Įkraunama...
Įkraunama...

Gilesni pamąstymai...

QUOTE(euromergele @ 2007 01 04, 14:27)
as tai eidavau padainuot  biggrin.gif  dar viena kart ejau uzdegt zvakute uz Daiva ir uz save, kitasyk uzdegt uz save ir dar kazkuria mergina... (pamirsau net), bet neinu ten nei melstis, nei atpirkimo prasyt, nei shiaip...tiesiog negaleciau net pasakyti ko ten buvau....matyt nebezinojau tiesiog kur beeiti  biggrin.gif

O tau tik dainuot ir dainuot. Užeinu kartą stovi Euromergelė vidurį bažnyčios ir traukia (ugnis ir ledas.....) lotuliukas.gif Juokauju. Tiesiog įsivaizdavau tokį vaizdą ir baisiai juokinga pasidarė.

Vat man patinka tie žodžiai ėjau nes matyt nebežinojau kur beeiti. Gal jinai tam ir yra. Aš irgi nebežinojau kur eiti ir pro šalį eidama užsukau. Po to pradėjau užsukinėti dažniau, tiesiog šiaip, ramiau man ten kažkaip pasidaro, net nežinau nuo ko. O ir maldos mano pvz ne tos "tėve mūsų" tiesiog šiaip pasikalbėjimas su savimi, o gal su Dievu. Savo minčių išsakymas.
Atsakyti
Agut kol numirsi busi gilioj skoloj lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,baznyciai:) as ir netikiu i baznycia man nerekia jokiu ten tarpininku.didziausias nuodemes atleidimas pripazint sau paciai kad suklydai ir bandyt kazka keist: :)Mano nuodemiu atleidejas,mano pacios sazine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coldrex: 04 sausio 2007 - 14:35
[quote=Chiara,2007 01 04, 15:31]
O manes kunigas pries "sliuba" klause, kiek kartu nuodemej nusidejau? Bandziau lyg skaiciuoti, bet diedukas kazkaip susigaude, kad as kaip cia per ilgai "primetineju", kiek as cia tu kartu nusidejau ir paklause, kiek metu kartu gyvenam. Ogi 5 lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Per "Seksą ir miestą" buvo toks epizodas. Partnerius skaičiavo, skaičiavo.. paskui klausimas: "tik šiais metais'? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 01 04, 14:31)
O manes kunigas pries "sliuba" klause, kiek kartu nuodemej nusidejau? Bandziau lyg skaiciuoti, bet diedukas kazkaip susigaude, kad as kaip cia per ilgai "primetineju", kiek as cia tu kartu nusidejau ir paklause, kiek metu kartu gyvenam. Ogi 5  lotuliukas.gif  Ai, tai sako, neskaiciuokit, aisku, kad daug  ax.gif  Bet kazkaip nemoralizavo ir uzglaiste ten viska, ai, tipo sukalbekit, prizadekit ir t.t.

Nu matai, akivaizdu kad aš ne vienintelė sutikau tokių kunigų. Visokių reiškia jų yra. Beje man tada kaip atgailą nepaskyrė jokių maldų šnekėti, kaip atgailą paprašė bet kada, kada norėsiu, pabūti vienose mišiose. Ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 04 sausio 2007 - 14:37
QUOTE(Chiara @ 2007 01 04, 16:31)
O manes kunigas pries "sliuba" klause, kiek kartu nuodemej nusidejau? Bandziau lyg skaiciuoti, bet diedukas kazkaip susigaude, kad as kaip cia per ilgai "primetineju", kiek as cia tu kartu nusidejau ir paklause, kiek metu kartu gyvenam. Ogi 5  lotuliukas.gif  Ai, tai sako, neskaiciuokit, aisku, kad daug  ax.gif  Bet kazkaip nemoralizavo ir uzglaiste ten viska, ai, tipo sukalbekit, prizadekit ir t.t.

