvaizda man ju patinka

as irgi turiu Siemens s55. Esu labai labai juo patenkinta. Valdymas patogus, malonus rankoje , visi "navarotai" . Man smagesnis ir uz nokia Tik polifoniniu beda yra , kad jie tyliai groja, tai teko parsisiusti oldring melodija ir priskirti svarbiems skambuciams
Tai sita turbut girdeciau net ikisus i vatina ir traukiniui svilpiant
.Tikrai geras.

man irgi labiausiai patinka Nokia. Ir yra ju visai graziu ir nebrangiu
nueik i omni ar bites tinklapi ir pasiziurek. Pasirinkimas tikrai nemazas

nueik i omni ar bites tinklapi ir pasiziurek. Pasirinkimas tikrai nemazas
Man irgi Nokia patinka, bet pati Siemens c55 jau metus naudoju. Irgi keliskart krito, bet veikia. Dar vieną privalumą neseniai aptikau - lengvai atsirakina. Jei kartais vaikas balkone uzdaro, tai pats ir pagalbą gali iškviest

QUOTE (miegelis @ 2004 06 04, 14:52) |
Dar vieną privalumą neseniai aptikau - lengvai atsirakina. Jei kartais vaikas balkone uzdaro, tai pats ir pagalbą gali iškviest ![]() |
Nu nezinau ar cia privalumas

QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 10:23) |
Nu man cia dabar iskilo dilema. Mano mobilus prirasytas vyro darbovieteje. Dabar jie keicia operatoriu, ir man reiketu telefona persirasyti savo vardu. Ta proga Omnitelis arba suteikia nuolaida pokalbiams iki metu galo, arba 420 Lt nuolaida mobiliakui isigyti. |
Tu cia ne apie "Mano" plana kalbi? Kaip suprantu ten reikia 2 metams sutarti pasirasyt jei imi telefona. Ar verta?