QUOTE (Dorata @ 2004 04 15, 14:59) |
Tiesa mergaitės, kokį Jūs matot mano paveiksliuką??? Ar pomidorą ar mane su mano senbernaru??? |
man tai fainai ir pomidoras, bet matau tave su "senberniu"

Tiesa mergaitės, kokį Jūs matot mano paveiksliuką??? Ar pomidorą ar mane su mano senbernaru??? Nesuprantu kas tam kompui, nes LIUDAL sakė mato pomidorą, o aš įdėjus kitą |
ciūciu įžiūriu, o Tavęs ne

QUOTE (Dorata @ 2004 04 15, 15:05) |
Nu reiks pabandyti jei nesproks |
Jeigu jau ten labai pusles, tai druska gali griauzti, gal nedek, tas receptas su druska labiau toms puslytems tinka, kurios dar tik pradeda kilti. Taip gali daryti toms vietoms, kur jauti, kad atsiranda.
Kad paskui nekeiktum!

va as irg jau 2 dienos pries velykas ta grozi susigavau...is pradziu iskilo lupos kamputis, o po to - kita diena daug puslikiu
kadangi as turiu visus pavasarius sita grozi, tai turiu is acic kremuko.bet kai patepiau per velai (reikia vos pajutus) - savaite vaiksciojau su sasais.

QUOTE (Smurka @ 2004 04 15, 15:42) | ||
Ka galiu patart? Dziaukis, kad ne ant apatines ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žiūriu kieta bajaristė, pasijuokčiau, bet negaliu lūpa suplyš,
kaip sakan būtų labai juokinga, jei nebūtų taip liūdna,
Beje SARA apie kokį kremuką ten kalbi????????

Acic kremukas,labai geras,man visada padeda,uztraukia sasiuka ir jei nelupi,tai labai greitai lupyte buna grazute,ir jis kainuoja zymiai maziau nei Zovirax(Acic apie 8lt /2gr)
Tiesa mergaitės, kokį Jūs matot mano paveiksliuką??? Ar pomidorą ar mane su mano senbernaru??? Nesuprantu kas tam kompui, nes LIUDAL sakė mato pomidorą, o aš įdėjus kitą |
As matau pomidora,o kitokio niekada nemaciau
Zovirax ir acic yra vienas ir tas pats vaistas.Tik skirtingu firmu,del to skirtingai vadinasi.
Papildyta @ [mergetime]1082044691[/mergetime]
Ir veikia tik pradineje stadijoje, kai atsiranda perstejimas, bet dar nera pusleliu.
Papildyta @ [mergetime]1082044691[/mergetime]
Ir veikia tik pradineje stadijoje, kai atsiranda perstejimas, bet dar nera pusleliu.
QUOTE (paiduke @ 2004 04 15, 15:49) |
Acic kremukas,labai geras,man visada padeda,uztraukia sasiuka ir jei nelupi,tai labai greitai lupyte buna grazute,ir jis kainuoja zymiai maziau nei Zovirax(Acic apie 8lt /2gr) |
Vot ir ash Acic naudoju...pfu pfu pfu jau metai, kai nesulaukio shito "grozio", nes kasdien, kelis kartus per diena tepu lupytes vazelinu "Buckis"...ir lupoms gerai, ir neshashtu