pyragaiciai su obuoliais labai graziai iskylo, iskepe puikiai ir labai skanus, lengvas teslos receptas mano dukryte nevalgo nei pyragu, nei pyragaiciu, o si karta visa pyragaiti suvalge
glacee, aciu uz puiku recepta
tik turiu viena klausima: dedant i skarda suformuotus pyragaicius, skarda ar reikia kuo nors tepti?
Ar ne per daug aristokratiski tavo pusryciai - is pacio ryto tortai
Glacee visko gaminti net nebespeju... Labai daug receptu atidedu tam laikui kai grisiu i Lietuva. Seip esu didele sokolado megeja, bet va tortu ir kitokiu sokoladiniu saldumynu nemegstu Bet manau aksomini torta ir Izaura bandysiu nu nors tu ka
Ar ne per daug aristokratiski tavo pusryciai - is pacio ryto tortai
Glacee visko gaminti net nebespeju... Labai daug receptu atidedu tam laikui kai grisiu i Lietuva. Seip esu didele sokolado megeja, bet va tortu ir kitokiu sokoladiniu saldumynu nemegstu Bet manau aksomini torta ir Izaura bandysiu nu nors tu ka
tavi tai ne tik tavo tortas, tai ir mano tortas irgi labai mėgstu - paprasta, o efektas
Comma laukiu-laukiu man asmeniškai ir vienas ir kitas receptas patiko .. t.y. recepto rezultatas Tai tavi ne tik tortu pusryčiavo, bet ir brendžiuko į jį padaugino..... štai kokie pusryčiai ))
glacee, sitas receptas, o klausimas toks: ar reikia skarda kuom nors (sviestu, alieju...) tepti? nes mano pyragaiciai prilimpo prie skardos o receptas teslos labai patiko, tai zinau, kad ir kita kart kepsiu, tai noreciau, kad butu geriau viska daroma
glacee, sitas receptas, o klausimas toks: ar reikia skarda kuom nors (sviestu, alieju...) tepti? nes mano pyragaiciai prilimpo prie skardos o receptas teslos labai patiko, tai zinau, kad ir kita kart kepsiu, tai noreciau, kad butu geriau viska daroma