tavireiškia, reikia platinti džinsus 

  O kas dėl prieskonių.... hm... ir iš kur aš tai pažįstu?????????? 
 dianute
 dianutevis galvoju juos pagaminti, gal net rytoj 

 tai ir įdėsiu 
 @asta
@astatikiuosi, kad aksominis tau irgi patiks 

 Labai smagu, kad lamadžo patiko... bet užjaučiu, kad tiek daug reikėjo kepti 
 Tosk
 Toskpažvelk, gal pyragas su faršu tau patiks? Šiaip aš labai retai kiaulienos faršą naudoju, tik koldūnams ir balandėliams 

 O aksominis yra taip lengvai pagaminamas, kad suklupti ten nėra kur 

 svarbu baltymų neišvirti ant garų vonelės, o taip kitų povandeninių akmenų nebėra 
 Mama_Tania
Mama_Taniažinok, aš viską kepu ant kepimo popieriaus, niekas neprilimpa. O šita tešla man labai patinka. Tai yra labai populiari tešla Vokietijoje, atrodo pagal Dr.Oetkerį. Tinka beveik viskam ir yra labai paprasta 
 Monikutė
Monikutė sveikutė 

avinžirniai sicilietiškai 
čia , krepšelius kepsiu ant dienų ir įdėsiu su nuotraukyte, o dėl salierų - tai labai paprasta - vienam dipui sumaišiau gorgonzola su grietinėle, kad būtų vientįsa masė, o kitam dipui - žalias morkas sutrarkavau smulkia tarka, maskarponę sumaišiau su varške ir grietinėle ir su morkomis 

 žiupsnelis druskos 

 ir viskas 
 Smiltis
Smiltiso silkės kaip vientiso recepto ir nėra, po kelis išsibarsčiusi  
