Nu va, kaip Aga sako, išsimiegojus pasisakysiu ir aš
QUOTE(zulika @ 2007 01 04, 13:16)
mane tai Spanguolė išgasdino, jeigu bažnyčiai civilinė santuoka negalioja, tai man tokiai nuodėmingai ir su iui tikrai bažnytine nebekvepia
o išpažinties nebeinu, kai su vyrais pradėjau duotis, kam man tas melas, daugiau taip nebedarysiu, gailiuosi už nuodėmes ir šast po antklode
dėl vyro pakeitimo... gerai Chiara sakė, kad gali pakeist ir vėl ant tokio pačio užsiraut, kuris netinka

manau labiausiai tai reiktų susimastyt, kodėl tokie 'netinkami ' traukia

juk visos problemos galvoje
gaila, kad jūs bažnyčiai tiek dėmesio sugalvojot skirt, neverti jie to

juk būtent sutanuoti vyrai išgalvojo visas tikėjimo taisykles, jas priėmė ir net neleidžia prie jų pakeitimo liestis...

pritariu be išlygų. aš išvis mečiau bažnyčią tada, kai "susimečiau" su MB, mat mes ne tik nuodėmėj pasak bažnyčios gyvenam, bet jis dar ir išsiskyręs, taigi net susituokę (aišku, tik zakse) išrišimo negausim... taip išeitų, turėčiau laukti jo ex mirties??

ar reikalauti, kad jie prašytų bažnyčios santuokos anuliavimo, nes nenorėjo turėt vaikų??

kam tas veidmainiavimas, jei gyventi su mylimu žmogum yra didžiausia mano nuodėmė, atsisakau tuo tikėti
QUOTE(Chiara @ 2007 01 04, 14:31)
O manes kunigas pries "sliuba" klause, kiek kartu nuodemej nusidejau? Bandziau lyg skaiciuoti, bet diedukas kazkaip susigaude, kad as kaip cia per ilgai "primetineju", kiek as cia tu kartu nusidejau ir paklause, kiek metu kartu gyvenam. Ogi 5

Ai, tai sako, neskaiciuokit, aisku, kad daug

Bet kazkaip nemoralizavo ir uzglaiste ten viska, ai, tipo sukalbekit, prizadekit ir t.t.
QUOTE(coldrex @ 2007 01 04, 14:33)
as ir netikiu i baznycia man nerekia jokiu ten tarpininku.didziausias nuodemes atleidimas pripazint sau paciai kad suklydai ir bandyt kazka keist: :)Mano nuodemiu atleidejas,mano pacios sazine

tiesą sakant ir anksčiau, kol dar vaikščiojau bažnyčion ir netgi giedojau jos chore, išpažindavau tik tai, kas mano nuomone buvo nuodėmė...
QUOTE(euromergele @ 2007 01 04, 14:39)
as tai nepasisakysiu sitoj temoj, nes mano nuomone labai artima zulikai..gal netgi dar labiau agresyvesne....

oi euromergele, reik mums kada meetuką, padainuotume