Jau ne kartą esu kepus, matyt receptas iš ten pat bus
 Jau ne kartą esu kepus, matyt receptas iš ten pat bus   Ir puikiai iškyla
  Ir puikiai iškyla   Ačiū Glacee, labai gera idėja dėl formų
  Ačiū Glacee, labai gera idėja dėl formų   
   Reiks Velykom padaryt
  Reiks Velykom padaryt   O tai aš tokias paprastutes kepdavau
  O tai aš tokias paprastutes kepdavau   

įkvėpei, kepu
 įkvėpei, kepu  
  ir Ayn bloge panašus yra, ir bajaderkos mniammniame arba cincine... Dėl formos tai irgi nieko naujo - pravoslavai pirmą pavasario dieną (kovo 22) žymi keturiasdešimties kankinių dieną ir kepa tokius paukštelius - vieversėliais vadina
 ir Ayn bloge panašus yra, ir bajaderkos mniammniame arba cincine... Dėl formos tai irgi nieko naujo - pravoslavai pirmą pavasario dieną (kovo 22) žymi keturiasdešimties kankinių dieną ir kepa tokius paukštelius - vieversėliais vadina  

jeigu nori būtent tokias - paukštunes
 jeigu nori būtent tokias - paukštunes  o šiaip tai galima ir ragelius suformuoti ir daug kitų formų
 o šiaip tai galima ir ragelius suformuoti ir daug kitų formų 
 tik visiškai paprastas - apvalutes
 tik visiškai paprastas - apvalutes  

vel iskepiau pyraga su rasa
 vel iskepiau pyraga su rasa  tuos baltymus tiek plakiau kad men net rankos poto vibravo, bet va nesudribo, taip ciki pakilo
 tuos baltymus tiek plakiau kad men net rankos poto vibravo, bet va nesudribo, taip ciki pakilo  dabar laukiu rasos
 dabar laukiu rasos  Aciu dar karta Glacee:) Dabar galvoju velykoms apie medaus torta ir taip pat kaip cia neapsilazalinus
 Aciu dar karta Glacee:) Dabar galvoju velykoms apie medaus torta ir taip pat kaip cia neapsilazalinus  (as megeja) , kai pavarau , tai net suo needa:D, o paciai geda
 (as megeja) , kai pavarau , tai net suo needa:D, o paciai geda  

net šiandien po pietų atnešiu į darbą...
  net šiandien po pietų atnešiu į darbą...
 visai apie jį (popierių) pamiršau
 visai apie jį (popierių) pamiršau  jau ir reklama padariau, nes iš tiesu labai patiko
 jau ir reklama padariau, nes iš tiesu labai patiko   labai skanus pyragaičiai iš šios tešlos
 labai skanus pyragaičiai iš šios tešlos  

))))) 3. dolma būna iš vis kaip mažas pirštas
))))) 3. dolma būna iš vis kaip mažas pirštas  ))) kai reikia penkių litrų puodą padaryti....ooooooooiiiiiiiiii
))) kai reikia penkių litrų puodą padaryti....ooooooooiiiiiiiiii