Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

As turiu ir SIEMENS'a (asmeninis) ir SAMSUNG'a (darbinis). Siemensiuku esu labai ptenkinta, o Samsung'as... mad.gif Dabar kartais ent skambinti nebegaliu, nes rysio nesugaudo unsure.gif mad.gif Labai pikta, kai nei pati negaliu prisiskambinti, nei manes klientai neranda- kartais tas pernelyg ilgai uzsitesia mad.gif Dar vienas (kiek naujesnis) SAMSUNG'as buvo firmoj nupirktas- tai po poros savaiciu iskeliavo i garantini (batarke visai nelaike g.gif ) ir jau apie menesi negrizta wink.gif
Siaip turejau visokiausiu telefono modeliu is ivairiu firmu, tai dabar prioritetai Siemens ir SonyEricsson smile.gif
Atsakyti
QUOTE (gerietė? @ 2004 06 04, 14:30)
man irgi labiausiai patinka Nokia. Ir yra ju visai graziu ir nebrangiu wink.gif
nueik i omni ar bites tinklapi ir pasiziurek. Pasirinkimas tikrai nemazas

tinklapy yra, bet salone nera
Atsakyti
QUOTE (saule @ 2004 06 04, 15:15)
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 10:23)
Nu man cia dabar iskilo dilema. Mano mobilus prirasytas vyro darbovieteje. Dabar jie keicia operatoriu, ir man reiketu telefona persirasyti savo vardu. Ta proga Omnitelis arba suteikia nuolaida pokalbiams iki metu galo, arba 420 Lt nuolaida mobiliakui isigyti.

Tu cia ne apie "Mano" plana kalbi? Kaip suprantu ten reikia 2 metams sutarti pasirasyt jei imi telefona. Ar verta?

2 metams. Bet priristas esi tik prie Omnitelio, bet ne prie ikainiu. wink.gif
Atsakyti
aš turėjau Siemens - labai geras telefonas, ir valdymas lengvas ir dizainas. Dabar turiu Sony- Ericssoną. Aišku jis man geriausias. O vyras turi 2 Nokias ir giria tik jas. Jis dirba su mob. telefonais. Nokia man ne moteriškas telefonas ir valdymas man jų nepatinka.
Aišku kiekvieno skirtinga nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE (čikaga @ 2004 06 04, 16:49)
aš turėjau Siemens - labai geras telefonas, ir valdymas lengvas ir dizainas. Dabar turiu Sony- Ericssoną. Aišku jis man geriausias. O vyras turi 2 Nokias ir giria tik jas. Jis dirba su mob. telefonais. Nokia man ne moteriškas telefonas ir valdymas man jų nepatinka.
Aišku kiekvieno skirtinga nuomonė smile.gif

O ka Tavo vyras sako Apie Smsung X100? g.gif
Atsakyti
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 04, 11:56)
samsunga tai atmesk iskarto,jau kelintas telefonas mum "parejo"

as isigijau samsunga rolleyes.gif kolkas negaliu atsidziaugti, o ir brolis jau senokai turi, sake thumbup.gif tiesa, anskciau vyras turejo samsunga, bet toki visai vargsa tai ir parejo gretai unsure.gif
Papildyta @ [mergetime]1086360735[[b]*TauRe rgetime] [/b]
mano samsungas x426 tongue.gif
radau toki pati, tik kitokiais skaiciais Lietuvoje jis http://www.gsmpasaul...66&ImageID=1565
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 16:51)
[O ka Tavo vyras sako Apie Smsung X100? g.gif

dabar jis dar darbe, bet vakare paklausiu ir tau parasysiu. Mano pora draugių juos turi ir negirdejau nusiskundimų.
Atsakyti
QUOTE (čikaga @ 2004 06 04, 17:01)
dabar jis dar darbe, bet vakare paklausiu ir tau parasysiu. Mano pora draugių juos turi ir negirdejau nusiskundimų.

Aciu biggrin.gif
Atsakyti
cikaga,
gal tavo vyras dirba omniteli?
nu jau taip man reikia blato, labai jie mane "skriaudzia" sad.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 06 04, 16:51)

mano samsungas x426 tongue.gif

Tokio Omnitelio tinklapy net nera...
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 17:06)
QUOTE (TauRe @ 2004 06 04, 16:51)

mano samsungas x426  tongue.gif

Tokio Omnitelio tinklapy net nera...

as amerikeje pirkau http://www.attwirele...06&titleNumber= Zora irgi toki turi ir dziaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai SIEMENS buvau labai patenkinta..nepamenu kokius turėjau, bet lyg ir S55 ir C55..abu pavogė sad.gif Ir baterija gerai laikydavo, ir patogūs, ir gražūs, ir nelepūs..
Dabar turiu NOKIA 6110. Patinka, kad irgi baterija gerai laiko, gražus telefoniukas, bet nelabai man patogus naudoti....
O samsung tai labai nepatiko, kažkokia butaforija
Reiktų dar Motorolą išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti