Avinžirniai marinuoti sicilietiškai
Puikios, gaivios ir kartu sočios salotos. Recepto originalas čia o aš dariau su minimaliais pakeitimais


400 g virtų avinžirnių
3-4 salieru stiebai, plonai supjaustyti
puse raudonojo svoguno, plonai supjaustyto
nedidelis cili pipiras
3-4 skilteles cesnako, susmulkintos
smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai
1 laimo sultys ir nutarkuota žievelė
saukstelis medaus
aliejus (pas mane - vynuogiu kauliuku)
druska
Viską sumaišyti ir palaikyti šaldytuve dvi-tris valandas.
Puikios, gaivios ir kartu sočios salotos. Recepto originalas čia o aš dariau su minimaliais pakeitimais


400 g virtų avinžirnių
3-4 salieru stiebai, plonai supjaustyti
puse raudonojo svoguno, plonai supjaustyto
nedidelis cili pipiras
3-4 skilteles cesnako, susmulkintos
smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai
1 laimo sultys ir nutarkuota žievelė
saukstelis medaus
aliejus (pas mane - vynuogiu kauliuku)
druska
Viską sumaišyti ir palaikyti šaldytuve dvi-tris valandas.
kismet
Daivve
Jūs man šiandien privarėt apetito lamadžams
prikepiau ir aš
Į tešlą piliau du trečdalius stiklinės vandens, irgi plonai kočiojau, traškėjo, bet ir išsiputė
skanu buvo
ir lygiai taip pat - nufotografuoti galimybės nėr!!!!!
Jeigu jaučiate, kad tešla kietoka, tai dar galima vandenuko įpilti 
saule97
miltų - dvi su puse stiklinės (gal truputį mažiau)
cukraus - puse stiklinės
grietinės - pusė mažo indelio
Daivve
Jūs man šiandien privarėt apetito lamadžams






saule97
miltų - dvi su puse stiklinės (gal truputį mažiau)
cukraus - puse stiklinės
grietinės - pusė mažo indelio

pomidorai su medaus uzpilu ..... neturiu zodziu ...



Norejau issikepti lasisa sluoskniuotoje tesloje. Tik vat parduotuvej neradau spinatu. Nebeda
As panaudojau medu
Gavos laaaabai skaniai



O aš noriu pasidžiaugti hašlama receptėliu
Vyras nevalgo virtų, troškintų svogūnų ir pipirų (paprikų) , tai aš truputį pasikoregavau receptą pagal mus ir jau n-tąjį kartą šiandien gaminau patiekalą a'la hašlama - vietoj šonkauliukų viriau veršienos .nugarinę su kaulu. Išvirusi sluoksniavau žalius lešius, pomidorus savo sultyse, bulves, morkas, mėsytę ir saliero kotą, paskaninau šaldytasi bazilikais ir užpyliau sultiniu ir dar "pamiršus" ant viryklės palaikiau
Labai skanu





O gal žinai, kur galima nusipirkti avinžirnių? valgiau Italijoje, visai patiko, tik Lietuvoje niekaip nerandu
ačiū


QUOTE(dianute @ 2007 03 03, 12:48)
O gal žinai, kur galima nusipirkti avinžirnių? valgiau Italijoje, visai patiko, tik Lietuvoje niekaip nerandu
ačiū 


Pažiūrėk Mximoj ir Iki tinkle.
QUOTE(dianute @ 2007 03 03, 11:48)
O gal žinai, kur galima nusipirkti avinžirnių? valgiau Italijoje, visai patiko, tik Lietuvoje niekaip nerandu
ačiū 


Aš naudoju marinuotus, būna beveik visuose prekybos centruose ten kur ir marinuoti žirneliai, agurkėliai, kukurūzai, pupelės etc. Vadinais angliškai lyg ir Chik Pois.
O paprastų (ne marinuotų, džiovintų) pirkt nemačiau, nors nelabai ir ieškojau - tingėčiau ilgai juos virt

SOS !!!!! Merginos kiek yra pakelis kepimo milteliu??? As pakeliais neturiu, tai nezinau kiek man i pyraga deti 
Arba dar kitaip pameginsiu paklausti: kiek reikia kepimo milteliu pyragui kuriam bus sunaudota 400 gr miltu?
Gelbekite

Arba dar kitaip pameginsiu paklausti: kiek reikia kepimo milteliu pyragui kuriam bus sunaudota 400 gr miltu?
Gelbekite

Kažkada neseniai Sonatina rašė, kad ant kilogramo masės dedasi arbatinis šaukštelis nubrauktas Kepimo miltelių.

QUOTE(laurindre @ 2007 03 03, 19:19)
Kažkada neseniai Sonatina rašė, kad ant kilogramo masės dedasi arbatinis šaukštelis nubrauktas Kepimo miltelių. 

O mase tai cia viskas viskas kas dedama pagal recepta taip?