Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

turejau ir siemensa ir dabar turiu samsunga. visiskai patenkinta abiem:) samssungo garantija 3 metai:) o ir dar batarkes 2 komplekte bent jau s500 modelyje:) siaip batarke laiko man puikiai ir rysys geras.. o vat rysio problemu turejau su motorola ir su sony ericsonu.. tai tiek.. beja nokios niekada neturejau:)
Atsakyti
As tik uz NOKIA. Pati turiu NOKIA 6220. Labai geras, daug funkciju. Esu labai juo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 06 04, 21:08)
Reiktų dar Motorolą išbandyt rolleyes.gif

Rasma, geriau jau tu nebandyt Motorolos. ir kitiems patarčiau tą patį. aš turiu jį kelis metus ir nuo pat pradžių vargstu. kas iš pažįstamų turėjo irgi labai nusivylė ir atsiradus progai, kuo greičiausiai juos pasikeitė į kitus. labai jie dažnai genda.
Atsakyti
QUOTE (gama @ 2004 06 04, 21:25)
Rasma, geriau jau tu nebandyt Motorolos. ir kitiems patarčiau tą patį. aš turiu jį kelis metus ir nuo pat pradžių vargstu. kas iš pažįstamų turėjo irgi labai nusivylė ir atsiradus progai, kuo greičiausiai juos pasikeitė į kitus. labai jie dažnai genda.

As 3 metai turiu Motorola. smile.gif Ir nei karto negedo biggrin.gif Tik neilgai baterijos laiko.
Atsakyti
paskaiciau sia tema ir nusprendziau, kaip kam pasiseka su tais telefonais rolleyes.gif vienam nokia "virsune", kitam ji neveikia ir tt. po menesio kito parasysiu ka manau apie savo samsunga laugh.gif
Atsakyti
Čikagėle, kur pradingai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Amžina studentė @ 2004 06 04, 11:55)
Nepatiko kuo?

Labai nepatogus meniu,ir elementas trumpai laikydavo,nespedavom krauti,o ir gedimu visokiu buvo sad.gif blink.gif
Atsakyti
O gal kas nors ka nors galit pasakyti apie Nokia 3510i? smile.gif
Siandien skambino is kito Omnitel salono toks vyrukas ir siulesi sudaryti sutarti biggrin.gif Ir nereiks nei vyrui dalyvauti perrasyme tongue.gif (dabar mano numeris priklauso vyro darbovietei). Vienu zodziu, tik turiu maloneti atvykti... Mano brangusis baisiai ant manes supyko, kad neapsisprendziau is karto wacko.gif Ir pareiske, kad daugiau i Omniteli su manim nevaziuos mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 06 birželio 2004 - 17:51
As naudojuosi jau trecia motorola.Nu man jie labai geri telefonai, tikrai neturejau nei su vienu anei maziausios problemeles.Dabartinis Motorola C450 laiko normaliai kalbant apie 7-8 paras, tai manau labai puiku,net pamirstu pati kada kroviau thumbup.gif
Atsakyti
Visad naudojausi tik Nokiom,visos buvo labai geros ir prie Nokiu meniu buvau labai ipratusi. Tik 3200 nepatiko.Kruva navarotu,bet dizainas kazkoks keistas,nors technines galimybes puikios.
O dabar nusipirkau Siemens S55 . Nieko negaliu pasakyti kol kas,neseniai pirkau.Akumuliatorius ,atrodo ilgai laikys,nes tiek maigiau,o ne zenklo,kad sestu smile.gif .Tik prie meniu po Nokiu sunku iprast g.gif . O siaip mielas telefoniukas.Man irgi buvo iskilusi dilema ka pirkt-Siemens ar Samsung,bet pazistamas,truputi nusimanantis apie telefonus jokiu budu nepatare Samsungo,tipo,jei nori vargo-pirk biggrin.gif .
Atsakyti
Ash esu (veikiau buvau) didele Motorolu fane.Turejau 3,liko 1.Dabar turiu v70(ta sukiojama su skalbiankes langu),bet jis daugiau laidinis,nei mobilus,nors turiu 2 batarkes.Ir kazhkaip sugebejau shvieseles (o jos buvo labai grazhios) sugadinti.Na,man Motorola patys grazhiausi tel,bet labai jau nepatvarus.Visi 3 durniavo.O vyras dievina Nokias ir mano motorolytes vadina gaidzhiukais.Ale jei ir vel pamatychiau fainulka motorola,jauchiu vistiek ishprashychiau,kad nupirktu wink.gif
Dar galiu pridurti,kad Motorolu meniu savotishkas,bet jei isikirsi-jokioje motoroloje nepasiklysi.Nors Nokios meniu pats elementariausias.Bent jau man.Sekmes renkantis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 07 birželio 2004 - 13:49
QUOTE (Nendria @ 2004 06 07, 13:47)
Sekmes renkantis thumbup.gif

dekui biggrin.gif
Atsakyti