QUOTE(Glacee @ 2007 03 29, 12:06)
Vakar internete aš radau štai ką 
 oho,nemaloni situacija...."Blog`o" autorė tikrai neetiškai pasielgė
  oho,nemaloni situacija...."Blog`o" autorė tikrai neetiškai pasielgė   
                
                                    
                 
     
     oho,nemaloni situacija...."Blog`o" autorė tikrai neetiškai pasielgė
  oho,nemaloni situacija...."Blog`o" autorė tikrai neetiškai pasielgė   
                
                                    
                 
  
  .
 .
 
   
   
   tikrai, iškilo lygiai, tik pabaigoj visgi per vidurį daugiau pakilo, bet iškepė puikiai
 tikrai, iškilo lygiai, tik pabaigoj visgi per vidurį daugiau pakilo, bet iškepė puikiai  
   
   
  Šį kartą kakavinė dalis tešlos gavosi žymiai tirštesnė, nei prieš tai, o dapilt ar limonado, ar citrininės tešlos
 Šį kartą kakavinė dalis tešlos gavosi žymiai tirštesnė, nei prieš tai, o dapilt ar limonado, ar citrininės tešlos  nedaėjo. Bet vistiek - pyragas ĮSPŪDINGAS.
 nedaėjo. Bet vistiek - pyragas ĮSPŪDINGAS. 
  bet kiek reikia viskuo žinot,
 bet kiek reikia viskuo žinot,   niekada nepagalvočiau, kad net tepti formą reikia su protu
 niekada nepagalvočiau, kad net tepti formą reikia su protu  
  dar vienas klausimas, kaip suprast, kad čia bus biskvitas
 dar vienas klausimas, kaip suprast, kad čia bus biskvitas  ?
 ? 
  Ir neprofesionalu, ir neetiška, ir paprasčiausiai vaikiška taip "nusirašinėti", ypač kai tam pačiam forume... Sekmės sprendžiant šią problemą.
 Ir neprofesionalu, ir neetiška, ir paprasčiausiai vaikiška taip "nusirašinėti", ypač kai tam pačiam forume... Sekmės sprendžiant šią problemą.   
  .
 . ) Taip pat šiame bloge yra pilna kitų mano pateiktų receptų ir Sonatinos receptų bei nuotraukų.
  ) Taip pat šiame bloge yra pilna kitų mano pateiktų receptų ir Sonatinos receptų bei nuotraukų.  Jokiu receptu as nematau.
  Jokiu receptu as nematau.
                
                                    
                
 
  romo bobų receptą turiu, tuoj įrašysiu
 romo bobų receptą turiu, tuoj įrašysiu  Tokią seną, tarybinę receptūrą
 Tokią seną, tarybinę receptūrą  Jos turėtų būti tokios, kaip anksčiau
 Jos turėtų būti tokios, kaip anksčiau 
 
  O kad daug žinoti reikia
 O kad daug žinoti reikia  kiekvienas kažką žino iš savo srities
 kiekvienas kažką žino iš savo srities  Kai sudedame kartu mūsų žinias, tai tada jų būna tikrai daug
 Kai sudedame kartu mūsų žinias, tai tada jų būna tikrai daug 
 ) tokie burnoje tirpstantys. Taip pat yra riebus biskvitas, kai pridedama riebalų - tirpinto sviesto, grietinės, aliejaus. Riebalų turi būti apie 75 proc. miltų kiekio. Tokie yra kanonai, labai dažnai biskvitu vadinama minkšta trapi tešla (pati griešiju
 ) tokie burnoje tirpstantys. Taip pat yra riebus biskvitas, kai pridedama riebalų - tirpinto sviesto, grietinės, aliejaus. Riebalų turi būti apie 75 proc. miltų kiekio. Tokie yra kanonai, labai dažnai biskvitu vadinama minkšta trapi tešla (pati griešiju  )))
)))  ), į minkštą trapią tešlą dedama daugiau riebalų ir gaminimo technologija yra skirtinga - išsukamas sviestas su cukrumi, palaipsniui pilami kiaušiniai, po to miltai
  ), į minkštą trapią tešlą dedama daugiau riebalų ir gaminimo technologija yra skirtinga - išsukamas sviestas su cukrumi, palaipsniui pilami kiaušiniai, po to miltai  
 
 1 kg
 1 kg  
  Gal ir as jos noriu tik dar nezinau
 Gal ir as jos noriu tik dar nezinau 

 
                
                                    
                 Ai velyku nebesulaukiau
 Ai velyku nebesulaukiau  
  Nupyliau 0.5 stiklines glajui... Ale tik paskui susimasciau kiek pagal tave Glacee ta stikline? As palikau 100ml (nu kazkaip sugalvojau ta rusiska didele stiklene kurioje tilpo 200ml), tai zinok i tesla nuo saves dar ibejau du kupinus saukstus miltu bo labai jau ji skysta gavos
 Nupyliau 0.5 stiklines glajui... Ale tik paskui susimasciau kiek pagal tave Glacee ta stikline? As palikau 100ml (nu kazkaip sugalvojau ta rusiska didele stiklene kurioje tilpo 200ml), tai zinok i tesla nuo saves dar ibejau du kupinus saukstus miltu bo labai jau ji skysta gavos  O gal turejo tokia buti? Tada nesuprantu kaip ja netolygiai paskirstyti
 O gal turejo tokia buti? Tada nesuprantu kaip ja netolygiai paskirstyti  Skarda emiau paprasta - keturkampa. Ir dar ta didesne. tai ji man pilna ir gavos. Bet tos dalies teslos virsutiniam sluoksniui man gavosi mazokai (apatinio manau irgi). Pyrago aisku dar neragavau, nes karstas, bet manau viskas bus suniamniota kaip visada. Nors ir neabejoju kad skonis bus superinis, juk varske musu seimoje pati valgomiausia
 Skarda emiau paprasta - keturkampa. Ir dar ta didesne. tai ji man pilna ir gavos. Bet tos dalies teslos virsutiniam sluoksniui man gavosi mazokai (apatinio manau irgi). Pyrago aisku dar neragavau, nes karstas, bet manau viskas bus suniamniota kaip visada. Nors ir neabejoju kad skonis bus superinis, juk varske musu seimoje pati valgomiausia   
 
 Kaip Dieva myliu neesu tokiu macius ir valgius
 Kaip Dieva myliu neesu tokiu macius ir valgius  Man tokiai smalizei tai net geda
 Man tokiai smalizei tai net geda 