Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE (*kristina* @ 2004 06 04, 11:56)
samsunga tai atmesk iskarto,jau kelintas telefonas mum "parejo"

Nu negi jie tokie blogi? Siaip tai Uz Siemens, kuriuos nusiziurejau brangesni. Ziurejau, kad butu su spalvotu dieplejum, polifonine muz., vibruojantys, bet prie pigesniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 04, 12:02)
Siemens tai sh... paskutiniai, kiek turejau, visu teko skubiai atsikratyt. samsungai kiek zinau nepatogus vartoti. nokia thumbup.gif vien jau del patogumo paties telefono. zinok, situo atveju kaina tikrai atspindi kokybe... TIK nokia patariu - jau geriau maziau navarotu, bet patikimas dalykas....

Tai kad like l. brangus ir dizainas nelabai... sad.gif
Atsakyti
nieko gero apie Siemensus negaliu pasakyt. Siaip esu girdejus, kad tie naujesni tai isvis niekam tike, cia taip sako, kas turi wink.gif O as turiu Nokia ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, nebent tai kad, mazai atsiustu sms telpa dry.gif
Atsakyti
Jau kad taip rasot apie Siemens' us ir Samsung'us, tai turbut reiks neimt man to telefono wink.gif Bus man gerai ir mano carska Motorolyte su kysancia antena rolleyes.gif Uztat iki metu galo su Omnitelieciais kalbesiu po 5 ct. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 12:04)
Tai kad like l. brangus ir dizainas nelabai... sad.gif

patariu nusipirkt, tai su garantija ilgai gera daikta turesi. nepagailek pinigiuku, nes kai perki pvz deveta ar be garantijos, dazniausiai tenka nusivilti, ir gan greit... o cia proga puiki. bet as TIK nokia patarciau. yra ju ir ne tokiu brangiu - ir spalvotu, ir polifoniniu.
Atsakyti
Bet is kitos puses tas vyro Samsung'as taip viliojanciai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nezinau,ko jus tuos SIEMENSUS keikiat g.gif Jau antra turiu ir patenkinta.Pirmas buvo senesnio modelio,turejau daug metu,tai pabaigoj jau baterija mazai laike.Dabar turiu S55,labai patenkinta,baterija laiko savaite,ir krites ant asfalto jau buvo,ir nieko...Ir isvaizda man ju patinka
Atsakyti
as irgi turiu Siemens s55. Esu labai labai juo patenkinta. Valdymas patogus, malonus rankoje , visi "navarotai" . Man smagesnis ir uz nokia Tik polifoniniu beda yra , kad jie tyliai groja, tai teko parsisiusti oldring melodija ir priskirti svarbiems skambuciams tongue.gif Tai sita turbut girdeciau net ikisus i vatina ir traukiniui svilpiant laugh.gif .Tikrai geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labiausiai patinka Nokia. Ir yra ju visai graziu ir nebrangiu wink.gif
nueik i omni ar bites tinklapi ir pasiziurek. Pasirinkimas tikrai nemazas
Atsakyti
Man irgi Nokia patinka, bet pati Siemens c55 jau metus naudoju. Irgi keliskart krito, bet veikia. Dar vieną privalumą neseniai aptikau - lengvai atsirakina. Jei kartais vaikas balkone uzdaro, tai pats ir pagalbą gali iškviest smile.gif
Atsakyti
QUOTE (miegelis @ 2004 06 04, 14:52)
Dar vieną privalumą neseniai aptikau - lengvai atsirakina. Jei kartais vaikas balkone uzdaro, tai pats ir pagalbą gali iškviest smile.gif

Nu nezinau ar cia privalumas laugh.gif laugh.gif . Kai vyras nesa vaika ant ranku, o mobilka kiseneje, tai ji sau ramiausiai "atsirakina" ir man susuka, nes as pas ji kazkurioj knopkej gyvenu laugh.gif laugh.gif laugh.gif .Tai kai pakeliu rageli , girdziu sirduciu plakima ir suprantu , kad mano vyrai pas panas isvare laugh.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laselis: 04 birželio 2004 - 15:13
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 10:23)
Nu man cia dabar iskilo dilema. Mano mobilus prirasytas vyro darbovieteje. Dabar jie keicia operatoriu, ir man reiketu telefona persirasyti savo vardu. Ta proga Omnitelis arba suteikia nuolaida pokalbiams iki metu galo, arba 420 Lt nuolaida mobiliakui isigyti.

Tu cia ne apie "Mano" plana kalbi? Kaip suprantu ten reikia 2 metams sutarti pasirasyt jei imi telefona. Ar verta?
Atsakyti