jei pries santuoka miegojai su vyru, tai pats kunigas patare per ispazinti sakyti "Gailiuosi, kad su vyru nesusituokiau anksciau"
graziau skamba smile.gif

taigi normalus tie kunigai, puikiai jie viska supranta
svarbu juk ne kiek zmogus vaiksto i baznycia ir kiek kartu poterius sneka
Atsakyti
as tai nepasisakysiu sitoj temoj, nes mano nuomone labai artima zulikai..gal netgi dar labiau agresyvesne....

yra keli mano labai gerbiami kunigai, keli jau mire, bet atsiminimas apie juos itin geras...bet as juos vertinu kaip zmones, su kuriais teko garbe bendrauti, kaip filosofus, kaip tolerancijos pavyzdi, kaip altruizmo pavyzdi ir panasiai. niekada nebuvau ispazinties, niekada netikejau, turiu savo nuomone apie religija, jos atsiradimo priezastis ir pan. Negaliu sakyti, kad tikiu Dievu...neatmetu to kazko neapciuopiamo ir nepaaishkinamo......tiesiog...... smile.gif
Atsakyti
Man is vis nesuprantamas Baznycios kisimasis,i seimos planavima,kiekvienas zmogus yra dievo kurinys,pagal juos,,ir koks kam skirtumas kaip ir kada jis pradetas?? svarbu galutinis rezultatas juk g.gif
Atsakyti
100% pritariu euromergelei,kazkas neapciuopiamo gal ir yra,,,bet tik neapciuopiamo,
Atsakyti
o tu nepaisyk biggrin.gif dainavau kadais bazhnycios chore, dainavau net solo, dainavau (giedojimu tai visi vadina, bet man kazhkodel nesiverchia liezhuvis apie save taip sakyti smile.gif ) netgi Romoje ivairiose bazhnyciose..taip kad cia tau ne juokas..ir juolabiau ne ugnis ir ledas biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nendrė @ 2007 01 04, 15:32)
O tau tik dainuot ir dainuot. Užeinu kartą stovi Euromergelė vidurį bažnyčios ir traukia (ugnis ir ledas.....)  lotuliukas.gif  Juokauju. Tiesiog įsivaizdavau tokį vaizdą ir baisiai juokinga pasidarė.

Atsakyti
O man patinka tikėjimas, kad ir tuo kažkuo neapčiuopiamu. Man patinka idėja, kad gyvenima nseibaigia čia žemėje, man asmeniškai jis par daug gražus, kad baigtūsi čia žemėj, man norisi tikėti, kad dar tęsis toliau...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 01 02, 15:07)
Dėl skyrybų - Bažnyčia dėl nevaisingumo išskiria tik tuo atveju, jei apie tai buvo sąmoningai nutylėta iki santuokos (tai liečia bet kokio svarbaus fakto nuslėpimą iki santuokos).

Vat būtent kunigas prieš santuokos sakramentą ir klausė, ar aš nuo vyro neslepiu kokio svarbaus fakto.Ir jei aš būčiau žinojusi, kad, pvz., neturiu kiaušintakių ar gimdos ir tai būčiau sąmoningai nuslėpus nuo savo vyro, tai manau, kad tokiu atveju vyras galėtų prašyti santuokos anuliavimo.
Atleiskit, kad kartojuos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 01 04, 14:47)
o tu nepaisyk  biggrin.gif  dainavau kadais bazhnycios chore, dainavau net solo, dainavau (giedojimu tai visi vadina, bet man kazhkodel nesiverchia liezhuvis apie save taip sakyti smile.gif ) netgi Romoje ivairiose bazhnyciose..taip kad cia tau ne juokas..ir juolabiau ne ugnis ir ledas  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Bet man įdomu tada. jiegu netiki - tai kodėl giedi psalmes aukštinančias Dievą. O nors pagalvojau, kai netiki jokio skirtumo tada ką dainuoji svarbu pats procesas ane?
Atsakyti