tavireiškia, reikia platinti džinsus

O kas dėl prieskonių.... hm... ir iš kur aš tai pažįstu??????????
dianutevis galvoju juos pagaminti, gal net rytoj

tai ir įdėsiu
@astatikiuosi, kad aksominis tau irgi patiks

Labai smagu, kad lamadžo patiko... bet užjaučiu, kad tiek daug reikėjo kepti
Toskpažvelk, gal pyragas su faršu tau patiks? Šiaip aš labai retai kiaulienos faršą naudoju, tik koldūnams ir balandėliams

O aksominis yra taip lengvai pagaminamas, kad suklupti ten nėra kur

svarbu baltymų neišvirti ant garų vonelės, o taip kitų povandeninių akmenų nebėra
Mama_Taniažinok, aš viską kepu ant kepimo popieriaus, niekas neprilimpa. O šita tešla man labai patinka. Tai yra labai populiari tešla Vokietijoje, atrodo pagal Dr.Oetkerį. Tinka beveik viskam ir yra labai paprasta
Monikutė sveikutė

avinžirniai sicilietiškai
čia , krepšelius kepsiu ant dienų ir įdėsiu su nuotraukyte, o dėl salierų - tai labai paprasta - vienam dipui sumaišiau gorgonzola su grietinėle, kad būtų vientįsa masė, o kitam dipui - žalias morkas sutrarkavau smulkia tarka, maskarponę sumaišiau su varške ir grietinėle ir su morkomis

žiupsnelis druskos

ir viskas
Smiltiso silkės kaip vientiso recepto ir nėra, po kelis išsibarsčiusi